Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 58

• 39 375
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Monamour, браво за килограмите. Колкото повече са в норма, толкова по-добре. На мен ми остават около 15 дни до термин и съм стигнала лимита от максимум 12кг, който доктора ми е дал. Grinning Надявам се да не качвам повече до раждането.

Относно бирата, открих страхотна безалкохолна плодова бира на Ариана, която си има вкус на тези плодовите бирички(тях ги обожавам) и така си задоволявам желанието за бира, когато ми се допие.

# 331
Момичета,
Бърз въпрос до коткарките от вас :
Котката ни е в Бг , ние сме в чужбина - преди или след раждането е удачно да я докарат според вас ?
Все пак трябва да свикне с новото място...и се чудя дали,ако я.докарат след като се появи бебо - дали ще приеме по-трудно адаптацията

# 332
nevenacviat, а можеш ли да ги попиташ, ако е удобно каква е тази кола? Иначе и бира ми се е допивало, но пак не смея, макар че има и безалкохолна.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 16:42 от cvete_p

# 333
Безалкохолната бира е по-безвредна от колата.

# 334
Ам то като с кафето.... Вече се успокоих, че си пия алкохолна...

# 335
Не се бях сетила за безалкохолната бира на Ариана. Миналото лято, когато трябваше да шофирам на прибиране от разходки я пиех доста. Иначе от както се стопли пих една чаша бира, но нещо много ми горчеше. Мерси за напомнянето за плодовите Hug

# 336

Ами да, ама като ми се пие кола... Бременна му работа.Grin

# 337

Ами да, ама като ми се пие кола... Бременна му работа.Grin
Е като ти се пие кола... пийййй. Какво мислиш, че храната която ядем не е бъкана с боклуци ли? Кой в днешно време може да си позволи да си гледа пилета и прасета задния двор или може би в междублоковото пространство?

# 338
Момичета, да ви питам, ако сте запознати...понеже ми се подуват краката и ръцете(средата на 9 месец съм) но кръвното си ми е ОК, дори ниско. АГ за всеки случай искаше да пусна обикновена урина, за да види албумина. Моят е 30 при граница 20. Писах и чакам отговор, но доста се притеснявам. Вие какво ще кажете? Завишен ли е доста? Опасно ли е? Трябва ли нещо да правя?

# 339
Ам то като с кафето.... Вече се успокоих, че си пия алкохолна...
Кое те успокоява ? 🤔

# 340
  • Сан Франциско
pipi221, аз бях с прееклампсия и тук докторите ми казаха, че един от критериите е концентрация на протеин в урината >/= 30 мг в поне 2 проби, взети през (най-малко) 6-8 часа и (не повече) от 7 дни. На мен точно така ми я хванаха, защото нямах никакви други симптоми и кръвното ми беше добре. Вкараха ме веднага в болницата. Опитай се да не се паникьосваш, но според мен говори с доктор, колкото може по-скоро. Успех, леко раждане и здраво бебче на финала.

# 341
  • София
Котката ни е в Бг , ние сме в чужбина - преди или след раждането е удачно да я докарат според вас ?
Все пак трябва да свикне с новото място...и се чудя дали,ако я.докарат след като се появи бебо - дали ще приеме по-трудно адаптацията
Вземете си я преди раждането. Тя ще има период на адаптация с новото място. Докато се окопити и ще я сюрпризираш с бебе Simple Smile
Две промени наведнъж според мен ще ѝ дойдат много.

Моят котарак беше на 5г когато се роди синът ми и се стресира. Заслабна добичето, свали 1/2 килограм Simple Smile

# 342
Вземете си я преди раждането. Тя ще има период на адаптация с новото място. Докато се окопити и ще я сюрпризираш с бебе Simple Smile
Две промени наведнъж според мен ще ѝ дойдат много.

Моят котарак беше на 5г когато се роди синът ми и се стресира. Заслабна добичето, свали 1/2 килограм Simple Smile
Мерсиии 🌷 Така и предположих, иначе голям стрес ще е ...

# 343
Момичета, бях на гости и месото беше залято с бял сос. После разбрах, че са сложили 1 суров белтък за соса!!!!!!! Направо полудях и сега много ме е страх, да звъня ли на лекарката в понеделник, какво да правя не знам. Те ме успокоиха, че яйцата са от домашни кокошки от село, което никак не ме успокоява, направо съм се побъркала Sad

# 344
Спокойно, няма смисъл от тревоги. Сурови яйца не се ядът заради риск от салмонела, а тя има ясно изразени симптоми. Сега не се тревожи, но винаги питай какво има в храната преди да я ядеш.

Общи условия

Активация на акаунт