Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 043
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Ще прозвуча нелепо, най-вероятно, обаче мисля че много нецеленасочено сме направили работата с ММ.
Не знам какво да мисля. Може и да си внушавам, ама...имам същите неразположения като когато забременях.

# 676
Ще прозвуча нелепо, най-вероятно, обаче мисля че много нецеленасочено сме направили работата с ММ.
Не знам какво да мисля. Може и да си внушавам, ама...имам същите неразположения като когато забременях.
Тест Меги, давай момиче!!!!
Аз тотално се обърках с тези ову тестове, днес беше същия като на 12 ден, да не взема и аз да зачена близнаци Joy Тотално съм объркана, може би не е минала и купих още една кутия Клиър.

# 677
Зейнеп, тестовете не могат да гарантират наличието или липсата на овулация. Може да е минала, може да престои, може изобщо да няма.
За мен положителен тест от тези няма. Нито на ден 12, нито сега.
Да не говорим, че това са хормони и постоянно се движат. Това, че тестът днес е наситен, не ти дава гаанция как ще е утре.
Аз докато не видя ясна тестова линия, очевидно по-наситена от контролната, не приемам теста за положителен.

# 678
И аз така знам ,дано се насити утре, други ден, щото в събота, неделя и понеделник ще съм с мъжът ми, янури се насити на 18 ден Grinning

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 19:34 от zeynep1992

# 679
А при СГ гледа ли се продължителността на живота на спермитата? И дали ако се гледа се възпроизвежда подходяща среда сходна на тази, която срещат. Че в лабораторни условия може и 7 дена да издържат ама на терен...едва ли.
Аз вече почвам да си мисля, че О и да се следи и да не се, си прави каквото си иска. Минава и заминава и май трябва да се залага на непрекъснато дебнещи в засада спермита.  Thinking за което трябва и издръжливост.

# 680
Иви ето спермограмата на мъжа ми.Докато я прави приема АБ и въпреки всичко е добре според докторът. Вие на какво мнение сте?

# 681
Ами май е добре. Аз не разбирам много...референтните стойности гледам...тази дето ММ я прави беше с по малко инфо даже, различна.

# 682
Зейнеп,  а морфологията колко е? Така като гледам не е разширена... И една забележка ако може , без да се обиждаш нищо лично Heart В темата " Бременна ли съм" недей така остро влиза на момичето , явно е една от нас, дълго чакано и желано. Притеснена е... Не се превръщай в една от критикуващите,  ние разглеждаме по 3 пъти на ден тестовете ти за О , но не си получила неуважение или обида Heart

# 683
Ехе , много сте писали , сладурки Kissing Heart
Айде честита първа пролет и от мен . Надявам се този прекрасен месец да донесе на всики ни малки пухкави бебоци Heart

# 684
Зейнъп това ти ли си на снимката? Много си хубава.
На ММ като прави СГ му бяха казали поне 4 дни въздаржане. Като гледам при вас е по-малко. А и липсва наистина морфологията. Аз не че разбирам. Само за СГ не съм седнала още да чета. Пише на листа колко глави увредени, колко опашки.и там процентите морфология.
Някой беше споменал за тема в която се обсъжда. Може ли линк?

# 685
Зейнъп това ти ли си на снимката? Много си хубава.
На ММ като прави СГ му бяха казали поне 4 дни въздаржане. Като гледам при вас е по-малко. А и липсва наистина морфологията. Аз не че разбирам. Само за СГ не съм седнала още да чета. Пише на листа колко глави увредени, колко опашки.и там процентите морфология.
Някой беше споменал за тема в която се обсъжда. Може ли линк?
Мисля че е тази
https://m.bg-mamma.com/?topic=1062385.msg38422350#new

# 686
Добро утро, хубав и прекрасен ден, да ви е сладко кафето. Heart
Тинти и аз писах там и казаха че всичко е добре, моят лекар беше казал че  спермата на мм е много добра за зачеване ,висока концентрация и голям брой бързоподвижни. Kissing Heart

# 687
Не знам нашата СГ е  3 листа и са разгледани много подробно също имаме 80% живи , бързоподвижни но всеки е огледан и пише примерно 10 с дефект в опашката, 15 с дефект в главичката и т.н. на 1час , на 2ри час на 4ти час, на 6ти , на 12ти , на 24ти и на 48ми колко живи има и изчислената морфология.

# 688
Тази СГ е с морфология по Крюгер. Води се разширена спермограма и е доста по-скъпа от другата. Нас директно док ни предписа такава. Но тогава бяхме правили опити почти година.
Някоя мацка по-назад беше написала за сърбеж около овулацията - ако няма наличие на гъби виж половите хормони. Първо прочети кои трябваше да се изследват, че забравих. Дали не беше намален прогестерон, ще те излъжа. Преди да започна хомеопатията, редовно около О имах ужасни сърбежи. Микробиологията чиста.
Предполагам, че МВИ или Мака ще помогнат, но най-добре съвет от специалист.
Поздрави на всички, желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 11:01 от Brandywine18

# 689
По препоръка на уролог сега ще правим посявка на еякуланта + АБ и изписа витамини........ ееееее с тези витамини ми обърка живота тоз доктор , то всеки ден щтракане не става снощи ми се наложи да ме боли глава... и един цистит ме мъчи от снощи... мрън , мрън...

Общи условия

Активация на акаунт