Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 060
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 735
Кинти от гостите, ама ВаситУ ги прибрала и не ще да ги дели с него.
За какво са му на него пари. За лютеница ли....

# 736
Кога ли ще спрат да третират зрителите си като малоумници? Защо не била казала "Не" на сватбата? Защо ли... ние сме глупави и никога няма да предположим защо.

# 737
Аз пък не мога да повярвам, че наистина си е мислел и вярвал, че този брак ще бъде "консумиран" Joy

# 738
Много знаят кой какво е сложил в плика и чии гости са дали пари....
Така едни познати събраха пликове на сватбата си и вътре се оказаха половината празни Simple Smile

# 739
Не предполагах, че ще се събират пари от гостите на тази бутафория Crazy Значи систърчето не е откинала едни 5лв да даде...тцтцтц Laughing
🤣🤣🤣🤣🤣 Тя по време на сватбата, беше адски заета, да гледа в телефона.
Сигурно е опнала стика да ни покаже нова визия.

# 740
Аз пък не мога да повярвам, че наистина си е мислел и вярвал, че този брак ще бъде "консумиран" Joy
Горкия мислел е, че ще бодне и ще е хепи Laughing

# 741
И Василена, и Никифор са много зле. Васа е груба и невъзпитана, може и да е провокирана, но му пада на нивото с тия удари под кръста. Пък той е типичен представител на процент от бг мъжете, които приемат жените като вещи, като собственост. Сексисти, искат жена, ама тя да им е подчинена, да прави, каквото й се казва и да не опонира много. В него ми е много неприятно това,че наистина прилича на битов алкохолик- все е зачервен и подпухнал, с едни мътни очи...

# 742
Малиии, каква веселба))) За нищо не света няма да изпусна някой епизод, направо се втрещих. За парите нещо приятелите на Никифор го питали, ама те какво общо имат не разбрах. Парите са от близките на Василена, но трябвало да ги делят щото са семейство според Фори. Ни един от двамата май не е стока.
Мерал, ако така продължава ще заприлича на Форчо. Нещо ме разочарова. Тази Ивана му се качи на главата.
Хареса ми Зарко. Все пак първи направи подарък на половинката и то с мил жест.

# 743
  • Тра-ла-ла
Вече ме кефи Василена. Не си оставя магарето в калта Mr. Green Ако Форито наистина е излъгал пред обективите какво търси тя в мъжете и преди това е муфтил за парите +бонус постоянното натискане за туй-онуй....разбирам защо Василена направо я е гнус на физическо и психическо ниво от него.

# 744
А Маги на Слави много се излага, все едно не знаем, че по договор Василена е казала "да".
Коя е Маги на Слави?

Русата "специалистка", която се изказва злобно за Василена.
На кой "Слави"?

# 745
Първо - Василена от къде знае, че само нейните приятели са дали пари?
Второ - като е такава баровка, защо е побързала да прибере парите от сватбата при нея? Според мен, защото иска, като изрита Никито да си останат само за нея
Трето - защо сценаристите орязаха сеира. Много тъпо така - монтиран скандал. Да го бяха пуснали целия да видим реално кой какво е казал и другия какво точно е отговорил
Четвърто - подозирам, че Никито наистина нарочно е искал да насоли Василена, надявайки се, че тя няма да разбере
Пето - и двамата са толкова жалки, смешни, дребни душици, че ми е отвратително да ги гледам

# 746
Русата "специалистка", която се изказва злобно за Василена.
[/quote]Верно ли! Въй, ще я погледна специално. Ма тази старичка ми се видя и грозновата, онази имам спомен че беше мадама.

Таня и Зарко са ми идеални на тоя етап! Обаче, Заре, да знаеш, че мъж никога и при никакви обстоятелства, даже и най-големия джентълмен НЕ носи чантата на жена си! Ама ни-ко-га.

# 747
Това за детето, което каза на Фори беше удар под кръста.

Мхм, освен Никифор да беше питал, къде е бащата на детето тогава?!

И това за "лъжите" не го разбрах...

- Аз приятел с татуировки не съм имала!
- Ами нали ми разказваше за последната си връзка, как той бил мускулест, с татуировки?!
- Аз ти описвах за последната си връзка, а не че това искам!

# 748
  • София
Ееее бай Никифор преувеличи и с друго. Казала му била Василена, че иска мъж, който да я бие!!! Демек това я привличало -  така да ѝ показва, че е властен😁

# 749
На Никифор само червен карамфил зад ухото му липсва.Адски елементарно парче!И кой ''специалист'' ги събра тези двамата?!

Общи условия

Активация на акаунт