Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 март 2019, 11:11 ч.

Частни училища - информативна тема 26

 • 7 910
 • 111
 •   3
Отговори
# 105
 • Мнения: 535
От БШ имам положителен отговор и покана за записване без втори етап. Тези от Вас, които са получили потвърждение, пишеше ли в каква паралелка е прието да се обучава детето? В анкетата попълних, че имам нужда от повече време да преценя и на следващ етап бих заявила желание, т.е. не съм им дала категоричен отговор.

# 106
 • Мнения: 224
Съмъртайм БШ само и доброволно поставя знак за равенство. Дали е запълване на пазарна ниша или както там си го наричай, Джонев и прогресивните глупости са в БШ. На сайта на училището го има. Какво образование даваше до тук БШ си е ясно. От тук нататък в голямата си част двете неща ще са със знак на равенство.
Блис, понеже изрично казах, че ме дразни и е подвеждащо поставянето на знак за равенство между БШ и Прогресивното, а и ти винаги си подчертавала, че държиш на “четенето с разбиране”, няма да подмина коментара ти.
Твърдението ти е невярно и подвеждащо. И малко ми звучи като злорадство отстрани, извинявай, ако съм се заблудила Simple Smile и несправедливо хвърлям силни думи.

Никой няма да променя образованието в БШ за всички ученици, правят си експеримент, според търсенето. Така го виждам аз. Не знам къде на сайта видя (специално си направих труда да погледна, да не би да съм пропуснала нещо, което ти знаеш:) ) самото училище да слага знак за равенство и въобще да споменава нещо за “глупостите” на Джонев, освен в информацията за приема.

Напротив, там сами правят разграничението, като обявяват отделни паралелки, с отделно обучени учители. Да, обявяват прием за по една експериментална паралелка в ПУК и първи клас. Ами да експериментират, като има желаещи. Има прием и за по още два “стандартни” класа. Който държи на досегашните образователни ... стандарти на училището, да избира. Горното по никакъв начин не бърка останалите класове, учителите, моето дете.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 11:51 от summmertime

# 107
 • Мнения: 6 109
Честно казано не ми се спори. Но това, че нещо теб те дразни не бива да те заблуждава, че нямам право да изразявам мнението си. Да, държа на четенето с разбиране и силно се надявам да вникнеш в това, което пиша.
Няма злорадстване, а съжаление. И да ти кажа самият факт, че се поддават да запълват подобна пазарна ниша, която е абсолютно на другия полюс и противоречи с досегашната политика на училището и в крайна сметка на изискванията на настоящия контингент клиенти говори само за себе си. Крайно разочароващо. Експеримент, който иде да отговори на очевидните връзки между Дончев и Джонев. И финансова изгода и на двете страни, като отговорят на щенията на група клиенти на Прогресивното неискащи да отидат в Слатина и желаещи да се възползват от чудесната сграда на БШ.
Как ще го кажеш, запълване на пазарна ниша, или знак за равенство... все тая. Говорим за едно и също. И фактите са си факти. Ще има паралелки по старата система и по прогресивната система в един випуск, което вече казах, че за мен е абсурдно и пълен мазньоч. Това действие е в противоречие с традициите на училището и в разрез с досегашната история и показва, че може бъдещите клиенти да бъдат изненадани с липса на устойчивост на политиката и методите.
За сега родителите избират И като гледат резултати. Ще има ли отделна статистика на училището за всяка една от системите, за да си преценят новите кандидати коя от двете предпочитат?!?!? И ред подобни въпроси възникват.
Разбирам, че яростно желаеш имиджовия текущ проблем на Прогресивното да не се отрази на БШ, но това е неизбежно с оглед общия им проект.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 12:40 от Bliss

# 108
 • Мнения: 153
Е да, ама не вземаше пари от тия, които се жалеха
Джонев е хитър, но необразован и нискоинтелигентен човек, цар на празните приказки. Той е арогантен, заинтригуван от парата. Началното образование е бързият му влак. За другите етапи празнословието е голяма пречка. Директорката му даже не е хитра. ...
той премести собственото си дете от там.Джонев не е нито необразован, нито нискоинтелигентен човек. Срамно е да твърдите това.

# 109
 • Мнения: 6
Нещо се случи с дискусията. Изчезна ли някаква част?

Дали някой вчера е бил на представянето на учителите в Изи? Имаше ли нови хучитрли спрямо предишното представяне или не? Благодаря

# 110
 • София
 • Мнения: 10 229
Преместиха я в "дискусионната", където ѝ е мястото.

# 111
 • Мнения: 6
Извинявам се...исках да напиша учители, но телефонът си има собствено мнение.

Общи условия

Активация на акаунт