Място за малка градинска сватба в София

• 2 900
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте,

Препопърчайте ми място в София за малка градинска сватба (около 50 -60 човека). Предварително уточнявам, че ресторант "На върха" е зает за нашата дата, заета е и градината на Хотел Експо на Цариградско шосе. Градинската част на Монтесито не ми харесва. Гледала съм и Вила Екатерина, но там минимумът гости е 100 човека.

Другото, което е важно за нашето празненство, е да е подходящо за деца, тъй като ще има поне 15-20 бройки Simple Smile  които незнам какво точно ще ги правим. Ще наемем аниматор за тях, но все пак трябва да има някакво пространство за забавления и игри.

Изобщо много се затегнаха нещата, а датата е 14.07.2019г.

Благодаря ви.

# 1
6ato, Приказната градина, Лебед (там самото тържество е вътре). За други не се сещам.

# 2
6ato, Приказната градина, Лебед (там самото тържество е вътре). За други не се сещам.

Благодаря за препоръките. Миналата седмица гледахме именно 6аТо и доста ми допадна, но не намирам почти нищо за това място в интернет като мнения, било хубави, било лоши, а честно казано не е никак евтино и не ми се иска преди да платим 77 лв за куверт на човек там, без все пак да имам някакви препоръки за това място. Вие имате ли някакви впечатления от това място?

Приказната градина ми идва далеч, а и ще тряба да наема агенция вероятно, за да може да я оборудват, а не ми се занимава. Планираме по-скоро скромно тържество без суета около декорации и т.н.

Лебед -да, но тържеството както казахте е вътре и поради това отпадна.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 22:49 от svetlanavaleva

# 3
Аз ще предложа в Панчарево. Ресторант Бадемовата къща. Има място за деца както навън , така и вътре. Куверта на нас ни беше 30лв , всички бяха супер доволни . Има 2 градини . Оерсонала е повече от прекрасен. Ние подписахме и в общината в Панчарево , където има спокоино паркоместа, чудесна панорама за снимки. Ако имате въпроси съм на разположение.

# 4
На нас ни беше малко 6ато и не сме ходили на място, приятелка ми го беше препоръчала като място. Но и нейната сватба беше по-голяма и се спряха на друго. Иначе има и ресторанти с градини, но сигурно ще ви правят проблеми с музиката, мисля че е позволено до макс 22ч. Ако това не ви е проблем просто питайте тук там. Също може да погледнете Cosy Bar. Поне на снимки изглежда добре, но не е типичното сватбено място. Успех!

Благодаря за препоръките. Миналата седмица гледахме именно 6аТо и доста ми допадна, но не намирам почти нищо за това място в интернет като мнения, било хубави, било лоши, а честно казано не е никак евтино и не ми се иска преди да платим 77 лв за куверт на човек там, без все пак да имам някакви препоръки за това място. Вие имате ли някакви впечатления от това място?

Приказната градина ми идва далеч, а и ще тряба да наема агенция вероятно, за да може да я оборудват, а не ми се занимава. Планираме по-скоро скромно тържество без суета около декорации и т.н.

Лебед -да, но тържеството както казахте е вътре и поради това отпадна.

# 5
  • София
Виж Клуба на архитектите.

# 6
На нас ни казаха, че не правят сватби (вече).

Виж Клуба на архитектите.

# 7
Може да разгредате този хотел https://l-do-rado.com в кв. Горубляне. Преди години правеха сватби и в градината. Звънни и ги попитай и най-вече до колко часа разрешават музика навън, защото се намира между къщи.

# 8
Предлагам ти Face Bar and Dinner в Горна Баня , намира се малко преди На върна. Нашата сватба беше там и всичко мина супер. Гледахме и 6ato ,но ни беше малко. Ходили сме, като клиенти там и ни харесва много.

# 9
Ниагара.

# 10
В Ниагара, мисля че имаше ограничение за музиката до 22 часа.

# 11
Във всички заведения в градска среда има ограничения за шум, това е по закон. След това вътре.

# 12
Глория палас, на входа на Горна баня

# 13
  • София
Кози бара! Има градина и басейн.

# 14
Глория палас, на входа на Горна баня
Аз съм била там на сватба и беше доста приятно , в Ниагара -също и храната беше мноого добре. По спомен тортата беше от тях , не се плащаше отделно, но трябва да проверите.

Общи условия

Активация на акаунт