Бродирана красота 137

• 35 077
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
едвам ме нави. Simple Smile Simple Smile Simple Smile не че нещо съм правила с игличката, но среща не отказвам.
има два варианта:
тази неделя от 2 до 5 на НДК
или на 24, след 5 часа. Simple Smile

# 256
  • Русе
Пристигам с въпрос откъде мога да си купя заготовки и панами за бродирани бижута? И схемички къде мога да разгледам? Обхванала ме е лудост откакто видях ушити и реших, че трябва задължително да се пробвам.
И като черна станция да кажа на тези, които се страхуват от кръстчета. Не шийте преправени оригинали!Дизайнерите на оригинала са вложили много труд и усилия, за да получим ние един прекрасен и неповторим продукт. Репликата в повечето случаи ще ви разочарова, ако я поставите до истинския гоблен.

# 257
Я сега аз да питам за мнение за гоблени Вачеви, нищо не знам дето се вика за тях, освен че съм ги чувала като име.

Днес реших да потърся гоблен за Св.Серафим и ми излезе техен и на Солария, но на Солария не ми допада. На Вачеви изглежда добре, но снимката е малко отдалеко и не мога да преценя  Thinking

# 258
  • Бургас
Я сега аз да питам за мнение за гоблени Вачеви, нищо не знам дето се вика за тях, освен че съм ги чувала като име.

Днес реших да потърся гоблен за Св.Серафим и ми излезе техен и на
Солария, но на Солария не ми допада. На Вачеви изглежда добре, но снимката е малко отдалеко и не мога да преценя  Thinking
Хм, снощи и аз се рових там и много ми хареса един селски зимен пейзаж. Аз също не знам нищо за тях освен, че цените им са до небето.

# 259
Има добри техни гоблени, но съм срещала и доста смущаващи резултати. Лично аз не бих купила от тях. А цените им удрят тавана, необосновано високи.

# 260
  • UK
Малко със закъснение, благодаря за отзивите за чорапчетата, аз засега съм харесала ето тези двата:

Скрит текст:

Ще взимам оригиналните на Дименшънс, а ако толкова ми е зор да ги сглобя, сигурно ще ги занеса на шивачка. Hug

# 261
  • Варна
Ava, сглобяването не е никак сложно. Аз съм шила преди години този чорап на Дим и всичко се получи много лесно - небходимите материали са включени в комплектовката, даже и пискюла.

Извинявам се за кривата снимка, оригиналът висеше на дървена врата Simple Smile

# 262
Това чорапче го правих преди няколко години. На Дим, ама аз съм го шила по схема от нета. Отзад е с плат, пришивала съм го на ръка.

# 263
  • sof
Честит празник!
Добри, за 24-ти след пет направо ме нави! Къде се събираме?
Искам да питам, ако някой е поръчвал от "Муркини ръкоделки" какви са му впечатленията, писах запитване пращат ли и до сега до Бг (с Гугъл преводача, че руския ми е Нула), имам даже входящ номер, ама нищо повече вече известно време. Гледам че имат избори, не знам кога им е Великдена, ама не се престрашавам... не ми е спешно де.

# 264
  • Пловдив
Честит празник!
Искам да питам, ако някой е поръчвал от "Муркини ръкоделки" какви са му впечатленията, писах запитване пращат ли и до сега до Бг (с Гугъл преводача, че руския ми е Нула), имам даже входящ номер, ама нищо повече вече известно време. Гледам че имат избори, не знам кога им е Великдена, ама не се престрашавам... не ми е спешно де.

До България пращат, но само това знам. Преди години в Пловдивската група си правехме общи поръчки от там.

# 265
Честит празник!
къде предлагаш?

Simple Smile момичета, усъвършенствам плетене с игла за шиене Simple Smile ставам м'оооого добра. Simple Smile ама как се надувам само.

# 266
Дай да видим какво е това чудо, де 😁😁

# 267
довечера, че чудото е у дома, а аз - на работа.
гледам клипчета като това Simple Smile материалите са "каквото си имам", иглата е обикновена губерка, но много се забавлявам.

# 268
Напредвам с Трите Ангела на ХАЕД.
Скрит текст:

Почти съм приключила втората страница. Някога трябва да стане това
Скрит текст:

# 269
  • sof
Изказвам пред всички най-сърдечни благодарности на Зори за съдействието!

Добри, браво! Ако ти е удобно пак там, или където ти пасва, аз съм свободна и мога да се придвижа до навсякъде.

NoMe, сериозен проект! Ще те следя с интерес!

Общи условия

Активация на акаунт