Отговори
# 105
  • София
Здравейте милички

Въобще не ми остава време напоследък за форума. А така ми липсва......
Проблема е че Дара спи в стаята с компютъра и единственото време, когато съм свободна тя спи респективно и не мога пак да седна. А будна ли е - невъзможно. Някои видяха на партито за рожденните дни каква е лепка. Без мен не може и за секунда. Незнам аз ли така я научих, тя ли си е такава, но е просто някакъв ужас.  Дори и на баща си не дава да я гушне в мое присъствие. Започва един рев и мамосване и протяга към мен ръце. Дано да е период, защото ще изперкам.

Прочетох някъде, че среща сте имали без мъже, без деца. Точно както аз ги обичам. Жалко че съм пропуснала. Надявам се да има и друг път, когато непременно ще се включа. Ние заминаваме днес вечерта отново за малко на морето. Като се върнем ще трябва да измисля нещо, че да мога да влизам по-честичко във форума. Защото ми липсва адски мноооого.

Ние си забравихме шишето в Барбарони. Момичето каза че някой от вас го е взел. Трябва да се видим да си го приберем някой път. Аз вчера й изгубих и още едно шише и сега сме само с две. Майка забравана си има Дара. Но не бях такава. Naughty
Кой ли ми вярва вече. newsm78

# 106
  • някъде ... тук ...
Женя, здрасти Hug Май Бети писа, че е в тях шишето Thinking Никой ли ти няма тел-а? Ако искаш пусни ЛС, ще ти се обадя при следваща среща Wink Защо да не можеш да седнеш на компа докато Дара спи newsm78 Аз така правя Simple Smile

Преси, стига с това "нова съм" Naughty Няма значение кой от кога е, всички сме за едно и също нещо тук! (не сме в клюто, дето някой "нови" се страхували от дискриминация Wink) Аз затова много си харесвам нашата темичка  Hug

# 107
  • Sofia
ЕлиТ мерси! Blush
Другият път като излизате ме бройте и мен. Моят мъж си гледа "момата" и не роптае.
Забравих да ви се похваля, че вчера бях на фризура! LaughingНаправих си нови кичури, а най-добрата ми приятелка ми подари за имения ден педикюр и маникюр. Остава само и да си понакупя дрешки и нови сандалки и ще съм като новаLaughing Мъжът ми няма да ме познае!

# 108
  • София
Ели незнам дали така да правя. newsm78 Все ме е страх да не се събуди. Защото ние въпреки предупрежденията на всички мои приятелки с деца все й пазихме тишина, докато спи още от малка и сега се буди при най-малкия шум. И аз на пръсти стъпвам в нас, докато Дара спи а камо ли да тракам по клавиатурата.

# 109
  • София
Преси, честити фризури, маникюри, педикюри и всичко ново! Но  Naughty Нали знаеш, че без доказателства не се приема  Mr. Green Давай бързо снимки!

Ели, днес си решила да ме заместваш по писане  Mr. Green Аз чистих  Tired Мразя да чистя  Close

Джена, лошо с това пазене на тишина и стъпване на пръсти  Rolling Eyes Децата трябва да свикват с различните шумове от къщата. Ще ти се обадя другия път като решим да излизаме  Hug

Хрис е много готин  Heart Eyes

# 110
  • някъде ... тук ...
Женя, можеш все още да промениш положението newsm10 Пробвай като начало да пускаш леко радио или музика от компа - така страничните шумове по не се усещат. Няма все на тишина да е. Като знам как ми скърца стола при всяко облягане ooooh! - затова бг-радио свири и даже си пея с него Laughing

Ха-ха Ели, Гого заспа сам на нашата спалня, аз се чудя какво да правя - чета и пиша ли пиша. Пиши и ти де! Стига си чистила Mr. Green

# 111
  • София, център
Аlii, Емма още не е станала на година, за това написах "става", а не "стана", но ако темата се започне след 4 юли, няма проблем, то и сега няма  Laughing

# 112
  • Sofia
Хотче утре ще кача снимки от РД-то и ще видите! Ама педикюра как да го покажа? Ще го снимам!!! Стана като в една др. тема! Blush

# 113
  • София
Аlii, Емма още не е станала на година, за това написах "става", а не "стана", но ако темата се започне след 4 юли, няма проблем, то и сега няма  Laughing
Нансен, то с тия темпове както сме я подкарали, може и преди 04.07. да я изпишем тази  Mr. Green Иначе мерси   bouquet

Ели, я си пусни ДС-то да те преслушам  Mr. Green

# 114
Бобсънът е свикнал на всякакви естремни неща,нищо че аз само съскам и се карам-накрая аз бутам и троша  Mr. Green
Компа винаги е бил при нас и апсурд аз да се лиша от нет,щото принца спи  Naughty
Аз у неделя шъ съ правя хубавица,че съм свадбарка,та после  шъ съ фукам.

# 115
  • София
Изабел, к'ъв е тоя Мирикъл мен, направо ми сбра очите  #Crazy След всички мечета и сърчица направо ме същиса  ooooh!

# 116
Нещо мъ е хванала HEAVY METAL  носталгия   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 117
  • някъде ... тук ...
Готово Адаш - влачи докато има нет, че май на свършване отива и ще чакам утре вечер мъжОто да се върне Rolling Eyes (Zlati-Eli сме)

Изабела, това Ози ли е Thinking

# 118
а-а-а! ще взема и аз да си сменя аватара!

# 119
Мдаа...Аз съм му голееем ФЕННН.

Общи условия

Активация на акаунт