Бродирана красота 137

• 35 006
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
NoMe ❄️, да сега схванах какво имаш пред вид. Кофтито е, че е нечетно число броя на нишките  и ако цветовете за бленда са много близки помежду си, може да се загуби ефекта. Пробвай си на отделно парче как би изглеждало ако ги шиеш с 2х2, тоест четири нишки или така както ти си решила 2х1 и прецени как ще е по-удачно.

# 646
  • Бургас
Аз ако съм ще шия на 16 каунт с две нишки. Това бленди с три ката конец ми е малко на сляпо така... По добре да си отговаря по схема. Но това е мое мнение!

# 647
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Да ви се похваля с нова придобивка:

И едно питане: някой дали е шил това или някакви отзиви:

# 648
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...

И аз се похвалвам с желан подарък за юбилеят ми!!! Blush
На Милена стил е, но е с ДМЦ конци - за първи път ще шия с тях и съм развълнувана! Но все пак имам да довърша една друга фея - Чернокосата, седнала на Луната.... Само време да имам и здраво зрение... Стискайте палци Simple Smile

# 649
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile дерзай. Simple Smile
нямам търпение да ги видя една до друга в рамки.

# 650
Започнах "Утро в боровата гора", щампа от Алиекспрес.
А вие имате ли си такива помощници?

# 651
# 652
нямам. не бих отказала, и дечко иска, но бащицата е алергичен. Sad Sad

# 653
  • Карлово
Есента допълни квартета на йероглифните сезони
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
. А помощник си имам , при това много космат и чаровен

# 654
Есента допълни квартета на йероглифните сезони
Скрит текст:

. А помощник си имам , при това много космат и чаровен

чудесни са Simple Smile

# 655
  • Бургас
Хубави гобленчета и хубаво гледани писанки....много сладки...да ги намачкаш с кеф...Heart Eyes
Аз се надявам следващата седмица да наваксам със шиенето, отдава ми се възможност и ще се възползвам..

# 656
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...

Едно етапче и от мен. Бавно ми върви, ама шия само, когато и ако малката реши да спи наобяд... Трябва ми още 1 живот Grinning
Който има излишен, да даде назаем Simple Smile

# 657
Цвете, ами напредваш си, което е важно. Много хубаво се получава.
А иначе всички страдаме от липса на животи, за да си удовлетворим мераците по всички хобита  Grinning

# 658
  • София
Докато сте на тема помощници, ето ги моите Simple Smile
Скрит текст:
Шие ми се... Ама все не стигам до там... Три уикенда все не съм вкъщи, а колко къщна работа се е натрупала... Дано успея тази неделя да си открадна малко време за шиене, че в събота съм на работа.

# 659
  • Бургас
Докато сте на тема помощници, ето ги моите Simple Smile
Скрит текст:
Шие ми се... Ама все не стигам до там... Три уикенда все не съм вкъщи, а колко къщна работа се е натрупала... Дано успея тази неделя да си открадна малко време за шиене, че в събота съм на работа.
Като картинка са тия двамцата Smile големи сладури...
Малко Сладко Коте имам същия проблем..3 дена бях в болница. Връщам се и  вместо да почивам, аз се чудя от къде да я захвана.Triumph На трима мъже робувам няма как!

NoMe вече не мога да те хвана какво шиеш, събираш ми очите направо! Колко гоблена въртиш едновременно?
Днес ще шия цял ден! Кой е смен?..... Yum

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 11:59 от pyypi

Общи условия

Активация на акаунт