Забременели след ин витро - Тема 45

• 71 800
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Как сте, момичета? Аз се бях притеснила, че както имах гадене, така спря и няколко дни си бях добре, и ето днес от 4.30 до сега ми е лошо. Притесняват ме и едни бодежи в областта на матката, както и болки като при цикъл от време на време. По календар от днес съм в 8ма седмица. Гърдите продължават да ме болят, като ги подлагам на проверка по няколко пъти на ден да не би случайно да са спрели да ме болят хихи. Вие как сте?

# 151
Нормално е да имаш болки и бодежи Hug

# 152
  • София
А гърдите и те ще спрат да те болят

# 153
  • Бургас
Привет, момичета! Как сте?

Аз минавам да се похваля. Моята 5 годишна борба за рожбичка приключи успешно. От 24 Април се  гушкаме с нашето щастие бленувано и сме на седмото небе. Родих с планово секцио, от което мисля че се възстанових доста бързо ... откак ни изписаха все едно не съм била оперирана. Много се притеснявах и за кърменето, но засега ни се получава, малкия суче като помпа - цоцка 10 мин и спи спокойно 3 часа .... дано това означава, че му стига, че хич не съм очарована от помпите за кърма и никак не ми се иска да се цедя и допълнително да стимулирам лактацията. Най-общо казано засега вкъщи е мирно и спокойно ... дано продължаваме в този дух!

# 154
Честито! Променям в списъка Hug

# 155
  • София
Честито, Solace

# 156
Честито, Solace! Бъдете здрави и все така спокойни! Heart Разказът ти е като от приказка! Simple Smile Нямам търпение и аз да се отчета след раждането, че ние сме след 5-годишна борба. Simple Smile

# 157
Здраейте!На каква големина ви пунктираха фоликулите,и от колко до колко мм има зряла яйцеклетка?

# 158
Момичета да се запиша и аз Simple Smile)  термин 11.11. Първи опит Икси , за сега момиченце било на 95% така казаха ,чакам си резултатите от пренаталният тест и ще знаем със сигурност . При нас проблема беше тежък мъжки фактор , след операция на варикоцеле и купища добавки 4 години подобрихме спермограмата . 🍀

# 159
Честито Heart Eyes Ще те добавя малко по-късно.

# 160
Момичета трябва ми съвет , много ми се иска да взема подарък на екипа в инвитро центъра това са общо 4 жени ,имате ли идея за нещо по креативно от просто бонбони ? 😒

# 161
Момичета трябва ми съвет , много ми се иска да взема подарък на екипа в инвитро центъра това са общо 4 жени ,имате ли идея за нещо по креативно от просто бонбони ? 😒

Мъжът ми рисува, така че сме си наумили някаква яка картина свързана с темата. Когато разбрахме, че ще имаме близначета, той нарисува една - прилича на два плодни сака. Така че това искаме да им подарим освен цветя и бонбони. Simple Smile Могат да си в закачат в клиниката или някой да си я прибере вкъщи. Simple Smile Вие можете да поръчате някой да ви я нарисува или да купите готова. Simple Smile

# 162
Масажираща възглавница за стол. ДжиПи-то ми беше споделила, че си мечтае за такава Blush Искала 15 минути релакс с хубава музика и мачкане вместо кафе пауза.

# 163
Здравейте! След една БХ и много страх се записвам тук с едно бързо въпросче.
В 7ма седмица съм, миналата седмица чухме пулс. От вчера се появиха съвсем разумни, но дразнещи болки в корема с неуточнена позиция. Снощи се събудих от много силна болка, която отшумя за секунди и пак заспах.
Днес ту изчезват, ту се появяват. На 3х2 но шпа съм. Според вас има ли нужда да звъня в клиниката? Не искам да съм от истеричните жени, които звънят за всяка дреболия, но всъщност явно съм точно от тях 😂

# 164
Болки ще имаш от време на време. Щом няма кървене, мисля, че няма повод за притеснение. Кога ти е следващия преглед?

Общи условия

Активация на акаунт