Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 350
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 305
Не ги подминавам избирателно. Явно не са ме впечатлили. То и за Зарко, Ивана и Мерал имаше негативни коментари, но съм ги минала в графата поносими.

Напротив, избиратално подминаваш! И темата нито ти е бащиния, нито си модератор в този форум, та да държиш сметка кой какво да пише и какво не за даден участник. Има предаване - коментираме участниците, а ти коментираш и обиждащ списващите в темата. Правиш ли разлика?!

# 1 306
Мисля, че продукцията ги плаща тези неща.
От миналия сезон мъжа на Антония ( не му помня името на човека ) беше пускал публикация, че подарява костюма, който е купен от продукцията, но не помня точно по какъв повод го беше обявил.

# 1 307
  • София
Това с парите на сватбата на Никифор и Василена стана голям въпрос. Тези пари се дават на семейството за старт. Това е обичая. Не се дават на булката, не се дават на младоженеца. Абсурдно е, че Василена си ги е закътала, с идеята за какво? Чупи тъпомера просто. А Никифор е прав- парите са за тях двамата и е редно и двамтаа да решат какво да правят с тях. Като видят, че няма да го бъде да ги дарят щеше да е чудесно. Но в тях няма толкова акъл. Самият факт, че си стиска подарените пачки като някакво наследство е достатъчен да си мисля, че и дават пари и тя е свикнала с това и го приема за нормално. Дори през ум не и мина, че тези пари не и ги дават на НЕЯ. А че е безумно да дават пари за това шоу е дурга тема.

# 1 308
  • Пловдив
За парите сте писали, че му се полагали половината.  Sick
 Вие с какво се друсате? Тези хора са приятели на русото недоразумение и са дали пари заради нея. Тя си е решила, че с тоя муньо няма да стои и ден над доовореното с продукцията. От де на къде ще си дели с него парите дадени от нейните близки?!
Дай списък кой колко е дал и на кого е близък, пък тогава кажи кой какво заслужава.
Е, аз като ходя на сватба слагам и картичка, за да знаят от кого е плика! Не вярвам да е толкова трудно да се направи сметка /списък/ кой какво е дал. И може би Василена като е видяла, че няма да се получи тази сватба, да е решила парите да се върнат на хората, които са ги дали...

# 1 309
За мен Никифор е представител на един тип мъже - това са мъже, на които видимо нищо им няма, често са с образование и приличен външен вид, но жените бягат от тях като от чума. Познавам такива мъже в ежедневието си. Обикновено с целият си вид и поведение излъчват недоверчивост и скептицизъм, никога не излъчват позитивни сигнали и възхищение към жената. Ето, дори и на сватбата Никифор се намръщи, когато видя Василена, направи недоволна физиономия. Преди доста страници бях критикувана, че  съм написала, че не е мъжка постъпка да прави въпрос за парите от сватбата, дори и някои негови близки да са дали пари. Еми, за мен това не е мъжка постъпка - излъчва дребнавост. (Дори според мен това е въпрос по-скоро повдигнат от майката и систъра, той се възползва "умело) Пиша "умело" в кавички, защото това по-скоро срина неговият имидж, отколкото да изложи Василена.
За мен също е глупаво да се носят подаръци и да се дават пари на такава сватба. По скоро, ако двамата се закрепят, бих отишла по-нататък на гости с подарък.

# 1 310
Това не е шоу - това е риалити. Всичко е наистина и никой не се преструва.

Чакам момента и реакцията, в който мъжете (двамата) ще заявят желанието си за деца - тая едната дето не иска да се снимат заедно и на всичките снимки трябва да е сама и по възможност леко разголена, другата не дава да я гледат как се съблича, камо ли да я докоснат.

# 1 311
Чета, чета и стигам до извода, че тук всички сте модни икони, а мъжете ви ги снимат поне за H&M всеки месец.
Истината е, че на огромната част на мъжете им е през к@*а как са облечени, само на вас ви пука. То затова и на повечето мъже жените им купуват дрехите, а те си мълчат само мира да има.

Егати важното шалче... Тя оная луда, та сама си ходи и си дрънчи, ама си има тук едно ядро, което се зачуди за какво да се заяде с Никифор... ШАЛЧЕ, Бога ми! На кой му пука?!

И кой щял да го вземе?! Ами хиляди жени...
Виж, Василена кой ще я вземе, това вече е въпрос за 100 000 лв...

# 1 312
Според мен е редно да върнат парите на хората, които са ги дали. Тук не става дума за обикновена ситуация, а за телевизионен експеримент, който се е провалил още в началото. Да се извинят на хората, че са им изгубили времето и да им върнат парите и подаръците (ако има такива).

# 1 313
Това с парите на сватбата на Никифор и Василена стана голям въпрос. Тези пари се дават на семейството за старт. Това е обичая. Не се дават на булката, не се дават на младоженеца. Абсурдно е, че Василена си ги е закътала, с идеята за какво? Чупи тъпомера просто. А Никифор е прав- парите са за тях двамата и е редно и двамтаа да решат какво да правят с тях. Като видят, че няма да го бъде да ги дарят щеше да е чудесно. Но в тях няма толкова акъл. Самият факт, че си стиска подарените пачки като някакво наследство е достатъчен да си мисля, че и дават пари и тя е свикнала с това и го приема за нормално. Дори през ум не и мина, че тези пари не и ги дават на НЕЯ. А че е безумно да дават пари за това шоу е дурга тема.
Принципно е така, но Никифор като знае че неговите хора не са дали пари, е редно да си замълчи.

# 1 314
Разбира се, че Васка няма да му даде парите. Ще ги върне на хората.
Малей ама и льольо много нагъл.

# 1 315
Вие, ако сте дали пари на приятел на подобно мероприятие, ще приемете ли, ако ви ги върне?

# 1 316
  • София
Как ще ги делят парите, това е абсурд, парите са дадени за старт на семейството с цел да направят своята близка щастлива - Василена. Тя се омъжи формално, по задължение, те не са семейство. За пред камерите е взела парите, после е нормално да ги върне, защото няма да се използват по предназначение.

Парите могат да се дадат за благотворителност, ако даващите ги пожелаят. На нейно място бих обсъдила с близките си въпроса като се прибера от медения месец, който е по задължение.

Никифор можеше да има дума за парите, ако тя го беше приела за мъж, но тя не го прие, така че няма какво да се сравняват с другите двойки.

# 1 317
  • София
Да, бе тя Василиса  знае по списък, кой колко пари е дал :Simple Smile))
Ако имаха малко акъл и двамата си изкарват едни  приятни дни в Кипър и после кой от къде е,
ама няма.
И двамата са кухи, като пет хралупи.

# 1 318
Аз не мога да кажа дали бих ги приела, тъй като както написах, никога не бих занесла пари или подарък на телевизионна сватба. Че те така могат да се оженят и 5 пъти и всеки един път да събират подаръци!

# 1 319
  • София
Защо да не знае кой колко пари е дал, не се дават на ръка, нали се дават надписани пликове, с картичка и тн. Има хора, които може и празни пликове да дадат, но на тях няма да се връщат и това е.

Общи условия

Активация на акаунт