Отговори
# 195
Моята Габи започна да си проявява инатите. Леле колко крива става.Иска да излиза постоянно на вън или да се мокри в лигена в банята.А не стане ли по нейната започва да ръмжи,свива юмручета и почервенява цялата. Embarassed
А какво ли още ме чака.... newsm78
Много е злояда.Трябва да я занимава някой и тогава яде.Иначе върти главичка на страни и си дърпа косичката.А чуе ли ЧЕЛО КОТЕ КНИЖКИ или ХЕЙ РЪЧИЧКИ моментално отваря устичка и чака да и дам да яде.

Лека вечер! Party

# 196
Ето знаех си че няма да запомня всичко имаме си нова мама а аз забравих да я приветствам Емилия,  welcome
Емилия нищо ново ние сме същите като не и угодя с нещо и започва едно велико тръшкане, свличасе на земята ужас панаир голям, ама ще го изкоренявам аз този инат амаха  Naughty Все едно разправяш за моята щерка като и покажа шамара и ми хваща ръката да ме хапе, нооооооооооо  Naughty няма да стане на нейната Naughty
Щом с песни минава номера давай в същия дух и тва е!
Хайде Лека и спокойна нощ Hug

# 197
  • София
Оооо, супер, Еми, че си си намерила песничка, която да я кара да яде!
Някой да ми измисли и на мен такава песничка.

Ваня, я не се притеснявай излишно. Като си е готово детенце - ще си проходи. И Дивайла още не ходи, от 1 седмица обаче е решила, че много и харесва да ходи като се държи с двете ръце я за мама, я за тати (нещо, което не правим по принцип) и докато си седим на дивана, застава пред нас, обръща се с гръб, хваща първо едната ми ръка, после другата и заема стартова позиция за ходене. Досега нямаше такъв зор. Страх я е и на втората крачка пада по колене. А мъжо ти защо не иска да водите детето на море? Или просто иска да си почине?

# 198
Здравейте  wavey
Еми, добре дошла! И ние проявяваме големи инати, претенциите са същите като при вас, с тази разлика, че ако не стане на неговата пищи ужасно. И аз искам песен, за да яде Ицко, ама едва ли ще има такава, която да го накара да си отвори устата.
Перси, Косара е много, много сладка. За първи път гледам ваши снимки, много е готина.
Бонбон, Хрис е очарователен, много сладък рожденик и плажаджия /ама дума измислих  Laughing/
Ерия, много ви е сладка тортата, ама Ники си е по-сладък.
Гале, как си описала само свитото майчино сърце. Браво на Кали, мъжко момиче!
И ние не ходим още, т.е. правим повече от 10 крачки, но с триста зора го бутам да тръгне, много го е страх и затова не насилвам нещата, та да не стане по-зле.
Хамелионче, още ли сте в Пловдив?
Хотчето и тя се губи, сигурно я тресе треска преди големия ден.
Хайде лека нощ на всички!

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 23:12 от villy

# 199
Eмилия, добре дошла и от мен.  bouquet
И моята мома проявява характер, но аз съм лоша мама и я оставям да се тръшка и се обръщам на другата страна. Като види, че няма кой да й обърне внимание спира и си намира друго занимание.
За храненето незнам. Аз да чукна на дърво, ама Никол яде като за трима, не че й личи ама нали е мацка и трябва д а е фина.

За прохождаето хич не се притеснявай, аз пък като гледам по-големите деца от Никол, които си стоят в количките и се чудя моето защо тръгна толкова рано? newsm78

Сънчо като чета и си спомням как проходи Никол. Кръстницата й я водеше за двете ръчички и първо й даде в едната да си държи зрънчото после в другата портмонето и тя си се държеше за тях и си ходеше сама. Докато разбере, че не портмонето държи нея, а тя него паднахме от смях, а тя си ходи милата. Така, че очаквай включване.

# 200
  • София
Хотчето и тя се губи, сигурно я тресе треска преди големия ден.
Тресе ме. Нямам муза да пиша.
Обичам ви всички  Hug
Ще пиша като мине събитието.

# 201
  • София
                                                              Честит Рожден Ден на Ема!

Да расте здрава,жизнерадостна и много щастлива!

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА!

Да е жива и здрава ,мнооого щастлива и нека късмета е винаги с нея!

# 203
                         ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА!
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
Хотче, само хубави моменти с мака Flowers Bouquetта-голяма принцеса
Пийкам кафенцето,обличам Роси и изчезваме, хайде чао за сега.

# 204

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА!
          Да расте здрава и  много да радва мама и тате!На тях пожелавам един прекрасен ден.
          Днес времето може да е хубаво - цял ден ще сме по разходки,че два дни много изостанахме - ще наваксваме.
           На Ваня да кажа, че и ние не сме проходили,но смятам,че и това ще стане, не се тревожи.

# 205
Честит празник, мило дете!

за мама:

# 206
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА!!!!

:partytime:newsm67 ura nbirthday nbirthday  ura newsm67  Party Time

Да расте здрава и красива,
 умна и щастлива,
да има много късмет,
животът да е  сладък като мед Wink!
Да се гордее с нея мама,
че е пъргава отмяна,
горд да е със нея татко,
че детенцето е миличко и сладко!

Хотче, силно те прегръщам и от цялото си сърце те желая да си много щастлива и усмихната!

# 207
Приключихме всички рожени дни и
за това искам да пожелая на всички юнчета,
родени между март и юли,
а също и на техните братчета и сестричета,
такова детство:

# 208
  • София
Хайде на почерпкатаааа  Grinning Много съм щастлива  Heart Eyes Съкровището спи, защото се окори в 6. Чакаме я да се събуди и ще я водим на Зоопарк, следобед е детското парти.

# 209
  Two HeartsbaloniЧестит рожден ден на малката красива Емма baloni Two Hearts
Много здраве, щастливо детство и да я слушкат мама и тате  Grinning

Включвам се и към пожеланието на много злата вещица  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт