Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 166
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Пловдив
С такова крайно изказване и възгледи за живота направо предизвикваш съдбата.. Самотните родители, било то майки или татковци заслужават нашето уважение и такива изказвания звучат много повърхностни. Явно липсва емпатията при теб и емоционалната интелигентност.

За сведение нямам деца и не съм дете на разведени родители. Също така не съм в Тиндър и не бих си търсила съпруг там!

Може и така да е. Не съм казал нищо за самотните родители. Просто споделям моето мнение по въпроса и пречките, които смятам, че подобна ситуация създава.
Смятам, че и емпатия и емоционална интелигентност си имам. Също така съм и реалист обаче.
Който твърди, че няма проблеми с подобно нещо и то създава 0 на брой трудности и неудобства за адекватно опознаване на отсрещната страна - поздравления.

Ти не търсиш връзка за създаване на семейство, а гадже за излизане и секс. Мъжете, които търсят сериозни връзки изобщо не си мислят как ще излизат вечер или ще ходят на пътешествие. Тях ги вълнуват съвсем други неща и мислят по съвсем различен начин.

# 1 216
А бе не съм казала че само прическата му е загубена, но това е първото което е набива в очите.

# 1 217
Мисля, че Иванка си пада по красиви мачовци, но...къде ти такива  убавци! Мери не и харесва просто, чисто физически, ми не е с хубаво лице момчето, инак е възпитан!
"Леля" Таня , какво за нея, ми много и се иска да остарее подобаващо, с готин тип до нея, който да и казва, че е хубава, да излизат от време на време на ресторанти , да и гали и душата и ...! Не и се остарява на таз жена и това си е.
Васито, мила душица златна, толкова си е повярвала, че е принцесата на мама, че за нея принцът тепърва е тръгнал да я намери! Не може да разбере, че тя е жена с дете и цяло чудо е в България, да се намери добряк, който хем нея, хем и дъщеря и да дундури!
Това от мен!

# 1 218
  • София
Абе хора, повечето мъже в днешно време изобщо не искат и да чуят за брак, при наличието на толкова свободни жени, камо ли да се бракосъчетаят за жена с дете. Избийте си го от главата и живейте в нормалния живот. Шестица от тотото е да намериш мъж да ти гледа детето от чуждия мъж.

# 1 219
Мисля, че Иванка си пада по красиви мачовци, но...къде ти такива  убавци! Мери не и харесва просто, чисто физически, ми не е с хубаво лице момчето, инак е възпитан!

Тя Иванка е влязла да си прави реклама, обаче ако и бяха намерили някой мачо, немаше да му прости Joy
А на Мералчо и тялото му нестава с тоя търбух.

# 1 220
Добре де на възрастта на Никифор както е 40+ къде тези мъже ще търсят жени без деца ? Тя някоя 25-30 годишна необвързана точно при 40+ чичак ще се забие Grinning

# 1 221
Добре де на възрастта на Никифор както е 40+ къде тези мъже ще търсят жени без деца ? Тя някоя 25-30 годишна необвързана точно при 40+ чичак ще се забие Grinning
И аз това се чудя. 40 годишна неопетнена...тя  ще е нещо като систъра. newsm78

# 1 222
И аз това се чудя. 40 годишна неопетнена...тя  ще е нещо като систъра. newsm78
Хахаха
Един приятел ми обясняваще как над една възраст свободните жени обикновенно имат деца, а останалите не били жени, а стари моми.

# 1 223
Ако е имало толкова много кандидатки и ако беше вярно, че всички жени с деца се примиряват и търсят какъв да е, този човек нямаше да е сам.
Говорите за това каква била реалността за мъжете. А реалността за жените е, че предпочитат да са сами, отколкото с някой, който им е неприятен. Освен ако не са яко изпаднали.

# 1 224
Ако е имало толкова много кандидатки и ако беше вярно, че всички жени с деца се примиряват и търсят какъв да е, този човек нямаше да е сам.
Говорите за това каква била реалността за мъжете. А реалността за жените е, че предпочитат да са сами, отколкото с някой, който им е неприятен. Освен ако не са яко изпаднали.
И аз съм на същото мнение. Още повече,че ако  една жена без дете е склонна да рискува във връзка,то ако има дете в картинката едва ли ще скочи след първият който я пожелае

# 1 225
  • Тра-ла-ла
Офф, още ли темата се върти около w00x? А има още 5 дни до другата серия....

# 1 226
[/quote
Има глупави жени и без деца се хващат с разведени мъже с едно/ две деца. И под 30 години да е жената. Наближи ли 30 г и да няма дете и мъж, се започва едно подмятане къде на шега, къде не, как ще си остане стара мома, появява се 40 годишен с едно дете, разведен, и всичко е нормално. Какво пречи, може би липсата на акъл в жената, друго какво.

# 1 227
Не съм казала, че е добър, а че вие сте зли с него. На пръв поглед не е мой тип(не говоря за външност), но това за мен не е повод да плюя и да плюя и да плюя.
Аз и за Василена се въздържам да давам квалификациии, въпреки че не я харесвам.
Защо не се обади и когато хората бяха зли и с Василена.

# 1 228
Тук съм съгласна с вас, но това е мислене на силни и самостоятелни жени. Има го момента (и вярвам, че оттам идва целия разразил се конфликт) че тук пишат основно еманципирани жени, които не се страхуват да останат сами или сами с дете. От друга страна има много жени, които не се чувстват добре без мъж, минават от един веднага на друг, нямат големи периоди извън връзка. Страх ги е да са сами, не се справят и все търсят да са в двойка. То и затова има жени с по няколко деца от няколко различни мъже. И все търсят следващия влак.

# 1 229
Значи за мен не сте прави. Статистически българките вече раждат доста по-късно първото си дете. 30години и повече. Не е като едно време, минеш ли 22 и вече си стара първескиня. Много жени дори не искат да имат деца и отлагат до последно.Много причини има, не е че не обичат децата и нямат майчински инстинкт. Да, Никифор спокойно можеше да има връзка с 30-36 годишна жена, с добро положение-учила, реализирала се и може би не принцеса, но физически по-добре изглеждаща. Не виждам какво харесвате визуално на Василена. За мен тя няма правилни черти, ама изобщо. Няма излъчване. Не говоря за манталитет и отношение. Да, слаба е и добре сложена, но дотам, дори не е висока май.А дали нещо е учила и завършила е под въпрос (аз не разбрах)
Относно децата, мъж какъвто тя търси няма изгледи да я приеме дори без дете. Мъжете не обичат утежняващи неща. Те са наясно, че това ще им отнеме време, проблеми, нерви. Колкото и да са толерантни са малко такива за постоянно да се грижат за чуждо дете и то като свое. Жените сме по дру начин устроени, но и ние не сме всички така. Ако детето е при майката го приемаме, но ако мъжът се грижи за детето дали всички тук биха се съгласила и не биха попремислили нещата. Никифор няма против детето, поне на думи, приема го и искаше да го види в болницата. Ама какъв бил той да му се натриса, писахте тук. Сега пък що не отишъл.
Мерал дава много свобода на Ивана. Някак се обезличава. Хареса ми, че се радва на малките неща и ги оценява. Не е хубав, но има чар, доброта. Но е с друга религия, те имат други обичаи, понякога и задръжки за професията на Ивана. Мерал засега не показва нищо такова ,държи се нормално. Тя не е за него. По принцип мъжете за мен стоят дори по-добре. Ако съм аз не бих избрала ни един от тримата, но ако съм мъж се питам и се ужасявам коя жена да избера. Таня е точен и добър човек, но нещо не ми допада (няма емоционалност при нея, малко е вдървена, може би от камерите притеснена)
Разбрах, че медения месец свършва и сега се питам какво следва по замисъл. Не съм гледала предишния сезон. Като се приберат какво става с двойките и колко време са заедно в предаването поне (излъчването)

Общи условия

Активация на акаунт