Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 202
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 095
w00x, многоси краен. Разбирам, че това е твоето мнение, но звучиш, като фанатик. Твое право е да мислиш така, но не е правилно да говориш от името на всички мъже. Има много жени с дете от първи брак, които са създали сново семейство(включително и аз), което значи, че мнението ти по въпроса не важи за всички мъже. Изобщо не ми пука, дали слагат квалификации на мен и съпруга ми, за това че ме е взел с ремарке и какво ли още не и си гледам живота и трите деца.

По темата Никифор няма идея, какво е да имаш дете и се сържи съвсем неадекватно, но пък демонстрира желание да приеме чуждо дете за разлика от други мъже.

# 1 096
Аз също го повторих 3 пъти в 2 отделни мнения.
Значи сме на едно мнение. За теб едни неща са нормални, за мен други - няма какво да обсъждаме. Трябва да имаш предвид, че тези дълги мнения никой не ги чете (и не само в този форум).

Определено няма. Различни хора сме с различни ежедневия и различни истории.
Знам как работят форумите. Участвам активно във форуми от 20 години. Simple Smile
Който не иска - да не чете. Simple Smile Затова се старая да ги структурирам малко или много. За да може поне да е по-лесно, ако някой реши да го прочете.

w00x, може ли един малко по-личен въпрос ? Каква жена искаше да ти намерят в предаването ? Ако искаш можеш да не ми отговаряш

Ами аз и да исках ще ми е малко трудно да ти отговоря, при положение, че не вярвах, че ще успеят да ми намерят каквато и да е. Simple Smile Аз знам какво има значение за мен, знам какви компромиси съм готов да направя и какви не.
Накратко - не вярвах, че ще успеят, затова и нямах очаквания.

w00x, многоси краен. Разбирам, че това е твоето мнение, но звучиш, като фанатик. Твое право е да мислиш така, но не е правилно да говориш от името на всички мъже. Има много жени с дете от първи брак, които са създали сново семейство(включително и аз), което значи, че мнението ти по въпроса не важи за всички мъже. Изобщо не ми пука, дали слагат квалификации на мен и съпруга ми, за това че ме е взел с ремарке и какво ли още не и си гледам живота и трите деца.

Наистина понякога звуча така, но както казах, мнението си е мое. Далеч съм от идеята, че мнението на всички мъже съвпада с моето, както съм и споменал на няколко пъти. Аз също не отхвърлям идеята да имам отношения с жена, която има дете от предишен брак/връзка, но трябва да е при много конкретни обстоятелства.

Аз не слагам квалификация на никой и ако си го приела лично по някаква причина, моля да ме извиниш.  Коментирам единствено себе си и мнението, което съм получил от други хора по същия въпрос.

В идеален свят, хората ще си избират подходящи партньори и няма да има жени/мъже с деца от предишни бракове на 27-28 години, но не живеем в идеален свят.

# 1 097
Само виждам как Никофор има силно желание да прибере жена в кревата си, а за останалото после ще му мисли има ли сили да се справи или не. Друго нищо не показа той до сега.

# 1 098
Само на мен ли ми направи впечатление, как щом на Мерал му се угоди разходката из забележителностите на града...как амнайсе пъти повтори колко щастлив бил. И не, че Ивана пак не припкаше по- напред, макар по- да се съобразяваше. Просто стана на неговото. Ако бях на Ивана щях да почна аз да мрънкам...ей така, да изпита това, което причини на нея предния ден със стадиона. Защото, ако нещо е приятно само на единия, то другия, ако наистина го цени и уважава няма да върви като черна станция и да мрънка, ами или ще го остави да се наслади на спокойствие без цупенето..или като толкова не му е приятно, ще си намери занимание и няма да разваля настроението на партньора.

# 1 099
Само на мен ли ми направи впечатление, как щом на Мерал му се угоди разходката из забележителностите на града...как амнайсе пъти повтори колко щастлив бил. И не, че Ивана пак не припкаше по- напред, макар по- да се съобразяваше. Просто стана на неговото. Ако бях на Ивана щях да почна аз да мрънкам...ей така, да изпита това, което причини на нея предния ден със стадиона. Защото, ако нещо е приятно само на единия, то другия, ако наистина го цени и уважава няма да върви като черна станция и да мрънка, ами или ще го остави да се наслади на спокойствие без цупенето..или като толкова не му е приятно, ще си намери занимание и няма да разваля настроението на партньора.
Мерал е от добрите герои във филма. НИ мОЙШ ГО оплю. Mr. Green

# 1 100
А споделям си аз тъй...тихинку..Не целя плюене Simple Smile
А за погачата от на Фори сватбата, коментирах още на момента тогава.. Маминка я хлопа яко дъската...за съжаление..ген. Не мож избяга..

# 1 101
  • София
Хехе, добре че не всички мъже са на мнението на w00x! Не знам в каква среда се движиш, младеж, обаче си доста далече от истината. Нормалните Мъже са наясно, че хората се сещат и се разделят. И детето може да прави връзката малко по-сложна, по-скоро даже не връзката, а битовизмите, но в никакъв случай не е причина да се откажеш от жена. В живота всичко се случва и може от една на пръв поглед безпроблемна връзка да се вкараш в такива усложнения, че ти е бедна фантазията. Освен това, ако имаш намерения за семейство, най-малкото можеш нагледано да се увериш точно каква майка/баща е бъдещият ти партньор. Което си е чист плюс, откъдето и да го погледнеш. А относно това, че хората, в частност жените, с деца са по-лесни, защото били наясно, че никой няма да ги вземе - нещо си се объркал много сериозно. Никога не съм се възприемала за втора категория, съответно не съм давала такива сигнали. И още нещо - наличието на дете/деца много бързо филтрира мъжете, като отпадат баш льольовците, дето си мислят, че животът им е длъжен да ги носи на ръце. Мъж, който бяга от отговорности не ми се коментира що за мъж е. Хайде няма нужда да ми се мотае в краката, пардон, в живота.

# 1 102
Аз пък имам съвсем други наблюдения, и в моето семейство, и при приятели и познати.
Когато един мъж хареса една жена, влюби се, въобще не го интересува, че е с дете. Повечето са на принципа "обичам ли майката, обичам / приемам и детето".

# 1 103
  • София
Аз пък имам съвсем други наблюдения, и в моето семейство, и при приятели и познати.
Когато един мъж хареса една жена, влюби се, въобще не го интересува, че е с дете. Повечето са на принципа "обичам ли майката, обичам и детето".
Естествено, че е така. Моят дори беше казал - искам дете (разбирайте свое), но и да ми кажеш, че не можеш да имаш повече деца, не ме интересува.

# 1 104
Когато един мъж хареса една жена, влюби се, въобще не го интересува, че е с дете. Повечето са на принципа "обичам ли майката, обичам / приемам и детето".

И как ще се случи това влюбване?

# 1 105

Смени темата, излагаш се вече.

# 1 106
  • Тра-ла-ла
Каква жена искаше да ти намерят в предаването ?
Ами аз и да исках ще ми е малко трудно да ти отговоря, при положение, че не вярвах, че ще успеят да ми намерят каквато и да е. Simple Smile Аз знам какво има значение за мен, знам какви компромиси съм готов да направя и какви не.
Накратко - не вярвах, че ще успеят, затова и нямах очаквания.
Е, сигурно жената която търсиш в реала...е логично да си я описал и на кастинга. Иначе за какво си бил там? Като комунист на разпит ли си мълчал?! Laughing

Очакваш да е математическа формула ли? Laughing

# 1 107
Само на мен ли ми направи впечатление, как щом на Мерал му се угоди разходката из забележителностите на града...как амнайсе пъти повтори колко щастлив бил.

Логично. Който и да е на негово място, би бил щастлив да разглежда забележителностите на някой чужд град.
Все пак магазини и кръчми има и у наше село, но виж, мадридски забележителности, кой знае защо, има само в Мадрид.  Laughing

# 1 108
Да,да и стадиончето и то е само в Мадрид.
Не ми се спори. Май само аз виждам нещо в Мерал, което не ми харесва. Ами кво пък, трябва и такива като мен да има Wink

# 1 109
Първата реплика на Форката, която ме шокира беше, когато Василена му каза, че има дете и той отговори "А така ли? Нищо, де, случва се."
Пхахахахаха "случва се". Нещо като настинка или разстройство, а?

Общи условия

Активация на акаунт