Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 016
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Марианка, това изобщо не трябва да те притесняват. Всякак им давам да ме гледат- в цикъл, в нецикъл, със запек, без запек, както дойде, важен е положителният резултат Simple Smile

Ууелкъм, Лили Simple Smile

Peoney, и аз благодаря. Какво ще правим, като забременееш?

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 19:24 от Анонимен

# 16
Аз самотна по средата  между София, Варна и Русе ще си направя среща 😂 Предлагам аз в Търново да дойдете всички, че таман е средна точка. 😁
 А ще ми е много интересно русенци и софиянци да се съберат заедно да си говорят. Двете крайности на говор... 😂

# 17
Aa aЗ имам приятелка от Руси Grinning ама тя си говори като от София само казва тъй ли, но мене ме кефи и аз го използвам Grinning

# 18
  • Велико Търново
Аз самотна по средата  между София, Варна и Русе ще си направя среща 😂 Предлагам аз в Търново да дойдете всички, че таман е средна точка. 😁
 А ще ми е много интересно русенци и софиянци да се съберат заедно да си говорят. Двете крайности на говор... 😂
Хайде и аз в новата тема, благодарим Peoney!
Аааа, Йоанка не си сама и аз съм в Търново ☺

# 19
Йоана, много обичам Търново ❤
Всеки път го посещавам с удоволствие!
Надявам се вече да е свършил ужасния ремонт в центъра 🤭

И аз имам приятелка от РусИ, само тя ме нарича: ВикЬЕ! 🤣

Преди 10 години, когато дойдох в София от Варна и аз говорех ужаааасно мЬЕко.
После постепенно отвикнах и сега като се прибера във Варна ми прави впечатление мЬЕкането..😂😂😂

# 20
Чакайте и аз да се намърдам макар, че си давам почивка от бебеправенето...мисловно
Пеони благодаря за прекрасната темичка.
Чета и гледам колко млади момичета има...и искам да кажа евала, че на тези години се чувствате готови и с такава страст подхождате към темата. Аз на тези години само се чудех на кой купон или диско да отида...Даже не мога да си представя толкова млада да се чувстваш готова.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 20:01 от Hiba.

# 21
julliana, много мило Heart Дай Боже да се случи, вярвам че всичко ще бъде наред с тази темичка! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря ви, мили момичета. Радвам се, че харесвате темите, които правя. И ми е на драго на сърцето, че вие пишете с такава отдаденост и ви познавам Flowers Tulip

# 22
Hiba мерси, че го каза това, че си го мисля и аз от едно известно време! Много е хубаво да си млада майка обаче аз изоообщо нямах акъл за това честно казано допреди 30 да направя Flushed

И аз обичам Търново била съм доста пъти и Варна обичам ама само веднъж съм била. Пловдив също... в Руси само веднъж набързо, но ми се видя хубав град!
Само София ме дразни!

# 23
А някой от Благоевград и надолу, дали има?
Нашият диалект няма кой да го мине 😂.

# 24
Хайде и аз в новата темичка 😊
Пеони и аз като Жулето се питам какво ще правим като забременееш... направо сме загубени. 😂 Трябва един урок да ни предадеш, за да сме подготвени.
Браво на софиянките сериозна дружина сте.
Ех, момичета, колко сте млади! Направо ви завиждам ,благородно разбира се. Аз май съм ветеран тук с моите 37 Sad
Марианка, не се притеснявай, те докторите са се нагледали на какво ли не. Мисли си за успеха, който предстои 🤗

# 25
Куки, не си само ти. Аз в понеделник ще навърша 36. За съжаление не съм била никога в Русе и в Търново и само веднъж(мноооого малка) във Варна. От 15 години живея в чужбина,а БГ ми липсва много. Даже преди неуспешната ми бременност исках да се върна, но сега не знам.
Лили, добре дошла!

# 26
Ееей да не ме забравите. И аз да се разпиша, че съм тук, без мен не може! Grinning

# 27
Куки ветеранското място отдавна е заето вече.На почти 41 съм .Де да бях на 37...

# 28
FBID аз те бия 😂. Ако се надцакваме с годинки аз съм шампиона на групата! Току що навърших 44 😲😲😲😲  имам 19 годишен син, но съм оптимист! Забременях преди 6 месеца значи пак ще стане!!

# 29
Аз да ъпдейтна инфото относно мен. С 3,5 задържан фоликул съм. Доки каза, че заради него не ми идва и ако до неделя няма М, ще ми изпишат нещо за предизвикване и после 3 месеца противозачатъчни 😳 Направо ме смаза с това за 3те месеца, но ако се налага няма как. На лято с нови сили 🙂

Общи условия

Активация на акаунт