Бродирана красота 137

• 35 072
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, шили ли сте нещо на фирма Candamar? Дали им се получават хубаво нещата? Има ли някакви особености (например като Ланарте, които са ми много трудни на мен заради начина, по който се шият през бод, тъй като не мога да си разграфя добре панамата и т.н.)? Конци на DМС ли използват те или други (ако знаете)?
  Аз уших един и съм много разочарована. Много са красиви на картинка, но разработките са ужасни. Не ползват DMC конци. За първи път ми се получи такова разминаване между модел и резултат. А не се и шият лесно. Имат доста единични бодове. Доста време загубих . Мислех, че аз не съм доогледала, направила както трябва, но попаднах в Амазон на колежки шили моя. И всички бяха разочаровани и им даваха много нисък рейтинг. Та никога повече от тази фирма. Аз всъщност имам още 2 от тях, но не мисля, че ще ги шия.

# 301
Здравейте! Христос Воскресе! Светлина в сърцата на семействата Ви!
 Извинявам се, че не съм прочела всички теми.
Отдавна не съм отваряла шкафа с гоблените, но имам желание да започна нов /въпреки че имам един недовършин/. Харесала съм си Романтика на Румина. Може ли мнения за окомплектоването и фирмата, тъй като не съм купувала от тях до момента? Ако някой има схема не бих отказала съдействие. Мястото, което съм му отредила е в спалнята. Насочих се към него , защото ми се иска да бъде пейзаж с цветя и ярки цветове. Ако имате идеи с голяма благодарност ще ги приема.
Благодаря Ви за съдействието и поздравления за вашите красоти!

# 302
  • Пловдив
Здравейте! Христос Воскресе! Светлина в сърцата на семействата Ви!
 Извинявам се, че не съм прочела всички теми.
Отдавна не съм отваряла шкафа с гоблените, но имам желание да започна нов /въпреки че имам един недовършин/. Харесала съм си Романтика на Румина. Може ли мнения за окомплектоването и фирмата, тъй като не съм купувала от тях до момента? Ако някой има схема не бих отказала съдействие. Мястото, което съм му отредила е в спалнята. Насочих се към него , защото ми се иска да бъде пейзаж с цветя и ярки цветове. Ако имате идеи с голяма благодарност ще ги приема.
Благодаря Ви за съдействието и поздравления за вашите красоти!

Во истина возкресе!

Фирма Румина краде чужди дизайни като ги комплектова и окепазява за гобленов бод. За цени не говорим - оригинала може да е 40-50лв, техните комплекти са златни, все от 100 нагоре. Лично аз не бих купила от тях никога.  Ако покажеш картинка, може и да намерим оригинала ..........

# 303
Аз лично всичко, което съм направила досега е от Румина, доволна съм от комплектовката и жената в магазинчето е много точна. Цените не коментирам, защото мен ме устройва готовия вид, сама няма да тръгна да сглобявам. Както казах тези дни сега за първи път ще търся оригинален Дим, защото тук ме убедихте, че за конкретната картина ще е по-добре. Не мисля, че това което съм направила е ужасно, все пак темата не е само за професионалистки, нали? Ето показвам от Румина, имам още 5-6 дребни...

# 304
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз лично всичко, което съм направила досега е от Румина,
Скрит текст:
доволна съм от комплектовката и жената в магазинчето е много точна. Цените не коментирам, защото мен ме устройва готовия вид, сама няма да тръгна да сглобявам. Както казах тези дни сега за първи път ще търся оригинален Дим, защото тук ме убедихте, че за конкретната картина ще е по-добре. Не мисля, че това което съм направила е ужасно, все пак темата не е само за професионалистки, нали? Ето показвам от Румина, имам още 5-6 дребни...

Скрит текст:

https://krif.ro/bg/gradski/1609-1615-ninge-in-seara-de-craciun.html

Криф Simple Smile 170 леи = 70 лева Simple Smile цветове : 31; размери - бод :500 x 405
схемата от рускините...

# 305
  • Бургас
Златна си, st. Dobri -, схемата е една чистичка, ясна...както обичам да си оцветявам по нея. Но с какъв бод са предвидили съседите да се бродира и на каква панама? / Румина я видях ./ Благодаря.

# 306
  • Бургас
Христос воскресе момичета!
az mamma2  много са хубави гоблените, особенно зимния Simple Smile

# 307
Златна си, st. Dobri -, схемата е една чистичка, ясна...както обичам да си оцветявам по нея. Но с какъв бод са предвидили съседите да се бродира и на каква панама? / Румина я видях ./ Благодаря.

погледнах крифския сайт Simple Smile предлагат го с различна панама - 10 на см, това е 25 каунт, 7 на см -  18 каунт  

на схемата при рускините пише
Цитат
Panza de goblen 25, White
500w X 405h Stitches
Size: 25 Count, 20w X 16-1/8h in
на влашкия не му разбирам много много, но затъмненото няма нужда от превод Simple Smile

# 308
  • Бургас
Благодаря. Не бях разгледала схемата.

# 309
Flushed от оня ден се мъча да се сетя на коя фирма е алпийската виличка (първата снимка на аз_мама2).
знам, че съм я виждала някъде, а не се сещам къде. и в нета само при китайците я намирам.

и котката в обувката съм виждала, на Design works са, цяла серия. Simple Smile .

# 310
Христос Воскресе,мили момичета!Някой имал ли е проблем с количеството конци на Чаровна мит,защото си купих готова тяхна комлектовка,но вече виждам,че поне един цвят няма да ми стигне.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 10:37 от Жужуто

# 311
На Чаровна мит шия едно коте в момента. При това е за подарък. Ужасни конци - късат се, усукват се, направо ужас. Няма да повторя друга тяхна комплектова.
Пише, че конците са Мадейра, но и на Золотое руно са същите, но с тях нямам такъв проблем.

# 312
Kissing HeartKissing HeartKissing HeartУжасни са конците,от много години не бях срещала толкова лоши,а и това,че не стигат ще ме откаже тотално от тях като готова комплектовка.Благодаря,че ме успокоихте,мислех си че е в мен проблема.

# 313
  • БЪЛГАРИЯ
Христос Воскресе,мили момичета!Някой имал ли е проблем с количеството конци на Чаровна мит,защото си купих готова тяхна комлектовка,но вече виждам,че поне един цвят няма да ми стигне.

Спокойно! Wink
На Чаривна Мить винаги може да се случи да не достига нещо-
я конците (анхор), я/и мънистата (прециоза), я панамата (и такъв комплект имах)...
Важното е алъш- веришът да върви! Confused

# 314
  • Русе
Вярно е, че ФБ е краста, но на мен в тази темичка ми е много уютно. Все пак тук преди години научих какви красоти съществуват в света на гоблените. И така, благодарение на любезното съдействие на mibobo откъде да си намеря материали ви представям едно бродирано бижу:

Общи условия

Активация на акаунт