Стара Загора 7 - дремем на Бирхала със кафета, други пържат дупе по морета...

• 14 803
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Уо какво реши за събота? Flutter
Злати бързо у кревата... Crazy

# 151
Няма да идвам Simple Smile
Все пак на 17 сме на консултация и после на 18 заминаваме на море за 1 месец. Ще му простя този път прегрешението Wink нали после няма да го виждам и ще си почина добре надявам се.

# 152
У кревата,у кревата,ма още не бях приспала Ивата.Ама за твое успокоение като легнах в 13.30,чак сега ставам.

# 153
  • Стара Загора
Видяхте ли се днес със Smurfieta...?

# 154
Мами и татко Simple Smile търся си за временно ползване преносима кошара ... Ако някой има такава и не му трябва за около 20дни може и по малко и иска да ми я даде моля ви пишете ми на ЛС Simple Smile А да и столче за кола .. май много станаха  Embarassed

# 155
  • Стара Загора
Кошарата не мога да ти я дам, защото заминаваме на море след 4 дни и ще ми трябва за там. Столче нямам, но имам кошница, която е до 13 кг и вече не я използвам за Тони. Ако мислиш, че ще ти свърши работа ти я давам.
Само че не може да се монтира по посока на движението, а само с гръб напред, те всички кошници са така де...

Даниеле, да, видяхме се със Смърфи - същата си беше сам със сменен цвят на кожата... розово червен  Mr. Green 

# 156
  • Стара Загора
да, видяхме се със Смърфи - същата си беше сам със сменен цвят на кожата... розово червен  Mr. Green 

Ха, тя и горе на Бузлуджа беше с червени бузи... А сега сигурно е доня Доматина цялата... Grinning

# 157
  • Стара Загора
Уф, побъркахте се с това заглавие. Човек не може да намери темата.
Аз отпадам от мантос - мъжо няма да работи и отиваме на пикник, съчетан с пране на килими.

Чакай да се поФаля - досега лепихме тапети, много задобрях. Ако някой има нужда от нови тапети, да се обажда  Mr. Green

# 158
Jade с автобус ще пътувам в четвъртък или петък. Няма да я мон тирам просто малкия да има лкъде да стои да не го държа в ръце и ако иска да спинка да спинка. Ако не ти е проблем ще я взема ... само трябва да се уговорим как и кога Simple Smile Остави ми телефон на ЛС че го нямам твоя .
Остава кошарата ... ама ще видим може и да спим с малкия заедно в краен случай.

# 159
  • Стара Загора
Лалич пак предаваш отбора и накрая отборно...да знаеш Mr. Green Ако туй целиш си кажи..не се мъчи ша та оправим Crazy /сори лигата ме пере днес яко/ Иначе за тапети няма нужда у нас...ама август ще боядисваме..ако до тогава се специализирате и откъм бояджийство ша свиркам Flutter
Експресчо...стига вече с тая смяна на имената...аз дето съм такъв дебил забелязвам а си представям наблюдателните мами Flutter
Уо приятно море и кажи на вашия тати да вземе да ви купи една подвижна кошара /и други път ще водиш чеде извън града/ а са удобни Party

# 160
Само да кажа, да не помислите пак, че съм несериозна: на мен 8.30 ми е рано, ще се появя към 9, 9 и нещо, щото малчо най-рано тогава заспива. Абе, мами (и татко, де),  Ники 2ри ден поддържа една температура между 39,6 и 37,6-ту падне, ту се вдигне, ама все си е топъл, възможно ли е да е от зъби? Иначе като цяло е веселичък, аз нищо не съм давала...   

# 161
  • Стара Загора
Eйй, пак ли болести бе... бързо да се оправя зетя   bouquet

А за причината не знам дали са зъби, но Тони и тя преди няколко дни ми вдигна Т без други симптоми и продължи един ден.
По-скоро имунитетът на децата пада при зъбоникненето и това ги прави податливи на разните му вирусни инфекции, а ако се случи някой безобиден вирус, като нищо ще мине от само себе си, защото организъм му ще го пребори с температурата.

# 162
  • Стара Загора
Къде сте, бре?
Спите ли... събирате сили за довечера, а?

# 163
Някой спят други правят крем и играят табла в yahoo  Laughing

# 164
  • Стара Загора
Някой спят други правят крем и играят табла в yahoo  Laughing
Другите да не загорят крема  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт