Отговори
# 75
  • някъде ... тук ...
сетих се - за ББ-сайта нали Sunglasses

Айде нещо от смешната тема в клюто:
Поздравче за всички родители Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 76
Честит Рожден Ден на Косара!
Да е жива, здрава и много щаслива!!!

Ето ме и мен - ексфолирана, обезкосмена, масажирана, балсамирана и лакирана SunglassesБагажът е готов и довечера потегляме WinkЩе се видим отново след около две седмици Hug

Сънчо, мисля я Ивайла! Heart EyesБързо да се оправи душичката!
Пресин, честито!  bouquet
Гале, всичко ще е наред! Simple Smile

С широка усмивка изчетох миналата и началото на тази тема! Heart Eyes HugБлагодаря!  bouquet

# 77
Мааааалееее, пази Боже! Praynig

# 78
Честит Рожден Ден на Косара!

Вили, видях снимките и от вашето РД! Поздравления на Ицко за многото подаръци, ти също си влязла в старите си дънки гледам;) Браво! Ицко между другото е с хитова прическа. тук децата на неговата възраст ги постригват така срещу 30 долара.

И понеже тук сега е Петровден, честито на Бренин! Да ти е живо и здраво името!Дядо каза че всички Петйовци и Петровци били хора на изящното и изкусното...затова им се отдава да правят хубави дъщери;)Пожелавам ти включване с щерка следващия път;)

Бубе, снимките са много сладки, особено тази от балкона...гледам даваш на децата да шарят с тебешири по, защо обаче ги ограничаваш само на балконските стени...аз като си дойда ще им покажа как става по цветно с флумастери по тапетите Mr. Green
Другото което забелязах е че Яна е с чорапи! Ние нямаме такива аксесоари към облеклото и вземам да се замислям че освен чорапи трябва да купя за Натали затворени обувки и нещо с дълъг ръкав...

Днес си купих кожено яке за България, което не прилича много на яке,понеже е супер тънко без подплата и едва ми стига до кръста;)), но дано свърши работа през септември.
Извинете ако ставам банална с  нашето прибиране, но ми е много нервно. Като си помисля колко часа трябва да стоим в самолета на затворено и на тясно...не ми се тръгва.
Хората носят ли отворени обувки през Септември в БГ или е студено

# 79

Бубе, снимките са много сладки, особено тази от балкона...гледам даваш на децата да шарят с тебешири по, защо обаче ги ограничаваш само на балконските стени...аз като си дойда ще им покажа как става по цветно с флумастери по тапетите Mr. Green

уууу! как не те е срам! сечено ще ми правиш, а? а отмъщението на самурая после?  newsm66

# 80

КОй каквото си е надробил ще сърба;) Ама свеки е със зелен колан и кафява лента и съм понаучила туй онуй от нея;)

на децата в БГ бият ли им ваксина против 2та вида шарки?

Продават ли се отделно матраци някъде?
Къде да си намеря един стол за кола, може и втора ръка, после ще го подаря на някой.
Има ли някой снимки от миналогодишния Септември...може ли да ми прати линк за да видя как са облечени децата
Побърквам ли се вече?

между другото още сме без паспорти но вече стягаме куфарите
ех къде остана тази моя спонтанност когато 2 часа преди полет стягах багажа и хуквах.

повече за летене няма да говоря

Сънчо, пиши за Ивайла! Стискам ви палци ! Тя обича да стои върху масата ( на рождения ден видях) Ще си правят компания с Натали;)

Натали днес се остави на единия от близнаците да я удари по ръката и само гледаше жално. Едва не се разплаках като видях сценката. Сега искам да я науча да се отбранява!
лека от мен

# 81
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОСАРА! Да е жива и здрава за радост на мама и тати.
Ели Т, честит празник и на теб. Да ти ежива и здрава половинката.
Момичета,голяма енергия и ентусиазъм лъха от вас - направо ме зареждате.
Галя 2, не се чувствам пренебрегната, а полъскана.По край момичетата и ние се чувстваме момичета(е малко по-застаряли),но все пак момичета.Благородно ви завиждам за плажа и морето.Безкрайно го обичам това море.
Ваня,честито християнче.
Джънгъл,всичко зависи от времето,ако е топло се носят сандали,но в последните години май е повече дъждовно,така,че не е лошо да си вземеш и затворени обувки.

# 82
  • някъде ... тук ...
Пете, не се побърквай Naughty Успокой се малко!
Колко време ще седиш в Бг?
Продават матраци колкото и каквито искаш, за стол - виж обявите във форума, в gbg.bg или за ново - по големите супермаркети и детските магазини има.
Дрехи - зависи какво ще е времето - може циганско лято да има, може и да е дъждовно и студено.
Няма нужда да учиш Нати да се отбранява, тя сама ще се усети Wink
Споко Peace

# 83
Честито на всички рожденници малки и големи! Simple Smile
Още малко остана и всички дечица ще са минали годинката...
Ето ви малко снимки от нашия рожден ден.
Че вече ще ме бият ако не сложа.

# 84
ЕлиТ, да ти е жив и здрав мъжът!Весел празник! Simple Smile
Стън, Гинко е сладур и как стои до тортата послушен... Васко бръкна с двете ръце в нея Laughing

# 85
  • София
eho az izcheznah, no sme v bolnica s Gabi. Tia e s pnevmonia i veche 10 den sme na lechenie. Mozebi v Vtornik shte ni izpishat o shte oisha poveche. Pozdravi!

# 86
  • София, център
Хриси, какво пак закъсахте бе, аман!

Гинко е малка, сладка, послушна душица! видяхме най-сетне и баба и дядо! Стън, много сте готини всички!

Мацки, цапардосах сандалите, та даже си отидох до нас да й ги обуя на Лусилка!

Пусто сърце не трае и в жегите даже!

# 87
  • някъде ... тук ...
Офф, и аз да възкликна като Нансен - аман от болести ooooh!
Хриси, дано по-бързо се оправя Габи Praynig

# 88
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 89
Пете, побъркваш се  Mr. Green
за столчето - купи си ново, във форума не се продават за по-големи деца, а всеки търси  Crazy

Стискам палци на Габи за по-бързо възстановяване!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт