Въобще не ми остава време напоследък за форума. А така ми липсва......
Проблема е че Дара спи в стаята с компютъра и единственото време, когато съм свободна тя спи респективно и не мога пак да седна. А будна ли е - невъзможно. Някои видяха на партито за рожденните дни каква е лепка. Без мен не може и за секунда. Незнам аз ли така я научих, тя ли си е такава, но е просто някакъв ужас. Дори и на баща си не дава да я гушне в мое присъствие. Започва един рев и мамосване и протяга към мен ръце. Дано да е период, защото ще изперкам.
Прочетох някъде, че среща сте имали без мъже, без деца. Точно както аз ги обичам. Жалко че съм пропуснала. Надявам се да има и друг път, когато непременно ще се включа. Ние заминаваме днес вечерта отново за малко на морето. Като се върнем ще трябва да измисля нещо, че да мога да влизам по-честичко във форума. Защото ми липсва адски мноооого.
Ние си забравихме шишето в Барбарони. Момичето каза че някой от вас го е взел. Трябва да се видим да си го приберем някой път. Аз вчера й изгубих и още едно шише и сега сме само с две. Майка забравана си има Дара. Но не бях такава.

Кой ли ми вярва вече.