Частни училища - информативна тема 26

• 66 896
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Петър Берон вдигнаха таксата за 1-ви клас на 5000Е. Ако можете поправете го на първата страница, за да е актуална информацията. Иначе за новото училище и Аз имам позната, която ще е учителка там, и кастинга им за учители хич не е добър.

# 181
Петър Берон вдигнаха таксата за 1-ви клас на 5000Е. Ако можете поправете го на първата страница, за да е актуална информацията. Иначе за новото училище и Аз имам позната, която ще е учителка там, и кастинга им за учители хич не е добър.

Извинете, но за кое ново училище става въпрос - нещо много нови училища се нароиха напоследък и им изгубих нишката Disappointed Relieved

# 182
  • София
san4eto- за Izzi или за Fusion говорите, защото това са двете нови училища? Може да има и други, но те не са обсъждани в темите.

Тинки, какво означава остатъците от "звездите" ? Надявам се нямате предвид, че звездите са децата приети в СС или Питагор..

# 183
Звездите са няколкото утвърдени училища. Понеже на тях им е потръгнал бизнеснеса, а не могат да обслужват всички,  се появяват нови структури, които запълват пазарната ниша. Т.е. идват наготово. Може би помните каква беше славата на ЧУ преди време. Сега този стереотип е разбит, по-скоро царува друг, че като си ок финасово е въпрос на заинтересованост и точни приоритети да запишеш детето си в ЧУ. Инак не са ти точни приоритетите. И от тук пазар на всякакви знайни и незнайни образователни образувания. Има какво да оберат от доста големия пазар.
Ако си пътувала по магистралата Тракия: има един Турски ресторант до тунела, който в един момент стана толкова актуален,  че не можеше да побере уикенд клиентелата. Е вече има още 3 ресторанта, които да приютят невредилите се за Звездата. Ама е факт, че ако има места в Турския, няма да ходиш другаде.

# 184
Звездите са няколкото утвърдени училища. Понеже на тях им е потръгнал бизнеснеса, а не могат да обслужват всички,  се появяват нови структури, които запълват пазарната ниша. Т.е. идват наготово. Може би помните каква беше славата на ЧУ преди време. Сега този стереотип е разбит, по-скоро царува друг, че като си ок финасово е въпрос на заинтересованост и точни приоритети да запишеш детето си в ЧУ. Инак не са ти точни приоритетите. И от тук пазар на всякакви знайни и незнайни образователни образувания. Има какво да оберат от доста големия пазар.
+1 Hands Thumbsup  Точно така е, не само че не са ти точни, ами си и безотговорен родител, който не милее за доброто на детето си Simple Smile  И ЧУ се възползват от този стереотип, в което аз лично не виждам нищо осъдително.

# 185
Здравейте,
знаете ли кой е преподавателя, който ще поеме първи клас в КО. Може и на лични. Благодаря.

# 186
Имате ли представа кои са учителите за 1 клас в БШ? На някой представени ли са? Всъщност имаше при 2-ри кръг в БШ или всички се справиха още от 1-ви?

# 187
А  за ПБ само за първи клас ли има увеличение или за всички ,знаете ли?

# 188
  • София
Доколкото разбрах, увеличението е за всички.

# 189
Имате ли представа кои са учителите за 1 клас в БШ? На някой представени ли са? Всъщност имаше при 2-ри кръг в БШ или всички се справиха още от 1-ви?
Имаше втори кръг в БШ, нас ни бяха извикали, но в последствие се отказахме и не отидохме.

# 190
За Izzi говорех. В ПБ таксите са вдиграти за всички, включително и детската градина.

# 191
  • София
San4ето, кой точно от иззи визирате, като лош подбор за учител? Аз там само топ преподаватели виждам..

# 192
  • София
Аз пък разбрах от поста, че процедурата им за подбор е лоша, а не качеството на учителите. Ще се радвам на уточнение.

# 193
  • София
И за мен става дума за подбора на учители...
Иначе Албена Качамакова беше учителка в "101 защо"... Но избяга с 200 от там
След това не знам къде е била

# 194
И за мен става дума за подбора на учители...
Иначе Албена Качамакова беше учителка в "101 защо"... Но избяга с 200 от там
След това не знам къде е била

Това е интересен нов нюанс за тази градина.Wink

Общи условия

Активация на акаунт