Частни училища - информативна тема 26

• 68 003
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • в страната на чудесата
Звездице, много е възможно да си права.
Британика ми стоят по-смислени от фюжън, изи и къщоподобните. Но да, добра база не означава добро училище. Пример все ми е свети Георги.

# 436
  • София
Свети Георги не са ли добри вече, след толкова години на пазара? Имам двама колеги с деца там, доволни са.

# 437
  • в страната на чудесата
Може да са доволни, но това е твърде общо казано. Имам позната, която е доволна, тъй като училището не я занимава с повече освен една две родителски и сметката.
Аз някак не ги виждам свети Георги. Ама нали класациите не стават, та не знам как да изградя мнение. Някой беше предложил да се заложиш пред училището, та да причакваш деца и родители и да водиш общи разговори за оценка.
Joy

# 438
  • София
А какво общ има НПМГ и НГДЕК с ЧУ?
Нали има вече има ново ЧУ с преподаватели за първокласници, с възможности да учат на наука гимназисти от посочените ДУ?
... А иначе НПМГто си имат къде да подготвят 5класници Wink... като освен математици, имат и из другите науки представители.

# 439
  • София
Много са се разпилели с тези никнещи едно след друго като гъби безброй ЧУ според мене.
Да бяха обединили усилия, групирайки се някак, по-добре щеше да е за всички.

# 440
  • в страната на чудесата
Ееее а как да разделят печалбата?

# 441
  • София
Може да са доволни, но това е твърде общо казано. Имам позната, която е доволна, тъй като училището не я занимава с повече освен една две родителски и сметката.
Аз някак не ги виждам свети Георги. Ама нали класациите не стават, та не знам как да изградя мнение. Някой беше предложил да се заложиш пред училището, та да причакваш деца и родители и да водиш общи разговори за оценка.
Joy
кой титан на мисълта го е предложил? Понеже аз съм от тези, които си взимат децата от училище и не ползваме транспорт направо си представих как някой непознат ме приближава и ме подпитва за училището, а аз му споделям информация "от кухнята". Най-малкото, което ще си помисля е че планира я обир, я отвличане🤔😉

# 442
кой титан на мисълта го е предложил?

Аз.

# 443
  • София
Ееее а как да разделят печалбата?
Най-вероятно би се оказала същата, но с оптимизирани разходи. Wink

# 444
  • София
предположих

# 445
  • София
А какво общ има НПМГ и НГДЕК с ЧУ?
Нали има вече има ново ЧУ с преподаватели за първокласници, с възможности да учат на наука гимназисти от посочените ДУ?
... А иначе НПМГто си имат къде да подготвят 5класници Wink... като освен математици, имат и из другите науки представители.

Desem, свързано е, защото интересът към ЧУ е обвързан и с липсата на подходящи алтернативи в периода 5-7 клас. В периода 1-4 клас се намират ДУ, докато в 5-7 нещата стоят различно. Затова и някои хора се насочват към ЧУ от рано, не всички могат да се запишат в СМГ или дори в ПЧМГ, например, по ред причини Simple Smile Аз ако трябва да избирам между Иззи и НПМГ, вероятно бих избрала второто, но да не казвам голяма дума Simple Smile

За Британика - след като прегледах коментарите за качеството на обучение в курсовете им, някак трудно бих им се доверила за училище, но... нищо не се знае в този живот, особено що се отнася до училища Simple Smile
Както каза Лейка, интересна ще е новата учебна година. Иначе, в едно се убедих - докато не започне детето някъде, реална представа трудно се добива, ако ще и със 100 родители и деца да си разговарял и на 100 срещи да си ходил.

# 446
Като споменахте бившия директор на СМГ, Стоянов, се чудя в кое ли ЧУ ще му видим името? Smile
Време му е май да се появи!

# 447
Едва ли. Доста се компрометира. А и собственик трудно би издържал подобен егоцентризъм.

# 448
И аз не мисля, той на много пъти в интервюта си се изказва доста негативно срещу ЧУ-тата. А и нали води дело срещу РУО за възстановяване на длъжността си.

# 449
Joy
кой титан на мисълта го е предложил? Понеже аз съм от тези, които си взимат децата от училище и не ползваме транспорт направо си представих как някой непознат ме приближава и ме подпитва за училището, а аз му споделям информация "от кухнята". Най-малкото, което ще си помисля е че планира я обир, я отвличане🤔😉

Точно това написах и аз, когато прочетох великата идея. Grinning

Иначе, в едно се убедих - докато не започне детето някъде, реална представа трудно се добива, ако ще и със 100 родители и деца да си разговарял и на 100 срещи да си ходил.
И аз отдавна се убедих в същото.

Общи условия

Активация на акаунт