Забременели след ин витро - Тема 45

• 71 331
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
siinnichka сега чак се запознах с това какво си писала Sad и аз бях с холестаза, но чак в 32ра седмица. Беше жив ужас Sad спомням си, че си мечтаех някой да ме начеше едно хубаво (понеже живях в болницата последните 10 седмици)
Изписаха ми някакви хапчета за черния дроб, даже имам още останали от тях. Ако искаш сподели какво ще взимаш ти и ако са същите ще ти дам тези, които ми останаха. Също си спомням, че пуснахме и жлъчна киселина, която излезе над нормата ☹️
Сега Близначетата ми са в 6ти месец и още му припомням на мъжа като ме погали по гърба.

# 631
Здравейте! Приемате ли още едно попълнение, което е изтрадало по пътя, но сега с радост иска да се присъедини към тази тема Flowers Hibiscus Очакваме момиченце с термин 7.02.2020г Purple Heart

# 632
Здравейте,
Да се включа и аз в тази тема, на 7.10 ми беше трансфера на 2 петдневни ембриони, на 17 направих тест и днес бях на преглед. Видя се че има едно задържало се Blush каза ми на 14.11 за сърдечна дейност, струва ми си толкова далеч Blush

# 633
Добре дошли, момичета Hug

# 634
И аз да споделя на 28.10 , изпреварил термина си се роди Матео Simple Smile 3380 кг 50 см Simple Smile)) 💙

# 635
И аз да споделя на 28.10 , изпреварил термина си се роди Матео Simple Smile 3380 кг 50 см Simple Smile)) 💙
Жив и здрав да ви е, много радост да ви носи!

# 636
Честито да е живо и здраво 💙🍀

# 637
Честито! Много радост, и живи и здрави 💓🧡💛❤️🤗☺️😉🍡

# 638

честита радост Simple Smile да е жив и здрав, с голям късмет Flowers Hibiscus

# 639
Благодаря ви 💙

# 640

Честито щастие.Да расте здрав и палав Blush  Като ти остане време Blush,разкажи как мина раждането.Помня че имаше някои тревоги Kissing Heart

# 641
Здравейте ,момичета на 12.10 ми беше трансфера,имам положителен тест на 05.11 ми е първия преглед ,но от днес имам болка в левия яйчник.Не мога да пия нош-па,защото съм в чужбина пих един парацетамол.Искам да попитам някой имал ли е такава болка.Много ми е притеснено

# 642
  • Благоевград
Здравейте ,момичета на 12.10 ми беше трансфера,имам положителен тест на 05.11 ми е първия преглед ,но от днес имам болка в левия яйчник.Не мога да пия нош-па,защото съм в чужбина пих един парацетамол.Искам да попитам някой имал ли е такава болка.Много ми е притеснено

Честито!
Аз имах болки в левия яйчник, но той беше пунктираният и докторката ми обясни, че няма нищо страшно. Жълтото тяло в яйчника нараствало от бременността, та затова така (по спомен).

# 643
Благодаря  ти много.Дано да е от това,че ме гони параноя.

# 644
Mmoira, честито!☺Желая ви здраве!

Мен ме болеше и в третия месец като при овулация (познавам си я болката) и беше заради все още уголемен яйчник, но после мина, казаха че е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт