Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 025
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Дано посея малко надежда, днес ми се обади приятелка (бивша състудентка), която всички отдавна спряхме да питаме от тактичност как вървят опитите...може би 5 години..тя не искаше ин витро все си казваше още малко, ще стане. Е станало ееее! Знам че не я познавате ама аз си я мисля отдавна и мисля, че е хубаво да знаят всички, че става бе хора, става!

# 706
Ivied, надеждата крепи и дава резултати. Честито и да я последваш, без да чакаш, колкото нея 💜

# 707
  • София
Ех, Пеони, това ти е бил онзи цикъл от годината, който уж е окей да няма ову. Не унивай!
Ние като ходихме преди 4 месеца в Надежда, веднага ни казаха, че трябва инсеминация. Дойде ми като гръм от ясно небе, все едно ми казаха, че не ставам. Рев, рев... И после се стегнах, с ММ си казахме, че си даваме още 6 месеца естествени опити, и чак тогава ще пробваме.

Горе главата и никакви лоши мисли! Hug

Рокетче, попйлвай ги вече тия документи, че си е чакане! Пък току виж се изненадаш приятно преди прегледа. Пожелавам ти го! ❤️

Ивче, много хубава история! И аз като Меги ти пожелавам да стане без да чакаш! 😘

Добре дошла, Яна! И да не се задържаш дълго тук 😉

# 708
Аз се връщам от преглед. Изглежда изобщо не съм имала овулация. Честно казано нямам сили вече. Искат да правим инсеминация, направо ми се скапа настроението...
Не се отчайвай Peoney. Инсето изобщо не е страшно. Има момичета от първи опит и бременни. Пожелавам ти го от ❤️

# 709
Пеони Yellow Heart Hands Pray Никога не сме готови за такива неща, но на много от нас ни се налага, за съжаление. А и наистина, до 2 пъти в годината е нормално да няма Ову. И давай напред, смело. Инсеминация- инсеминация, ако така е рекъл Господ, веднага ще се получи.

Здравей, Яна. Успех и на теб Simple Smile

Иви, няма приятелка покрай мен, която да не е забременяла. Имала съм такива с по 5, 6 годишно чакане- всички са с деца вече. Коя с инвитро, коя нормално след неуспешно инвитро, някои просто си чакаха и имаха вяра и то се случи.
При нас май чакането е проблем. Всичките изброени по-горе, като започна да им обяснявам какви неща зная, се схващат. Никоя от тях не се е вглъбявала да чете, да се тества, да се интересува. Все са били по течението... Как, питам аз, кааак?

# 710
Пеони, прегръдки от мен! Мисля, че всяка жена има месеци без Ову... но знам, че най-вероятно това няма да те успокой много! Ти си толкова мил и слънчев човек! Горе главата, дори и с инсеминация, важно е да гушнеш детенцето си накрая!
Имам чувството, че много често предлагат тази инсеминация. В какви случаи е препоръчителна? 🤔
Рокет, то да ги попълните не пречи. И без това си е чакане... Туку виж сте се успокойли и се случи нещата през това време! А все още не мисля че трябва да отписваш месеца! 😊
Ивче прекрасно! И аз имам такива познати, които не питам, но си следя и се надявам за тях тайничко. Нямам търпение да надуят пупите 🙏😁 Става де, става и за нас ще стане! Само Господ най-добре знае кога трябва да ни се случат нещата! Той със сигурност има по-добри планове за нас, от нас самите! Всичко ще се случи рано или късно.
Янче здравей! Пожелавам ти късмет с нашата темичка! Дано не се задържаш много, а скоро се изстреляш към отчетни! 🙂
Мен лично ме крепи мисълта, че един ден когато чуя детето ми да изплаче в родилното и го усетя в прегръдките си няма да има и помен от всичката помия по пътя! 🙂❤ Сила, търпение и кураж!

# 711
Пеони, има един цикъл в годината, който е ановулаторен, миналия месец и аз нямах. Стискам ти палци ,не се отчайвай, надежда винаги има. Пробвай с Престо. Късмет.
Рокет, тези Експрес не са много чувствителни въпреки че ги дават такива.
Янче, добре дошла, пожелавам ти да не се задържаш много тук ,както и всички момичета! Време е да пишем вече е отчетни Heart

# 712
Peoney, аз те подкрепям за инсеминацията. Мисля, че не трябва да го приемеш тежко, а да погледнеш от хубавата страна. Аз винаги съм била много “за” инсеминацията, защото преди няколко години бях решила, че не ме е страх и ако не срещна подходящ партньор бих се насочила към донорска такава. Идеята доста ми беше улегнала в съзнанието и сега като чуя “инсеминация” не се стряскам, а го приемам като нещо напълно нормално. Мисля, че крайния резултат ще си струва и само да се случи веднага ще се убедиш в това ❤

Имах приятелка, която имаше проблем със задържането на плода, не знам какъв точно, бях малка и не съм се интересувала. След това дълго време имаше “проблем с мъжете”. Но чрез донорска инсеминация забременя от първия път успешно, сега си има прекрасно момиченце на 4-5 години и казва, че съжалява, че не е действала по-рано..

Пс: не знам как успявам, но винаги пиша дълги постове, уж сбито гледам, накратко.. и накрая пак “война и мир”, съжалявам за което 🤷🏻♀

# 713
Ivied, надеждата крепи и дава резултати. Честито и да я последваш, без да чакаш, колкото нея 💜
Мерси. А с теб какво стана?

# 714
Хей , Йоанка , радвам се да те засека Kissing Heart
Джули Hug радвам се , че се завърна Heart
Попи , домъчня ми за теб Kissing Heart
Моите тестове за Б също са отрицателни на този етап . Не чакам на 25-ти . Правих от тези лентичките .

# 715

Иви, няма приятелка покрай мен, която да не е забременяла. Имала съм такива с по 5, 6 годишно чакане- всички са с деца вече. Коя с инвитро, коя нормално след неуспешно инвитро, някои просто си чакаха и имаха вяра и то се случи.
При нас май чакането е проблем. Всичките изброени по-горе, като започна да им обяснявам какви неща зная, се схващат. Никоя от тях не се е вглъбявала да чете, да се тества, да се интересува. Все са били по течението... Как, питам аз, кааак?
Е а баш това се питам и аз! Кааак!? Днес я питам как разбра?? Тест ли прави?? А тя небрежна, А не вика, отидох на доктор, че нали не ми дойде, реших, че имам хормонални проблеми. Бях спийчлес. На мене това никогиш не мож ми се случи.

# 716

Е а баш това се питам и аз! Кааак!? Днес я питам как разбра?? Тест ли прави?? А тя небрежна, А не вика, отидох на доктор, че нали не ми дойде, реших, че имам хормонални проблеми. Бях спийчлес. На мене това никогиш не мож ми се случи.
Мила, дечицата идват когато е писано, и никога не казвай никога, ще стане и при тебе и при всяка една която  не се отказва .Честито на приятелката ти така е било писано.
Съншайн00,може би е било рано, на лентите нямай вяра, особено на One степ

# 717
Мерси. А с теб какво стана?
Аз съм ни в клин ни в ръкав. Днес ми даде доки списък с изследвания, като се зарадва да ме види (бях се уплашила да не ме помисли за хипохондричка 😂) .
В понеделник, (заедно с едно мое многп близко мамче, което чака 3тото си дете, а „велик” доктор ѝ беше казал, след неуспешното ин витро, няма никакъв шанс да забремее спонтанно) ще ми точат кръв Sad.
Настоях да ме погледне набързо и лигавицата е малко удебелена, но на този етап не може да каже, дали е защото ще ми идва,или е друго.
Спокойна съм.
Радвам се на хубавото време, цял ден обикалям магазините (нищо нае си купих 😂), ама ми е цветно, цветно, така прекрасно.
Джулката много помогна за завършека на деня ми 💜
Другите да не се чувстват пренебрегнати, просто този ден си е деня на Джулиана.

# 718
Благодаря момичета !
На мен ми остават няколко дни до мц,но не съм обнадеждена.Никакви признаци за хубава новина..

# 719
Янче не съди по признаци, не го мисли,правете си кефа и се радвайте един на друг и бебчо няма да закъснее .

Общи условия

Активация на акаунт