Любители на кучета - 90

• 25 623
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Между другото и аз преди намирах френските булдоци за много грознички, а булдозите направо да ужасни. Обаче не знам, май покрай нашите Френчита в темата, сега като видя такова и много мило ми става. Даже искам Relaxed
Ама която и порода да намирам за не много симпатична, никога няма да ида да го изтърся на някого.

Ох, говори ми. 🤪 Аз с английски булдог, съм чувала какво ли не, включително като тъкмо го бяхме взели и го носех на ръце на гости на едни приятели, бабата пита “Божееее, прасе ли взехте?”, съвсем искрено и неподправено. 😄 Много хора му се радват, но тези, които са “кучешки необвързани”, в погледа им чета, че се чудят кой гледа такова куче... Или е грозен, или ги гледа намръщено и ги е страх, че ще ги изяде. А той, горкия, се радва на всеки човек, все едно досега му е липсвал.😄
Момичета, следя всичко, чета, но не пиша често, за да натрупам впечатления и да не се включвам единствено по личен повод. Само сладки муцунки има тук. ❤
Сега ще стане дълъг пост, но искам да споделя и друго. Имаме и друго куче, каракачанка, отглеждана в отделен двор, най-лудото куче, винаги намира как да бяга, вързана беше на дълъг синджир, в двор един декар, винаги добре хранена, но тя си има друго наум и вижте какво излезна...

Скрит текст:

# 616
Ох душички златни те. Дано им намерите хубави домове. Ама защо тях, запозай ни и с "прасето" - наше грозно нЕма!

Хахаха Джината смърдеше на морко куче в съчетание с аромата на шампоан - на мащерка. Ужасно беше хахаха
Но пък сега е пуФкаФа и мекичка и спи на леглото ми.
И аз като я взех, приличаше буквално на нищо - едно кльощаво, цялото на рани, с висящи гърди, а за разкош и коремът й обръснаха. Гледаха ме по улицата сякаш дракон разхождам, още по-зле сякаш ме съдеха, че аз съм виновна и само подхвърляха "ах какво е слабичко".

# 617
  • София
Благодарим за пожеланията Simple Smile Лили още е на гости, но вчера се "видяхме" по скайп, пяхме й Happy Birthday, получи лакомства и така Simple Smile

Аз не съм ли ви казвала, че Лили всъщност е дакел под прикритие? Един ден една жена ме попита, ама съвсем искрено, "Извинете, това е дакел, нали?". А Балу според една баба е бял питбул - особено опасен екземпляр! И с тея огромни зъби сигурно бил кръстоска между крокодил и питбул. Бяхме с майка ми и направо паднахме от смях. А бабата говореше доста сериозно.

# 618
Балу е бащата на малките питбулчета в Украйна, нали?

# 619
  • София
В Полша са, но да, той е татко им Simple Smile

# 620
Истински питбул, от най-опасните!!!
Виждам как ви дърпа при разходки и изяжда всичко , което му се изпречи на пътя.
Същото се отнася и за онези с големите муцуни... французите...на събранието на входа да ги няма!!!
А социалните да се събудят и да спасят уплашеното бебе от звяра, който родителите му имат неблагоразумието да държат в едно жилище с него...

# 621
Ахахахахахахахаххахаха
Коте, да е жива и здрава Лили.

Ми да ви кажа, като човек от другата страна... понякога пък е много трудно тая работа с породите. Преди да имам Джина и да пиша тука, имаше 3 породи, които знаех - Далматинец, Неска Овчарка и Джак Ръсел. Всичко останало беше "куче". И така и аз съм задавала явно идиотски въпроси, защото някои собственици много накриво ми отговаряха какво им е кучето. Пък аз от куртоазия питах (пък и да се образовам), дреме ми какво е, нали ми беше симпатично ахах

Джина се пльоснала на леглото и старшината, която не я искаше някога (разбирайте майка ми) минава и "О, Джинка, каква си мекичка и хубавичка така"

# 622
  • София
Ох, много ме разсмяхте, много, обаче Лили - дакел е върха!

Неделна игра с приятел от нас:
Само като кажем "Къде е Гупи?" и хуква да го търси. Другия котак не можах да го хвана, че той още е малко резервиран и се крие под терасата от Оскар.

# 623
Нора от късна есен до късна пролет е така Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И така:

# 624
  • Bарна, морето, сините вълни
И как да разберем ние дали е Нора. Една лапичка не е доказателство. Grinning
На Гупи май му е кеф Оскар да го мачка.
Ерко все гони котки, няколко пъти го шамариха. Чудя се каква е целта му като ги гони, Ше ги яде лии, Ше ги мачка лиии...

Последна редакция: пн, 25 мар 2019, 10:16 от despicable

# 625
  • София
О, да, даже сам го търси да си играят. Най-са смешни като котаракът легне на масата на терасата, Оскар стъпва на пейката, Гупи го хваща за муцуната с две лапи и се бутат насам-натам.

Ще пробвам да снимам и другия, той се появи неясно откъде, първо няколко дни мяукаше от бараката на съседите, после се престраши и дойде под терасата. Беше хърбав, мръсен, гладен и аз започнах "Ела, бе нещастие, оле какъв си нещастен, мале къв си смихлюзен" и т.н. Та сега официално се каза Нещастие, но вече е лъскав, охранен и доволен от живота. Simple Smile  Само съседите сигурно мислят, че съм куку, като сутрин се разнесат викове "Гупиии, Нещастие, манджа, хайдееее".

# 626
  • София
Ох, с глас се смея на снимките с Нора! Joy

А Оскар и другарче са един път. Heart

Айде аз да изведа Харли, че рискувам да се изака вкъщи. Това добиче няма да се научи, че голямата работа се прави сутрин и вечер. Винаги по това време държи да я свърши.

# 627
Велвет, джой, кастрирани ли са момичетата?
Нашата се изпускаше в съня си, започна да го прави изведнъж и по много(смятайте много често и огромни количества) и се оказа инконтиненция след кастрацията. Сега приема Пропалин и откакто е на лекарството няма нито един инцидент, лекарството се ползва и с лечебна цел, не само с поддържаща, попитайте ветовете си?

# 628
Ох душички златни те. Дано им намерите хубави домове. Ама защо тях, запозай ни и с "прасето" - наше грозно нЕма!

Хахаха Джината смърдеше на морко куче в съчетание с аромата на шампоан - на мащерка. Ужасно беше хахаха
Но пък сега е пуФкаФа и мекичка и спи на леглото ми.
И аз като я взех, приличаше буквално на нищо - едно кльощаво, цялото на рани, с висящи гърди, а за разкош и коремът й обръснаха. Гледаха ме по улицата сякаш дракон разхождам, още по-зле сякаш ме съдеха, че аз съм виновна и само подхвърляха "ах какво е слабичко".

Показвала съм го дебеличкото ми, на топличко е кеф вече навън, вчера цял ден за половин час не е спрял, само напред-назад, вечерта просто припадна.😄

Скрит текст:

# 629
  • София
Не помня дали съм се хвалила, но в Офертовет от снимките на клиника Нова го има и Балу Simple Smile Един вид им е рекламно куче Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт