Въобще не ми остава време напоследък за форума. А така ми липсва......
Проблема е че Дара спи в стаята с компютъра и единственото време, когато съм свободна тя спи респективно и не мога пак да седна. А будна ли е - невъзможно. Някои видяха на партито за рожденните дни каква е лепка. Без мен не може и за секунда. Незнам аз ли така я научих, тя ли си е такава, но е просто някакъв ужас. Дори и на баща си не дава да я гушне в мое присъствие. Започва един рев и мамосване и протяга към мен ръце. Дано да е период, защото ще изперкам.
Прочетох някъде, че среща сте имали без мъже, без деца. Точно както аз ги обичам. Жалко че съм пропуснала. Надявам се да има и друг път, когато непременно ще се включа. Ние заминаваме днес вечерта отново за малко на морето. Като се върнем ще трябва да измисля нещо, че да мога да влизам по-честичко във форума. Защото ми липсва адски мноооого.
Ние си забравихме шишето в Барбарони. Момичето каза че някой от вас го е взел. Трябва да се видим да си го приберем някой път. Аз вчера й изгубих и още едно шише и сега сме само с две. Майка забравана си има Дара. Но не бях такава.
Кой ли ми вярва вече.

Май Бети писа, че е в тях шишето
Никой ли ти няма тел-а? Ако искаш пусни ЛС, ще ти се обадя при следваща среща
Защо да не можеш да седнеш на компа докато Дара спи 

Мразя да чистя 
Пробвай като начало да пускаш леко радио или музика от компа - така страничните шумове по не се усещат. Няма все на тишина да е. Като знам как ми скърца стола при всяко облягане
- затова бг-радио свири и даже си пея с него 
След всички мечета и сърчица направо ме същиса