Бродирана красота 137

• 35 159
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
dinkov2, можеш да разчиташ без проблем. Търсих я и аз днес, но я намирам само в РМ, трябва ми оригиналният ключ.

тихерула, чантичката е приказна! И аз бих си ушила такава, но после ще ме е жал да я нося Grinning

# 196
dinkov2, можеш да разчиташ без проблем. Търсих я и аз днес, но я намирам само в РМ, трябва ми оригиналният ключ.

тихерула, чантичката е приказна! И аз бих си ушила такава, но после ще ме е жал да я нося Grinning

Какво търсите, а кажете накратко ако мога да помогна?

# 197
Търсим схема на Soul of the Rose на Dimensions,  в графика

# 198
Търсим схема на Soul of the Rose на Dimensions,  в графика

Ще я намерим, тя е популярна.

# 199
  • sof
Зори, още веднъж най-сърдечно ти Благодаря! Чудесно би било наистина. Аз за да се отърся от шока, че много персони яздят този компютър и май някой е успял да ми я затрие схемата, се зарових в колекцията, прилагам снимка по желание на pyypi. Мн ми се струва, че е уместно да се направи терапевтична подтема относно маниакалното презатрупване, естествено, че няма да ми стигне време всичко да си ушия, колкото и скоро да ми се струва пенсионирането.

ПС другата кутия са приготвени още неушитите Мирабилии, може би е добре, че напоследък са й кофти вече моделите, добре че ми остават още от старите и готини. И L&L.

ПС2 Е, има някои ленове, два-три Chatelaine etc

Може и да имам нужда от професионална помощ ???

# 200
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
винаги съм готова да оказвам морална и аморална помощ на другарче в беда.
Simple Smile повече от второто. Simple Smile
идват много празници, някой няма ли да даде тон за сбор?
Simple Smile

# 201
  • Бургас
Зори, още веднъж най-сърдечно ти Благодаря! Чудесно би било наистина. Аз за да се отърся от шока, че много персони яздят този компютър и май някой е успял да ми я затрие схемата, се зарових в колекцията, прилагам снимка по желание на pyypi. Мн ми се струва, че е уместно да се направи терапевтична подтема относно маниакалното презатрупване, естествено, че няма да ми стигне време всичко да си ушия, колкото и скоро да ми се струва пенсионирането.

ПС другата кутия са приготвени още неушитите Мирабилии, може би е добре, че напоследък са й кофти вече моделите, добре че ми остават още от старите и готини. И L&L.

ПС2 Е, има някои ленове, два-три Chatelaine etc

Може и да имам нужда от професионална помощ ???
!
Ееее dinkov2  ама много мързелишкатааа...
Аз си мислих че ще ги снимаш мааалко по отблизо за да ги поразгледаме в дълбочина Heart Eyes така да се накефя максимално.
Момичета имате страхотни колекции, завиждам ви благородно. Със здраве да си ги шиете! Напълнихте ми окото!
Аз имам само 4 Kissing Face  ,,Що така ?!?" Взех да се питам...

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 08:36 от pyypi

# 202
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пипи, направи един "цък" на снимчицата и ще видиш и дълбочина и всичко Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 203
  • Бургас
пипи, направи един "цък" на снимчицата и ще видиш и дълбочина и всичко Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да така е но някой гобленчета са по скрити и не мога да надникна. А, знаеш ли колко ми е хубаво на работа да си взема едно кафенце и да им се наслаждавам на толкова красота на куп! Kissing Heart Голяма мания!

Soul of the Rose ще потърся довечера в моя архив!

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 08:59 от pyypi

# 204
Ето тук има схемите на гоблена Soul of the rose
http://gipcio.gallery.ru/watch?a=A07-bESU

# 205

Ооо, този е с добро качество!

dinkov2, ти си! Simple Smile

# 206
  • София
Този на Bucilla със слънцето и луната ми е в плановете за закупуване хихи Simple Smile

# 207
Показвайте, показвайте запаси. Много обичам да гледам кой с какво се е запасил.
Да ви покажа и моите
Скрит текст:
Ето и цветна Химера
Скрит текст:
Чакам и още един Риолис- Водната мелница, който показвах по-рано. Имам и няколко комплекта на Милена Стил, но тях няма смисъл да показвам сега.
И.... нали хората са казали: Шило в торба не стои, докато снимах запасите ме обзе непреодолимо желание да започна само още един нов (нали горката аз нямам какво да шия с 5 започнати) .... та започнах на Золотое руно - Усадьба (имението). Чакайте етапче Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 10:15 от NoMe ❄️

# 208
  • Бургас
InnocentInnocentАууу  какъв гъдел само!!!!
NoMe много хубави, браво! Много ми хареса този с чашките и розите, като го почнеш някогаш Relaxed да показваш етапи!

# 209

Ооо, този е с добро качество!

dinkov2, ти си! Simple Smile

точно тази намерих и аз във VK

https://vk.com/feed?section=likes&z=photo-81339225_456240567%2Fliked525775295

ще стане работата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт