Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 76 987
  • 760
  •   2
Отговори
# 735
  • Deutschland
Аз съм си на купила един голям несесер с червилата и пак нищо не си харесвам. Не мога да се възприема с червило, имам чувството, че се състарявам с 10 години. С какви ли не цветове пробвах и нищо не ми отива. 😄

И аз не се възприемам с червило, купувам си само глосове и то блестящи.

# 736
https://malena-shop.bg/media/catalog/product/cache/09450147b6488 … ar-mat-01-mal.jpg

С това съм сега, доволна съм, трайно, хубави цветове. № 9 е моя, летен, свеж

# 737
И аз съм доволна. Ползвам 50 фактор прозрачен спрей. Не ми омазнява и мога да се пръскам в движение (не се налага да си мия и ръцете - попива си). На тази снимка има от същия спрей, но 30 фактор.

А имат ли слънцезащита специално за лице?

# 738
Не се стърпях и си взех винил глоса на голдън роуз, много плътно стои на устните, не е като други по-леки да се разтичат. За моите бледи устни си взех номер 10, който ми е по-скоро червен нюд, а не истинско червено. Нюд цветовете ми се видяха много мъртвешко лилави, не са за бледи устни.

# 739
...
Да, имат. Някои от кремовете в тубички са и за лице, както и имат два вида за лице във флакончета. С разновидност на фактора - 30 или 50.

# 740
И аз съм доволна. Ползвам 50 фактор прозрачен спрей. Не ми омазнява и мога да се пръскам в движение (не се налага да си мия и ръцете - попива си). На тази снимка има от същия спрей, но 30 фактор.

Не знам, защото се гримирам и слънцезащитата за лице ми е 50 фактор, но Кларанс (никак не е за тази тема).

# 741
  • Sofia
Не се стърпях и си взех винил глоса на голдън роуз, много плътно стои на устните, не е като други по-леки да се разтичат. За моите бледи устни си взех номер 10, който ми е по-скоро червен нюд, а не истинско червено. Нюд цветовете ми се видяха много мъртвешко лилави, не са за бледи устни.

Аз също си го взех в цвят 04. Погледни го, красив е, въобще не е мъртвешко лилав. Simple Smile

# 742
https://malena-shop.bg/media/catalog/product/cache/09450147b6488 … ar-mat-01-mal.jpg

С това съм сега, доволна съм, трайно, хубави цветове. № 9 е моя, летен, свеж

+1 Hands Ok Hand
Като усещане ми харесват повече от матовите на Golden rose.

# 743
  • София
О, да, не изсушават устните. И аз ги харесвам.

# 744
Много ми се иска в списъка с хубави продукти да влязат и другите два лидълски крема за ръце с марката cien.
Единият е с мед, другият - с лайка.

# 745
Прикачвам снимка със swatches от Гугъл. 05 ме привлича много Grinning
Скрит текст:
Добавям и статия с нюансите на новите червила от Есенс / this is me /

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 17:19 от blondyberry

# 746
  • Sofia
И аз бих се сдобила с още няколко цвята, макар че съм зарината.Heart Eyes

# 747
Момичета, вслушах се в съвета ви и си взех на Алверде олиото с роза и на биотен серума с колаген. Но нещо сега не зная как да ги ползвам. Едно след друго или... моля за малко помощ

# 748
Момичета,моля ви препоръчайте ми бюджетна база за сенки от която сте доволни...сега лятото от горещината много ми се размазва молива за очи въпреки че го туширам със сенки...

# 749
  • Седмото небе
Със сигурност и други момичета ще се включат, но аз мисля, че ако се ползват двете заедно първо трябва да е хидр.серум няколко капки и после върху него мааалко от олиото, за да се запечата хидратацията. Зависи от типа кожа—може в тази последователност и сутрин, и вечер. Ако пък искаш да си ги разделиш-серума ползвай сутрин и според твоите предпочитания крем върху него, а вечер олиото самостоятелно.
Чела съм статии и за нанасяне на олио/масло преди крем(тоест като един вид серум, даже има и марки при които това е ритуала при нанасяне сутрин), но се съмнявам как ще попие...
Други пък ползват няколко капки олио/масло върху крем като основа за по-добро разнасяне на фдт... Та знам ли и аз, кое как е правилно. Взех да се обърквам...

Общи условия

Активация на акаунт