Бързи здравословни въпроси и отговори – 20

• 38 409
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Не се привиква към Лактулоза.
Една седмица е малко. Поне месец, а може и повече, според нуждата.

# 316
Има ли тема, в която се обсъжда калций в кръвта

# 317
  • София
Здравейте . Сутринта по време на секс ме заболя корема ,ниско долу ,по средата. Някой има ли представа защо ? Сега ме боли при разни напъни, като кашлям , кихам или като вдигна нещо тежко .

# 318
Възможно е да имаш киста.

# 319
Моля, ако има някой коийто е правил биопсия на костен мозък да сподели за самата процедура - времетраене, болка и след колко време са готови резултатите? Благодаря.

# 320
Аз да ти кажа, но ще е ориентировъчно понеже не е правено в БГ и да не те заблудя. Дано се включи и друг за да се осветлиш с инфо доколкото е възможно. Значи понеже ще се слага упойка, не се яде от предната вечер. Сутринта отиваш слагат ти упойка (по-точно седация, от тия след които се събуждаш след 15 мин). С игла се прониква в костта която е на хълбока за 5мин, вземат проба и те будят. После болката не е нещо кой знае какво. Като след инжекция. Сега дали при теб доктора ще предпочете тази кост е според проблема. По принцип е така, но всичко е много относително.

Пак зависи според проблема, резултата може да излезе и до два часа и до два дена.

# 321
vici75
Благодаря ти.

# 322
Включвам се търсейки съвет срещу запек. Опитала съм всичко - пробиотик пия постоянно, хуск, лактулоза, много плодове, зеленчуци, цвекло, фибри, кокосово масло,сини сливи, смокини, овесени ядки, жито, елда.... Това ми е ежедневие. Чайове и изобщо  уж супер полезни неща. И запекът става все по - тежък. Цялото ми настроение се върти около това. Гледам как повечето хора се хранят безразборно и нямат подобни проблеми. А аз и се движа много, средно по десетина км на ден, карам често колело, спортувам. И кажете ми как да не ме е яд? Преди дуфалак ми действаш, прилага го веднъж седмично, за да се прочистя. Сега вече и той не ми помага. Моля предложете ми трайно решение. Буквално съм отчаяна и не се чувствам добре, качвам и кг, когато този проблем се задълбочи.

храни, които съдържат фибри или фибри отделно, които се добавят към кисело мляко вода или подобни.
Аз искам да попитам дали някой е заличавал белези от акне и пигменти петна с лазер Fotona или въобще някой във Варна дали е заличавал акне с лазер.

# 323
Не исках да се включвам толкова рано, за да не се уручасам.

Все пак - алое на кристали даде резултат.

Не е все още съвсем задоволителен, но усещам, че нещо там се променя, размърдва.

Надявам се с времето да става все по-добре.

Сърдечни благодарности на всички, които писаха - спасихте ме. Моят случай беше много тежък!

Спокойто препоръчвайте алоето на всички с такъв проблем!

# 324
  • Sofia
Майка ми беше болна преди седмица,пи антибиотик и др лекарства и изгуби вкус и обоняние...Кога се възвръщат тези възприятия и има ли някакви средства или природни лекове?

# 325
Какъв АБ?

# 326
Леля ми, след прекарана вирусна инфекция и лекуване с антибиотици на усложненията от нея, никога не възвърна обонянието си. С времето вкуса да, но безвъзвратно загуби способността да усеща миризми.

# 327
На мен ми се намали слуха след един АБ преди 5-6 години.

# 328
  • Sofia
Не зная.Гърлото само я болеше,спадна и гласът за няколко дни.Не мисля,че беше вирус.Нямаше температура и кашлица.Предписаха също и противоалергични капки за нос.

# 329
Може ли да се определи дали даден човек има Гинекомастията само по снимка?

Общи условия

Активация на акаунт