Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 58

• 39 283
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, как сте с уринирането. Аз съм в 15г.с и ходя често, понякога нормално, понякога за 2-3 капки, това нормално ли е според Вас? Simple Smile имам моменти в които излизам от тоалетната и отново искам да вляза Simple Smile
Описанието леко прилича на цистит.. имаш ли болки, парене, нещо такова, което е необичайно.

# 511
Peril_girl, нормално е. Цяла бременност съм така.

# 512
Благодаря Ви ,момичета! Настройвам се за припадане Grinning
Няма страшно ,само не гледай 😁 мен ме е страх от игли и докато ме бодат изобщо не гледам какво правят и колко кръв пускат. После само виждам,че разпределят в няколко епруветки.

# 513
Няма страшно ,само не гледай 😁 мен ме е страх от игли и докато ме бодат изобщо не гледам какво правят и колко кръв пускат. После само виждам,че разпределят в няколко епруветки.

И аз и аз... извивам си врата и главата като гълъб Laughing Но ако трябва да съм честна, след тези няколко епруветки вече влизам смело в кабинета, докато не ми казаха, че ще ме бодат и в пръстчето...Как търпят децата, идея си нямам Laughing

# 514
Мен всеки път ме боде приятелка лаборантка,знае че ме е страх и е супер внимателна,но и все си питам не може ли от пръста с надеждата да ми се размине иглата 😀

# 515
Ух, пръстчето пък защо бодат? От вената не е ли достатъчно ? Grinning
Утре ще ми назначат първите изследвания по ЗК и като малко дете ще треперя пред лабораторията, просто си знам Grinning

# 516
Аз така предния път и викам на лаборантката - ама много кръв ми взехте - а тя - как ще е много, може много много повече Simple Smile

# 517
Ух, пръстчето пък защо бодат? От вената не е ли достатъчно ? Grinning
Утре ще ми назначат първите изследвания по ЗК и като малко дете ще треперя пред лабораторията, просто си знам Grinning

От пръстчето за захар взимат, ако нямаш пуснати други изследвания. Ама мнооого боли и дълго време.
Предпочитам другия вариант определено.

# 518
  • Варна
Само аз ли обичам да гледам какво се случва с мен...? Grinning Винаги гледам, когато ми вземат кръв или каквото и да ми правят, винаги, така ми е мн по-спокойно, даже ми се чудят всеки път..., особено сега, когато съм бременна Simple Smile Ходя по 2 пъти в месеца за изследвания.  Август миналата година даже дарих кръв, ей така, да ми се пречисти кръвта, че отдавна искам, но винаги съм била 44-45 кг. и не ми вземат, казват поне 50 кг. трябва да бъда, и...миналата бях и се възползвах Simple Smile И пак си гледах цялата процедура, станах си и даже пеша се прибрах, шашнах ги Grinning И пиърсинг на пъпа, когато слагах , пак гледах..., просто не се сдържам да съм в неведение какво се случва и какво правят с мен. Но такива хора май са рядкост, забелязвам.....

# 519
Само аз ли обичам да гледам какво се случва с мен...? Grinning Винаги гледам, когато ми вземат кръв или каквото и да ми правят, винаги, така ми е мн по-спокойно, даже ми се чудят всеки път..., особено сега, когато съм бременна Simple Smile Ходя по 2 пъти в месеца за изследвания.  Август миналата година даже дарих кръв, ей така, да ми се пречисти кръвта, че отдавна искам, но винаги съм била 44-45 кг. и не ми вземат, казват поне 50 кг. трябва да бъда, и...миналата бях и се възползвах Simple Smile И пак си гледах цялата процедура, станах си и даже пеша се прибрах, шашнах ги Grinning И пиърсинг на пъпа, когато слагах , пак гледах..., просто не се сдържам да съм в неведение какво се случва и какво правят с мен. Но такива хора май са рядкост, забелязвам.....

Ти си феномен ! Grinning

# 520
Сякаш мен описа - включително и пиърсинга, само не съм дарявала още, че съм с ниско кръвно и не ме искат Grinning

# 521
здравейте мамита,искам да попитам дали тестовете за бременност понякога наистина ли лъжат понеже направих цели три и трите бяха отрицателни а с мъжа ми вече 4месеца не се пазим и ми закасня 5дни вече имам някой симптоми чуствам се бременна..моля дайте ми съвет благодаря!!

По принцип тестовете за бременност не лъжат. Но за да си по-спокойна, особено ако си в очакване пусни си кръвни или посети някой лекар. Да разбирам ли, че вече си правите бебе?

# 522
Не бързай да пускаш СПИН хепатит и Васерман. Аз ги пуснах в 5ти месец и сега ще са ми валидни и за раждането.

# 523
Валидността им е 6 месеца, така че ако е в 3ия не е проблем.
И при все това няма гаранция, че няма да я накарат да се изследва пак.

# 524
Сега съм в 11 г.с. Идея нямам какво ще изследват.Само АГ ми спомена ,че утре като се видим ще пусне влагалищен секрет, без цитонамазка, тъй като правихме скоро преди 2 месеца, но се настройвам за яко кръвни изследвания Grinning

Общи условия

Активация на акаунт