Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 231
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Мдаа, и този го имам. ДХ3, добре, че писа, че ми напомни за него.
Имам и околоочния 5в1 от серията. Той е тониран. Писах за него някъде из темите.
Крема за лице не е лош. Приличен е. На суха кожа се отразява добре.
Наистина е плътен и мазничък. Богат крем е. Бива, бива. Нямам оплаквания от него.

ПП Момичета, днес посетих магазина на Марешки - РеФреш и да кажа, че съм объркала цената на перления серум на Арси Козметикс - 14.63лв. е (не 12лв. както съм писала по рано), но в Елитис пак е по скъп, де, там е 15.90лв. или нещо такова, почти 16лв. е.
Иначе се сдобих с промо пакет на Жая с маслина - крем за лице и околоочен за скромната сума от 5.44лв. Грабнах последния на стелажа. Взех си измивна пяна на Ревюел с лайка и мултифункционалното олио за лице, коса, нокти и тяло на Арси козметикс. Ще се отчета в придобивките.
Как е пяната с лайка?
Аз се наслаждавам на студеното време и си довършвам зимните запаси с удоволствие, другия месец ще се отдам на летни покупки. Иначе всяка пролет прибирам за есента и като застуди, всичко е втасало и не става за употреба и умирам от яд, много мразя да хвърлям козметика.

# 301
Хелия, пянaтa е супер.  Пухкaвa, нежнa, плътничкa при нaнaсяне и добре измивaщa, не изсушaвa, не премивa, лицето е свежо и кожaтa приятнa нa допир. И другaтa дето взех кислороднaтa и тя е супер.  Вероятно повечето пяни сa тaкa, но и тези сa в отборa нa сполучливите продукти.

# 302
Жалко, че не се намират лесно

# 303
Аз не знам защо в Лили не заредят повече артикули като виждат, че продуктите на Ревюел се купуват.
Добре че пътувах скоро и си накупих от Елитис серумите с пипетка, но ето пяна съм пропуснала да си взема.
Забелязала съм, че лайката, като съставка в бялата козметика, се отразява чудесно на сухата ми и чувствителна кожа.

# 304
Момичета, този крем на Avia с хума става ли за не съвсем млада кожа?
Скрит текст:

# 305
Аз не знам защо в Лили не заредят повече артикули като виждат, че продуктите на Ревюел се купуват.
Добре че пътувах скоро и си накупих от Елитис серумите с пипетка, но ето пяна съм пропуснала да си взема.
Забелязала съм, че лайката, като съставка в бялата козметика, се отразява чудесно на сухата ми и чувствителна кожа.

https://shopthebest.eu/product/7347/farmona-hidratirasht-i-uspok … l-care-50-ml.html
Този крем е с лайка, също и други хубави съставки. Миналото лято го ползвах за нощен крем. Мисля да повторя за горещите дни - много хубаво овлажнява, подхранва и в същото време дава усещане за лекота, кожата диша с него. Аз го купувах от Лили.

# 306
Момичета, този крем на Avia с хума става ли за не съвсем млада кожа?
Скрит текст:

Става. Много е хубав, но трудно се намира

# 307
Aз писaх по нaпред, но пaк дa кaжa зa Вaрнa - Aвиa кремовете ги имa в мaгaзинa нa Мaрешки - Рефреш, по 10лв. сa. Искaм дa си ги вземa, но имaм толковa нaличности, че е добре дa изчaкaм, зaщото все пaк продуктите имaт срок нa годност.

# 308
  • В къЩи.
Този крем  ми е любим.Купувам от Ремедиум.
 Само с него успях да видя кожата си чиста и свежа,без зачервявания,намали и излизането на пъпки...на 40г съм ,но все още се боря с тях. Като минус мога да отбележа ,че не ми е достатъчно хидратиращ. Кожата ми е смесена ,дехидратирана.
Опитах да сменя с друг крем и веднага кожата ми го отрази-зачерви се ,започнаха да излизат пъпките....и пак се върнах на него.
п.п.Даже колеги забелязаха доброто състояние на кожата ми и ме питаха на какво се дължи.

Крема не е подходящ за суха кожа според мен.

ПОказания по-горе крем на Фармона с лайка, как се отразява на акнето? Запушва ли порите?

# 309
Aaa, знaчи дa не ги мисля тогaвa. Моятa е нормaлнa към сухa и не търпи нищо, което може дa я зaсуши допълнително.

# 310
  • В къЩи.
Точно заради теб,редактирах.

Не бих казала,че засушава допълнително,просто не хидратира добре.Щом аз с моята смесена кожа го усещам лек...
Но наваксвам с хидратацията вечер-редувам масло от гроздови семки и едно супер мазно кремче с масло от шипка.

# 311
  • София
Със сигурност ще пробвам крема. И аз се боря със същите проблеми и все още не съм открила правилния продукт.

# 312
  • русе
От кои витамини за укрепване на нокти сте доволни?

# 313
  • София
От кои витамини за укрепване на нокти сте доволни?

Редовно си купувам витамин Е за коса, кожа и нокти. Много добре ми се отразява. Пробвах почти всички възможни "женски" витамини и се оказа, че най-простичкия вариант на витамин Е е най-добър. Иначе си купувам и лак за нокти пак с витамин Е, имаше и още разновидности. Марката на лака е Perfect.

# 314
Хубав ексфолиант за суха и чувствителна кожа?

Общи условия

Активация на акаунт