Любители на кучета - 90

• 25 610
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
despicable, честит рожден ден! Жива и здрава!

Добре дошъл на кокерчо! Моят съвет е да започнете да четете за обучението, ако трябва дори и с треньор се консултирайте. Трябва със семейството да сте добре обучени, за да може да обучите и него. А неговото обучение е съществено. Успех!

# 571
  • sf
despicable, да си жива и здрава!
Снощи позадрямах на дивана, по едно време се събуждам и виждам това 🤣

# 572
  • под тепетата
Щастливо куче имаш,  donsita  Simple Smile
 Честито на патерица на despicable! От здраве да не се отървеш, както и от приятели - дву и четирикраки  Laughing
 Привет на бебето кокер и майка му  Hug
 Аз като нефейсбукната не мога да гледам клипчетата на бишкотките  Cry
 Интересно ми е и на мен за срещата с мама Еми, ТуиГ да сподели нещичко, моляяяяя!

# 573
  • София
Честит рожден ден и от мен!
Всичко най-добро, Дес!

Идвам да ви покажа вече оздравял и отново с козина Вихър! Simple Smile

# 574
  • Bарна, морето, сините вълни
Eee, страхотен! Дано повече няма такива неприятни случки!!!

# 575
  • София
Точно щях да питам за него! Чуден е! Simple Smile
За клипчетата ще опитам нещо, да видим дали ще стане...
https://www.facebook.com/zuzanna.lesinska.1/videos/2277262782366304/
https://www.facebook.com/zuzanna.lesinska.1/videos/2277260419033207/
И да кажа, че днес Лили става на 8 години

# 576
  • София
Жива и здрава да е Лили!
Прекрасна е! HugHeart Eyes

# 577
  • sf
Да  е жива и здрава Лили!
Вихър е чудесен!
И една закачка 😉

# 578
despicable малко със закъснение, но и аз се нареждам с пожелание да си жива, здрава, щастлива! 🤗
Добре е дошъл бебе-кокера.. ама как лошо гледа само мъника 🤪
Коте и Лили още много по 8 да те радва с добро здраве 😘
The Joykiller страхотен е Вихър! Дани всичко лошо е останало зад гърба му и повече да няма инциденти 🤗

Сутринта ми стана много криво. Излизам с Макс и виждаме един комшия с кучето си. Живее в къща около моя блок и всеки път като излизаме, Макс отива да двора им и чака да се появи кучето им и почва да го целува и да му се радва. Като бяха малки си играеха, но понеже другото куче не знае команди и след като веднъж побягна нанякъде и стопанина му спря да го пуска да си играе. Та виждаме ги ние и Макс тръгва към тях за да си види другарчето и да го нацелува, а комшията ми казва “Аааа не идвайте, не смея да рискувам”. Какво по дяволите рискува тоя човек бре. То кучето му е колкото Макс, да не е някой пинчер да се притеснява, че ще го смачкаме. При все, че се познават и са си играли заедно. Абе все едно водя кръвожаден звяр на повод.. не куче, а тигър съм повела на разходка. То ясно, че след като не съм спала цяла нощ и съм била на работа вкарвам доза драма, ама ми стана криво че Макс не може да се нарадва на старото си другарче и страда от това, че прилича изключително много на породата на майка си и дори и познаващи го хора имат предразсъдъци спрямо него.

# 579
  • Bарна, морето, сините вълни
Да е много здрава красавицата Лили! Още много дълги години да споделяте радостта си заедно. Heart
Хубаво е да си имаш такава клетка, може гостенина пък и агресивен да е. Grinning

# 580
  • София
Честит рожден ден на Лили! Още много години да е все така щастливо усмихната! Simple Smile

Сиви, аз честно казано не разбирам какво толкова се плашат хората на Макс, ми той погледът му е толкова добър. Ама всякакви ги има.

# 581
  • София
Сиви, я не си го слагай.
Много пъти в разговори с приятели съм казвала - българите нямаме култура за много неща, едно от тях е животните, в частност кучетата.
Преди време една жена в парка ми крещеше за Киви “вържете си питбул-а, вържете го”.. 😆
Дай да го намачкам Макс за компенсация!

# 582
# 583
Честит Рожден ден на патерици, Despicable! С пожелания за скорошно оздравяване и само щастливи мигове Flowers Hibiscus
Жива и здрава Лили и още много години по 8! Animal Dog
Сиви, изобщо не си го слагай, някои хора си умират да се излагат! И на мен са ми крещяли да си вържа звяра, а да не говоря колко пъти ми се е налагало да обяснявам, че кучето ми е джак ръсел, а не питбул Grinning
Отново един куп сладки муцуни сте показали, радвам им се от сърце Hug

# 584
  • под тепетата
Лильо, да си здрава, палава и  игрива! Честита ти осмичка  Grinning
Вихър какви антени е изперил, сладуркото!
Sivi, всякакви изкукуригали има! Намачкай Макс за компенсация и му тури една дълга на комшията …

Последна редакция: нд, 24 мар 2019, 15:45 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт