Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 185
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Моят любим шампоан на Шаума е с кокосова вода.

# 406
  • Пловдив
Моят любим шампоан на Шаума е с кокосова вода.
https://www.beauty.store.bg/p218659/schauma-nature-moments-indon … ure-moments-.html
този ли е?

# 407
Шаума ми направи рани като кратери по скалпа.
Мерси съм Simple Smile

# 408
И аз преди време не бях доволна, но говорим за 6-7 години. Досега бях с Орифлейм с лайка и авокадо и маска на Пантен. Мислех си за Пантен ш+б , но още се чудя.

# 409
  • Стара Загора
От години не съм използвала шампоани на Шаума, не ми харесваха. Мисля, че ми изсушаваха косата.

# 410
И аз преди време не бях доволна, но говорим за 6-7 години. Досега бях с Орифлейм с лайка и авокадо и маска на Пантен. Мислех си за Пантен ш+б , но още се чудя.
Аз скоро Пантен няма да си купя, преди 2 месеца ползвах ш + б от последната им мицеларна серия, косата ми се омазняваше на другия ден. И на финала имах странното усещане, че като прокарам пръсти по скалпа, сякаш ноктите ми се пълнеха с пясък. Все едно ми запушваше порите на скалпа. Още не мога да се отърва изцяло от това усещане, освен това работя в много мръсен район и може би наистина голяма доза прах и пясък залепва за косата ми.
А Шаума преди ползвах, имаше сполучливи шампоани за обем, плътност. Последно преди няколко месеца си купих  шампоан със смокиня и мед, но не ме впечатли. Всъщност в момента привършвам сух шампоан на Шаума за обем и съм много доволна, мирише на един део спрей на Фа с киви(продаваха го преди много години и го обожавах като ученичка).

# 411
  • Бургас
Да.
Всичко е до организъм,аз хем съм с полиалергии,но от Шаума и Ейвън проблеми не съм имала,да чукам на дърво.
За душ гел ползвам тъмносиния душ крем на Нивеа и Палмолив с маслина.Също и сапуните на Дав добре ми действат.

# 412
Здравейте, от кой светъл ВВ или СС крем сте доволни? Искам да покрива и матира, като не изсушава кожата. Все попадам на такива, които изсушават и по този начин бръчиците се показват и даже изглеждат повече.....

# 413
  • София
Здравейте, от кой светъл ВВ или СС крем сте доволни? Искам да покрива и матира, като не изсушава кожата. Все попадам на такива, които изсушават и по този начин бръчиците се показват и даже изглеждат повече.....

Аз съм доволна от този на Under 20, но освен от сайт не може да се намери на друго място (60 мл., матира, не запушва порите, има покривност). Тези на Garnier не са лоши. Бях пробвала един на Bourjois и много ми хареса, но трябва да се нанася по повече, поне при мен. Този последният сега е намален в ДМ.

# 414
  • София

Аз съм доволна от този на Under 20, но освен от сайт не може да се намери на друго място (60 мл., матира, не запушва порите, има покривност). Тези на Garnier не са лоши. Бях пробвала един на Bourjois и много ми хареса, но трябва да се нанася по повече, поне при мен. Този последният сега е намален в ДМ.
Имам техен, не съм доволна.
С мазна кожа съм, матира макс. за 30-40 мин, оксидира, а и го усещам тежък върху лицето си.

# 415
От Шаума и аз съм много недоволна. Бях пробвала преди време техен шампоан, мисля че беше в златисто кафява опаковка, освен пърхут ми се появиха и рани по скалпа, които едва излекувах. Повече с марката не съм и няма да експериментирам.
От wash & go също не съм доволна, омазнява ми се много бързо косата.

Ползвам Гарниер Фруктис и Елсев като си редувам няколко определени вида от тях.  

# 416
  • Някъде по Дунава
Вече не ползвам почти дрогерийни шампоани, но и аз преди не бях доволна от Шаума. Най- много ми харесваше Пантен.

# 417
Някой ползвал ли е този серум? По принцип си търся с витамин ц, но нищо не ми допадна и се спрях на този.

# 418
От Шаума преди години ми излезе жесток пърхот.

# 419
Аз Шаумата не мога да го сменя от 3 години а, съм опитвала с доста скъпи шампоани! Златистият с кафява капачка е най- дълго ползваният от мен шампоан и балсам. Купувам нещо различно и след 2 измивания го прибирам в шкафа и вадя Шаума.....

Общи условия

Активация на акаунт