Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 282
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 275
И двамата са нагли. Би трябвало да върнат парите на хората. Те не са ги давали нито за подарък на Василена, нито на Никифор, а за семейството - да му се помогне и даде старт, както е традицията. Като няма да се женят, да се извинят на гостите си и да им ги върнат. 

# 1 276
w00x, правиш не особено добро впечатление, като си длъжен да се дърлиш с всеки, който по някакъв начин те е споменал в темата, а и се изживяваш като Властелинът на мъдростта. Това е доста дразнещо на моменти и показва подценяване на аудиторията. Самият факт, че си се записал в подобен формат издава някакви дефицити и е хубаво да се замислиш дали пък нещо в себе си не трябва да промениш, за да изглеждаш по-социално приемлив. Защото иначе нещата са "На калпава ракета космосът й пречи". С думи прости пишеш като отявлен женомразец, такива не си намират лесно половинки.

Не е с всеки. Доста грозни мнения пропуснах, а и не съм от типът хора, които си дават другата буза. Ако ще и 45 човека да има в опозиция.

Самият факт, че ти смяташ, че издава дефицити, говори единствено за прекалените предразсъдъци насадени в обществото и съзнанието на хората. Далеч съм от определението за "социално неприемлив" също така. Аз не страдам от липса на женско внимание, ако това си мислиш и виждаш като главна причина да се запиша във формата.
Знаеш ли кое е най-интересното обаче? Че най-напористи са щастливо женените с по 1-2 деца.

# 1 277
  • Тра-ла-ла
w00x, става все по-грозно отношението ти към жените. Явно си мислиш, че ти е златен Mr. Green

# 1 278
Според мен Василена се е записала за участие за да си рекламира он лайн страницата. единствено това е обяснението ми за нейното държание. Ок може да не харесаш човека, но да се държиш толкова инфантилно.
Не искала да я пипат и целуват, ами тя не знае ли за какво предаване е одобрена.

Певицата и турчина и те са много различни. Той го раздава тежко, тя е още дете и е много забавна. Но са от два различни свята и няма да ги бъде.

Възрастната двойка са преживели много, знаят че идеални хора няма и са готови на компромиси в името на това да не са сами. На мен те са ми много сладки и си мисля, че ще останат заедно.

# 1 279
w00x, става все по-грозно отношението ти към жените. Явно си мислиш, че ти е златен Mr. Green

Ще оценя ако спреш да се обръщаш към мен.

# 1 280
Интересно Иванка и Мерал как  ще делят парите, Никифор и Василена поне откровено си казаха, че няма да са заедно.
На сватбата си Ивана искрено се притесни, когато нейната баба им подаде плик с пари. Явно не беше предупредена за рекламните игрички на внучката и даде всичко, което е събирала за случая ...

# 1 281
Пак от последния скандал Mr. Green

Василена: Ти като ме видя, веднага искаше да ме награбиш. Искаше да ме целунеш няколко пъти и да имаме интимен контакт.

Никифор: Ми нормално, ти си ми жена. Ти си дошла в това предаване и си ми станала жена, нормално е да искам да те целуна. Аз ако жена си не искам да целуна, да ходя да целуна някой циганин на улицата. Така ли?!

# 1 282
Не вярвам Мерал да предяви претенции към сумите, дадени от роднините на Ивана. Подозирам, че ако от негова страна са давали пликове, то те са отклонявани веднага в негова посока, за да не стават грешки. Ивана не изглежда толкова меркантилна, въпреки всичко останало.

# 1 283

Василена: Ти като ме видя, веднага искаше да ме награбиш. Искаше да ме целунеш няколко пъти и да имаме интимен контакт.

Никифор: Ми нормално, ти си ми жена. Ти си дошла в това предаване и си ми станала жена, нормално е да искам да те целуна. Аз ако жена си не искам да целуна, да ходя да целуна някой циганин на улицата. Така ли?!

Горкичкият.
Това е като да се подпишеш за кола и да не ти дадат да я изкараш от шоурума. Sad

# 1 284
  • Тра-ла-ла

Ще оценя ако спреш да се обръщаш към мен.
Насреща искам да не мяркам чаршафи и има сделка Grinning

# 1 285
Може би Никифор е гледал някой такъв клип (относително скорошен е) и е очаквал същото. Пуснете си на 4:23 да видите за какво мляскане става дума... Чужденците са много отворени...
Скрит текст:

# 1 286
  • София
От последния скандал, явно преди това Никифор е искал част парите, защото Василена първа започва разговора:

Василена: И защо ми искаш парите от сватбата, да питам аз.

