Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 031
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Тинти и аз от днес съм с болка при уриниране и ще ходя за стерилна урина, само дето няма да е първата сутрешна, или трябва да е тя,и ще я занеса на личната ,от нищото се появи. Cry

# 691
Тинти и аз от днес съм с болка при уриниране и ще ходя за стерилна урина, само дето няма да е първата сутрешна, или трябва да е тя,и ще я занеса на личната ,от нищото се появи. Cry
Най - добре е с първа и антибиограма за всеки случай , може да я пуснеш утре , има работещи лаборатории .

# 692
Най - добре е с първа и антибиограма за всеки случай , може да я пуснеш утре , има работещи лаборатории .
Утре ще е но в нас имам Цистирен и пише при първоначално проявил се цистит 2*2 таблетки и се надявам да го пресека и да не се наложи да пия АБ, не искам изобщо химии, още повече  че опитваме. Пробвай и ти цистиерен, предния път ми мина от него  и една мускулна ношпа, без никакъв АБ. Може би съм настинала бъбреците щото снощи ме пробождаха и вчера ходих с една пола, беше топло уж Cry

# 693
Препоръчвам Цистиклийн. На мен цистита ми е най-големия ми фен.... Настина ли веднага ме хваща, и само това ме спасява без АБ.

# 694
Благодаря ти, Тони!

# 695
Аз да ви споделя, че и този месец не е нашия, от тази сутрин имам гости и продължаваме с нови сили другия месец.
Слънце грее навън, предстоят почивни дни, хайде да се усмихнем!
Йоанка, с теб какво се случва, дойде ли ти М?

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 17:21 от Не се сърди, човече

# 696
Искам да се похваля,че днес имам положителен тест за овулация!Радвам се, защото идват почивни дни, а честно казано секса през работната седмица ми е доста труден.Прибереш се изморен от работа, нямаш сили за вечеря да правиш,а какво остава другото!Възнамерявам да налазвам ММ следващите три дни!Коя друга я очаква маратон,а тези с тестовете да не се спотайват!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 17:23 от Не се сърди, човече

# 697
Здравейте момичета,от няколко месеца сме запретнали ръкави и трескаво работим по въпроса с бебеправенето,нооо все още няма две чертички 🙁 рано ми е да се отчайвам още,но ще се радвам да споделяме заедно емоциите си по пътя към мечтаното бебче !

# 698
Добре дошла,  Yoanna777. Пожелавам ти да не се задържаш дълго в темичката , но поради хубави причини. Само да ти кажа да не се стряскаш. . .  Тук не винаги е така напрегнато. По принцип сме сплотени и сме си опора в трудните моменти.

# 699
Добре дошла, Яна! Simple Smile
Тук повечето сме като теб, труженички от няколко месеца с нулев резултат.
Аз днес павих тест на ден 26ти от Ц. и е абсолютно, тотално отрицателен. Даже си взех на Express Test, уж с по-гояма чувствителност.Тц, пак самотна чертичка.
Хвърлих теста в коша и лягам да спя. После ще си го изровя, да видя дали някоя обелка от краставица, случайно не го е превърнала в положителен. Joy

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 17:24 от Не се сърди, човече

# 700
Аз се връщам от преглед. Изглежда изобщо не съм имала овулация. Честно казано нямам сили вече. Искат да правим инсеминация, направо ми се скапа настроението...

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 17:22 от Не се сърди, човече

# 701
Добре дошла, Яна! Дано не се задържиш много тук и скоро да видиш двете чертички! Blush
Пеоней, много съжалявам. Много добре те разбирам, на последния преглед и на мен лекарката ми предложи да опитаме инсеминация, но с ММ решихме да си дадем още няколко месеца. Все още не мога да се настроя психически за тази стъпка. Disappointed

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 17:23 от Не се сърди, човече

# 702
Peoney, съжалявам.
Разбирам те напълно.
Аз април си попълвам документите за Надежда вече, няма какво да чакам.
И аз като тебе предпочитам да правим инсеминация вече, че явно не можем да я свършим сами работата с ММ. Радвайте се, че поне сте записани към някоя клиника. При мен тепърва почва чакането и за това.
Прегръщам ви всички !!! Flowers Hibiscus

# 703
Peoney , силни прегръдки , мила Hug Не се отчайвай , всяка жена има месеци без ову .

# 704
Рокетче,  още има надежда, нали имаш още 2 дни до ц 😉. Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт