Отговори
# 210
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА

ЗА МАМА ЕЛИ

# 211
Честит рожден ден на сладката ЕММА!!!

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКОТО ПУХЧЕ ЕММА!!!
С Ади много я прегръщаме и желаем всичко най-добро!!! Hug
Хотче, честито!!!  bouquet

# 213
  • No Line On The Horizon
Честит рожден ден на Емма! Желаем й много щастие, късмет и здраве!

Честито и на всички останали рожденници, които пропуснахме!

Ние в неделя се завърнахме от Слънчев бряг. Прекарахме много хубаво, децата много слушаха.
Нямахме проблеми със спането и яденето. Спеше един път дневно, но 2-3 часа и вечер заспиваше към 22.00 ч. в количката. Ядеше основно АД мляко, сутрин каша за закуска, на обед пюре или нещо готвено в ресторанта.
Обаче на плажа я беше много шубе милата. Ревеше от пясъка и водата и чак последния ден се отпусна и успя да се порадва. Купихме й лодка да се плицика в нея, но и там ревеше. Но всичко това си имаше плюсове - като я сложиш на кърпата например и не мърда от там за нищо на света  Mr. Green
За неделята не ми се разправя много много. Важното е, че се измъкнахме навреме от ада, който настъпи там.

Ето и снимки от първата морска ваканция на Флора http://pg.photos.yahoo.com/ph/fromija/album?.dir=592bre2&.sr … fromija/my_photos

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕВЕРОЯТНОТО СЛАДУРЧЕ ЕММА!!!

# 215
  • София, център
Честит рожден ден на малката голяма Емма!

Хотче, прегръщам те!

# 216

Честит първи рожден ден на Ема! Нека расте здрава, щастлива и само усмивки да има по личицето й. А мама и тати да я слушат много!

hbdtu baloni bdbaloni newsm67

# 217
EMMA, little Sunshine Happy Birthday to you! Be blessed with all the lucky stars in the Universe!

Hot i na tebe mama, da si vse taka Hot!

ne mi raboti kredora

Bube, mersi za birata - iskam Corona ama ne virtualna;) Za c**te ne se pritesniavai, moje i na Photoshop da gi add-nem;))

# 218
Честит Рожден Ден на ЕММА!
Много щастие и изпълнени с радсти дни! Да я слушат мама и тати и много да я глезят!

newsm59  bigdance2  bigdance2  bigdance2 newsm59

# 219
Немога да не се похваля: имам 3.50 по заветната Международна икономика, която мислех, че никога няма да успея да взема. Направо съм на седмото небе от кеф. Никога не съм се радвала толкова на такава оценка. Черпя по случая. Wine Glass Popcorn  food010 beer3 Ще полудея от кеф, надух главата на всички. Надявам се тези дни да излязат и останалите резултати.  Обичам ви!

# 220
Bube, mersi za birata - iskam Corona ama ne virtualna;) Za c**te ne se pritesniavai, moje i na Photoshop da gi add-nem;))

адвай Simple Smile с Фотошопа не ме бива  Crazy

Короната бира ли е или бижу? или кола?

# 221
  • някъде ... тук ...
Бубе, аз пък си мисля, че по ти подхожда Добра, но строга вещица и това:
(днес го видях и се сетих за теб Wink не държа на бирата Mr. Green)

Силве, честито. Да вземеш всички изпити с желаните резултати newsm10
И ти ли измъти тостер? Sunglasses

# 222
Бубе, аз пък си мисля, че по ти подхожда Добра, но строга вещица и това:

аз, добра?!? бъркаш ме с някоя друга вещица  af

# 223
  • някъде ... тук ...
Тя, добротата ти е малко скрита Mr. Green, но май не искаш да я покажеш във виртуалното пространство Wink Не се прави на толкова Зла  Simple Smile

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА! ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И МНОГО УСПЕХ В ЖИВОТА!Ели,честит празник!
Емилия,добре дошла и от мен
Ваня,и Васил все ощи не ходи,но аз не се притеснявам.По-важно е да са живи и здрави,пък на всеки когато му дойде времето.
Съкровищнице,твоят разказ ме разплака и ме върна години назад.Няма да забравя никога как се разделих с ревящото си детенце и как часове седях зад едно дърво да я наблюдавам дали плаче.Оказа се обаче,че мама беше по-ревливата.Знам какво е в сърцето ти,още повече,че тя е много малка.

Общи условия

Активация на акаунт