Отговори
# 225
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЕММА! ЖЕЛАЯ ТИ ВЕСЕЛО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ИГРИ И УСМИВКИ!  nbirthday
Хотче, честито и весел празник   bouquet   bigdance2
Силве, браво, успех и с другите оценки.
Пете, ама знаеш каква бира да искаш, с лимонче или без  Simple Smile
Фроска, много ми е сладко това Флорче. Изглежда ми много пораснала и косата й също, вече може и прически да правите. А тази количка нова ли е  Rolling Eyes

# 226
  • Варна
Честит Рожден ден на Емма!! Бъди жива и здрава мило дете и дано късмета винаги е с теб!!
Честито и на теб Хотченце радвай се на прекрсаната си дъщеря!!!

Честито на всички милички дечица, те промениха живота ни а това ни прави ужасно щастливи, дано това продължи все така!!

Нещо напоследък не намирам време за форума, незнам защо така се получава, отчасти защото вече немога да пиша докато Зара спи, защото тракането я буди, а явно и повече се разхождаме!!

Вещице честита ти самоличност, ама и аз си мисля че не си чак " много зла" Wink

Съкровищнице, браво на малката Калина справила се е перфектно, ама и ти как си го разказала.... Sad Това с яслата е повратен момент, имам чуство че ако я дам, ще ми вземат част от сърцето!! Добре че не е плакала!!!

И Зара не е проходила още, но пък е смела и се пуска въпреки че още неможе да стои на краката си стабилно!! Joy Joy
Искам да ви питам, дали още давата преварена вода, и децата ви ядат ли плодове и какви, мойта нещо хич не иска!

Ина много готин Хрис на плажа, я кажи откъде взе басейнчето?
Фроска, много хубави снимки, явно страхотно сте си изкарали. Двете принцеси са много красиви, леко загорели!! Снимките със зайчето са много сладки, и Флора много е порсанала. Иначе и Зара много я е шубе на плажа, страх я е и от пясъка и от водата Joy Но гледам че Флора май се е престрашила и насистина се кефи на вълните!!

# 227
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Ема!
Желая и да е много весела и засмяна!

Ваня и Косара не ходи. Лази като бясна, изправя се по мебелите и ходи държейки се за дивана. Аз не се притеснявам, когато и дойде времето тогава. За мен ще има още някой и друг ден сравнително спокойствие!

# 228
  • някъде ... тук ...
Иле, аз редувам Девин и Трънска Банкя - не преварявам вода (само ако съм останала без нито една от двете изворни, то и ни е не пием от чешмата). Иначе плодове Гого досега не е отказал. От няколко дни сме на пъпеш, преди това - диня. Междувременно опита от на баба си малините - и тях не отказа. Банани винаги има, ако откаже някоя манджа Wink Яде каквото има и колкото му дам.

Еми, ДОБРЕ ДОШЛА  Hug (забравих по-рано да кажа Embarassed)

Гале, кажи как е днес Калина? Обикновено първия ден няма проблеми, следващите дни се усещат за какво става дума Confused Моят мъж най-после резервира почивката на Бяла - от 30.07 до 6.08 сме в Звъника, но не на пълен пансион.

Снимките на децата са много хубави  Laughing Heart Eyes

# 229
  • в шоки-land
Честит рожден ден, мила Емма    bouquet !!!
И3превари ме с един ден, докато мамите ни се гониха с термините  Hug Heart Eyes !!!
Пожелавам ти прекрасно, палаво и бергрижно детство !!!!

с обич Hug Heart Eyes - шоколадчо

# 230
  • Sofia
Фроска и двете ти момичета са прекрасни!
Гале кажи как е момичето? Днес пак ли се държа мъжки?
Косара яде череши, със зор праскови, а кайсии хич и не ще. Сигурно е защото доскоро никакви плодове нетрябваше да яде, та е забравила вкуса им. Без това си е злояда и капризна. В събота й дадох маслина. Хем й хареса, хем се мръщеше, ама не плюе.

# 231
Честит Рожден Ден на сладката прекрасна Еммичка - да е жива и здрава, много весела и щастлива. Винаги така прекрасна и чаровна и много обичана за радост на мама и тати. Ели честито ви рожденничка, много да ви радва. Весело изкарване на празника.

Вили тук в Сливен сме си, но просто нямам време кога да пиша. Малката е доста кисела, тези кътници така и не са пробили още, а и имаме новина - края на август след морето отиваме на гости на баба, дядо и вуйчо пак Simple Smile Много сме щастливи. Ще вземем този път на баща ми майка му, понеже на се се виждали с родителите ми 3 години вече, а и да ми помага с малката бандитка, че сама ще ми е доста трудно вече с нея.
Сега отивам че пак имам работа, довечера ще опитам да разгледам снимките на дечицата. Приятен ден и всичко най-най. Целувки на Ицко от Марина Simple Smile  Heart Eyes Blush Mr. Green Laughing

# 232
Пак здравейте!

Фроска, страхотни са девойките Peace Heart Eyes Вече нямам търпение и ние да потеглим за морето!
ЕлиТ, ето тук сме http://www.vilatiana.com/ от 29 юли до 6 август, полсе може би малко при майка ми - на планина де Wink
Снимките на Хрис в морето силно ме впечатлиха Hug Това пояс ли е или басейнче newsm78 Чудя се какво да вземем за Кали - мисля, че е малка още за пояс, ама ми се иска да усети морето с крачета и да се плацика Thinking дайте идеи Laughing
Теди, браво, бе! Маринката я направихте пътешественик голям Peace

Малкото ми момиченце днес вече " се е светнало", че има промяна някаква и доста е поплакала! Даже, противно на правилата, са й дали бибата, която бях скрила в багажа й за екстремни ситуации Confused Иначе сутринта си влезе съвсем сама в стаята, дори не се обърна към мен, видя децата вътре и отпраши към тях с пълна газ Wink докато говорех с госпожата имах възможността да надзърна през вратата и да я видя как се катери по диванчето при другите дечица....после явно се е усетила, че ме няма!
Вчера остана там само 45 минтуи икато се прибрахме въкщи, заспа веднагически - от 11.00 до 14.30 Shocked #Crazy Rolling Eyes - големи емоции ще да с абили. Днес също  - обаче я оставих 1.30 минути там и като я взех само й смених пампата и тя веднага заспа в количката Mr. Greenмъничка е още душицата, много ми е криво значи, ей!

За плодове и зеленчуци - Калина обича: портокали, грейпфрут, лимон, банан, по-малко ябълка, круша и пъпеш и диня....череши не хареса, малинки, кайсийки и прасковки не съм давала още!
Зеленчуци - чушка, краставица, вътрешната част на доматчетата, ..........
Новото ни откритие е кашкавала - все си мислех по-късно д аги давам тези неща, обаче нали бях полудяла последния път като не ядеше, та й дадах Crazy - сега обожава кашкавал, сирене и кисело мляко!

Спирам, че много дълго бе... пак се отплеснах!

Силвееее, браво за изпита!!!! Стискам палци и за другите резултати - да са над 3 е важното и дечицата да са ни здрави!!!!

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 15:32 от Съкровищница

# 233
  • някъде ... тук ...
Гале - лодка/пояс с дупки за краката от долу Wink Нашето даже и сенник има отгоре Simple Smile :
Приготвили сме и едно басейнче (60см диаметър) за плажа.
Иначе и ние мислим да ходим за 2-3 дни някъде на планина след морето, но още не знам къде. Мъжът ми иска да е с открит минерален басейн Sunglasses

# 234
Фроска, много са ти сладки дъщеричките  Heart Eyes .
Еххххх как обичам морски снимки Simple Smile И аз искам Wink
Силве, БРАВО  newsm18 . Честито,  и за всички изпити които ти остават така да се радваш Simple Smile
И Ники хапва плодове. Пъпеша много му хареса, както и кайсиите и черешите. Прасковата още е на изчакване, може би ще му дам да пробва  newsm78. Малинките от 2 дни са му номер 1  Grinning
Водата, давам изворна от 6-ти месец.
ЕлиТ, Съкровищнице, ще чакаме отзиви от Звъника и вила Тияна. Ние септември ще го водиме малкия, но още не сме решили къде.
Нещо Сети се загуби. И те ли са на море? Ако не Сети, драсни 2 думи как сте.

Днес съм голям работяга  Laughing . Даже в момента готвя (докато върша и служебна работа, че и форум чета  Crazy ) стискайте палци да не вдигна кухнята във въздуха или нещо такова  Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 15:59 от eria_r

# 235
стискайте палци да не вдигна кухнята във въздуха или нещо такова  Mr. Green

аз вчера почти я запалих нашата, още не може да се измирише! дори на компа не бях; Елена я подуши, а като отворих вратата, беше пълно с вълма задушлив и смрадлив дим!

# 236
  • някъде ... тук ...
то щото много магии забъркваш  Twisted Evil

# 237
фРОСКА страхотни са ви снимките а и щерките са едни сладурки, чакам с нетърпение вече и ние да заминаваме.  Hug
Отивам да сменям пампа че сме а...ни. До после!

# 238
Ехоооооооооо wavey  къде сте бе мамитааааааааааааа??????????????

# 239
Аз уж съм тук, ама.......
Кажи де Wink

Общи условия

Активация на акаунт