Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 58

• 39 727
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Имам чувството че бебето постоянно седи ниско долу покрай яйчниците и пикочния мехур. Това нормално ли е в 23 гс? Не го усещам да рита покрай пъпа или по- нагоре..
защото е седалищно,като се обърне ще го усещаш и горе
Не е задължително да е седалищно. Моята беба се обърна към 26 седмица и пак ритниците ги усещам долу ниско. Ръцете и даже краката винаги са и пред лицето и така се получава Simple Smile над пъпа не съм усещала ритничета. Голяма игра пада да вре крайници пред лицето Simple Smile

# 136
Моето бебче отдавна е с главичка надолу, но ритници над пъпа почнах да усещам към средата ма 8ми месец. Утре влизам в 9 и вече са почти до ребрата. Предполагам, че вече му е много тесничко.
моля ви не експериментирайте с методите за обръщане. Последно чух страшна глупост “светене с фенерче във влагалището и по светлината да се обърне” 🙄🤐 останах потресена. В 23 седмица има достатъчно време на се завърти. Не се притеснявай, все още име местенце.
НефертитиЯ След моя такъв преглед също имах контракции, но леки и минаха бързо. Мисля, че е нормално. Имаш ли вече разкритие?

# 137
Имах няколко брадавички на врата, в следствие на бременността се увеличиха. Появиха ми се и плоски такива по гърдите. Имам 2-3 в областта на ареолите и под гърдите, няколко на деколтето. Дразня се много.
Ще пречат ли на кърменето според вас? Петък съм при АГ и ще го питам, но не намирам мн инфо в нета по въпроса.

# 138
Здравейте, момичета . Да попитам, кога започна да ви се “вдига” корема . Аз съм в средата на 5тия месец и още ми се вижда, че е ниско долу. На фетална съм на 28сми и ще попитам и там, но все си мисля, че вече трябваше да се е вдигнал.

# 139
Здравейте. Аз съм в 39та седмица и днес ми падна едно слузесто,което прилича на тапата която трябва да падне. Някоя от вас може ли да ми каже как трябва да изглежда

# 140
Здравейте. Аз съм в 39та седмица и днес ми падна едно слузесто,което прилича на тапата която трябва да падне. Някоя от вас може ли да ми каже как трябва да изглежда

Съветвам те да се обадиш на АГ за най-сигурно..

# 141
  • Бургас
Здравейте момичета.... Предварително се извинявам ако въпроса ми се стори глупав...
В 20г.с колко често усещахте бебето и какво усещахте?
Понеже се притеснявам... 😒

# 142
Здравейте момичета.... Предварително се извинявам ако въпроса ми се стори глупав...
И аз съм е 20г.с усещам си ритане, вече доста често , но е относително. Аз съм със задна плацента,килограмите също оказват влияние.

# 143
Зависи от много фактори. При първа бременност може тепърва да усещате движения а те да са доста леки. Какво точно ви притеснява и какво сте усещали до сега? Повече наднормено тегло и предна / ниска плацента биха затруднили усещането. По принцип по - сериозни ритници се усещат малко по-късно.

# 144

Аз съм първа бременност и го усещам от 14 г.с. Честно казано съм 23та вмомента и не спира да се върти, подскача, обръща и рита.

# 145
Аз съм почти в 15 г.с. и изобщо не бих казала че го усещам. Първа бременност ми е.

# 146
  • Бургас
Ами аз усещам едно туптене ниско долу и понякога едно пърхане... Нищо повече, и се притеснявам....
Да, при всеки е различно, но все пак...

# 147
Нещо при главоболие? Или да стискам зъби Sad

# 148
парацетамол стига да ти действа

# 149
О, не...какъв парацетамол? Само при настинка и темп! Трябва да изтърпиш, пий повече течности. Има такива периоди, но са кратки. Чудя ви се как препоръчвате лекарства ей така по време на бременност
парацетамол стига да ти действа

Общи условия

Активация на акаунт