Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 58

• 39 651
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
В 23 г.с съм и бебето много ме рита. Това нормално ли е? Не се спира по цял ден. Вечер като легна го усещам как се плъзга от едната страна на другата, върти се, рита и какво ли още не. Лекарят ми каза, че е нормално, но не знам дали толкова активност е нормална

В тези седмици бебетата са най-активни, защото имат място да се движат и да се въртят. Проблем би било по-скоро, ако не го усещаш за по-дълго време.

Иначе, не смятам, че това има общо с характера или активността на бебето, след като се роди.

# 121
И моята беше така. До последно мислех, че ми е строшила някое ребро. После като се роди и мъжът ми взе да ми съчувства. Има и по-активни дечица още от корема. Не се притеснявай, освен неразположение, няма страшно Simple Smile

Благодаря! А след като се роди още ли беше така неспирна Simple Smile
Повече и все още е (на осем месеца е) Joy

# 122
Аз съм в 9 месец момичета 36+ почти 37 седмица бебето е толкова високо, че имам адски киселини и едва дишам има ли други като мен?
И друго да попитам мами от Пловдив има ли които искат да раждат в окръжна болница?

Аз може и да раждам в окръжна понеже съм с плацента превия,но незнам нищо за лекърите там. Ще попитам другата седмица моя дактор кой ще ми препоръча,ако и вие можете да споделите мниние ще се радвам да го чуя!

# 123
За киселините мога да ти препоръчам сида кинли с лимон много помага!

# 124
  • Пловдив
Аз съм в 9 месец момичета 36+ почти 37 седмица бебето е толкова високо, че имам адски киселини и едва дишам има ли други като мен?
И друго да попитам мами от Пловдив има ли които искат да раждат в окръжна болница?

Аз може и да раждам в окръжна понеже съм с плацента превия,но незнам нищо за лекърите там. Ще попитам другата седмица моя дактор кой ще ми препоръча,ако и вие можете да споделите мниние ще се радвам да го чуя!
Аз лежах там заради контракции добро впечатление ми е направила Д-Халил, Демирев, Коскот и Йончев който си е завеждащ отделението.
Щом си с превия може би препоръчват секцио?

# 125
  • Пловдив
Преди 3 месеца родих в Окръжна в Пловдив, без избор на екип и лекар. Чакахме бебето да тръгне нормално, но родих спешно секцио. Като цяло съм доволна, ако имам второ, пак там бих родила.

# 126

Аз лежах там заради контракции добро впечатление ми е направила Д-Халил, Демирев, Коскот и Йончев който си е завеждащ отделението.
Щом си с превия може би препоръчват секцио?

Да заради това и защото може да е преждевременно. А там били най-зобрите неунатолози.

# 127
Ползвам безконтактен . Много ми е удобен.
Благодаря, Лимонче. Ако не ти представлява трудност, би ли споделила какъв точно е?
https://sopharmacy.bg/hartmann-thermoval-baby-electronic-thermometer.html ето го нашия .

# 128
Момичета, след цял ден навън, като се прибрах се запътих към банята и установих, че корема ми е в ситен червен обрив, равен с кожата. Не сърби, не боли. Със същите дрехи, които съм ползвала вчера бях, не съм била по магазини да обличам нови дрехи да тествам. Общо взето нищо различно от обикновено не ми се е случило. Не съм яла нищо потенциално опасно уж, гръцка салата и парче пица... Писах си с личния, пратих му снимки, но каза да не правя нищо за сега и само, ако нещо се задълбочи да ходя към болницата. Ама не ми е хич спокойно, на някой да му се е случвало?

# 129
Дъ дорс, аз имах подобен на лицето обаче, два дни го мазах с бочко(за подсичане и възпаление) много ми се изсуши кожата и после мазах със Здраве, мина ми за 2 дни.. на третия вече бях ок..

# 130
  • Г. О.
Момичета, възможно ли е при вътрешен преглед за оглеждане на шийката в 37-38 г.с. да се предизвикат контракции?

# 131
Имам чувството че бебето постоянно седи ниско долу покрай яйчниците и пикочния мехур. Това нормално ли е в 23 гс? Не го усещам да рита покрай пъпа или по- нагоре..

# 132
Имам чувството че бебето постоянно седи ниско долу покрай яйчниците и пикочния мехур. Това нормално ли е в 23 гс? Не го усещам да рита покрай пъпа или по- нагоре..
защото е седалищно,като се обърне ще го усещаш и горе

# 133

А кога трябва да се обърне и има ли подходящ метод, за да предизвикам да се обърне. Бях чувала за някакви огърлици, които дрънчат и то се обръща според звука

# 134

А кога трябва да се обърне и има ли подходящ метод, за да предизвикам да се обърне. Бях чувала за някакви огърлици, които дрънчат и то се обръща според звука
Не се притеснявай има достатъчно време да се обърне

Общи условия

Активация на акаунт