Никифор: Защото те са и за двамата.

Василена: На мен твоите приятели пари не са ми давали.

Никифор: Дадоха ти, да, и те са у вас. Защо открадна парите?

Василена: На мен твоите приятели пари не са ми давали и мога да го докажа.

Никифор: Дори и да е така, дори моите приятели да не са дали една стотинка, а само твоите приятели да са дали, те ги дават за нас двамата. ЯСНО ЛИ ТИ Е - НЕ САМО ЗА ТЕБ!

Принципно е абсолютно прав. И не става дума за парите, а за принципа. Всичко се обсъжда и дискутира, а не някой да решава еднолично какво трябвва да се прави. Тая Василена е като някаква луда коза, дори собствената й майка се изказа разплакана колко зле постъпва и колко пропуски е направила във възпитанието й.

Ами така е. Всички други се целунаха по устните. Дори само за протокола трябваше да го направи, защото това все пак е телевизионно предаване и трябва да се изиграе за пред зрителите. Гледах предаването и никъде не видях Никифор да е запламтял да я награбва или нещо от сорта. Определено трябва да е мазохист да иска да го направи с тая баба Яга.

# 1 287
Този и аз ще го нацелувам. А пък Василена нямаше да се отлепи от него!

Ха, Василена баба Яга, а Никифор - Аполон, нали?

# 1 288
Темата за Василена може да е безкрайна Simple Smile
Предвид някои от коментарите, които най-после смогнах да изчета, и цитирам в скрит текст:

Скрит текст:
Цитат
''какво е постигнала?! Интернет страница за дрехи, направо върха на сладоледа! С какво това да имаш онлайн магазин за парцалки е повече от работата на Фори''
Пък и смее да казва ''никой един лев не ми е дал''. Да, бе, да! А родителите й!?

'' Може би великият екип мачмейкъри е смятал, че само непретенциозния загорял льольо би я изтърпял, но сгрешиха. ''

Аз пък бих й избрала някой властен, ПО-властен от нея, който да я сложи на мястото й! Да е истински скорпион, и да я жилне едно хубаво - къде е бащата на детето ти, като си толкова прекрасна, що не е останал с тебе?! Ама е така, чак да я разплаче, да я заболи, и да се замисли - защо наистина?! И малко да си отвори очите. Да види, че претенциите й са без покритие и да си преосмисли държанието.

Също така ми мина и на мен през главата, че думите на ''специалистите'' може да са монтирани наново след първите реакции.

# 1 289
Скрит текст:
От последния скандал, явно преди това Никифор е искал част парите, защото Василена първа започва разговора:

Василена: И защо ми искаш парите от сватбата, да питам аз.

Никифор: Защото те са и за двамата.

Василена: На мен твоите приятели пари не са ми давали.

Никифор: Дадоха ти, да, и те са у вас. Защо открадна парите?

Василена: На мен твоите приятели пари не са ми давали и мога да го докажа.

Никифор: Дори и да е така, дори моите приятели да не са дали една стотинка, а само твоите приятели да са дали, те ги дават за нас двамата. ЯСНО ЛИ ТИ Е - НЕ САМО ЗА ТЕБ!

Принципно е абсолютно прав. И не става дума за парите, а за принципа. Всичко се обсъжда и дискутира, а не някой да решава еднолично какво трябвва да се прави. Тая Василена е като някаква луда коза, дори собствената й майка се изказа разплакана колко зле постъпва и колко пропуски е направила във възпитанието й.

Ами така е. Всички други се целунаха по устните. Дори само за протокола трябваше да го направи, защото това все пак е телевизионно предаване и трябва да се изиграе за пред зрителите. Гледах предаването и никъде не видях Никифор да е запламтял да я награбва или нещо от сорта. Определено трябва да е мазохист да иска да го направи с тая баба Яга.

Принципно може и да е прав, но де факто това беше една бутафорна сватба с ясен развод още от първата минута, така че Форито да не си вре носа в чужди пликове. Василена може еднолично да е решила да върне парите на нейните гости, това ние няма как да го знаем.

Колкото до "протокола" за целувките - явно няма такъв! Волна програма е! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт