Бързи здравословни въпроси и отговори – 20

• 38 258
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Отидох до неотложният кабинет , защото имам болки в гърлото и тялото .
Докторът там каза , че е вирусна инфекция. Предписа Изопринозин 5 дни.
А пък чета , че не го долюбват много хора, какво му е лошото ?

# 601
Аз съм чувала само,че е много вреден за тялото,но не съм го приемала.
Бързо възстановяване! 🤗

# 602
  • София
Здрав черен дроб и бъбреци се искат.
Преди са го предписвали и за дисплазии от ЧПВ (с цел повишаване имунитета), та има хора, които са го пили нон стоп по 3-6 месеца. Живи са, неживите от друго са умрели.

# 603
Води се че дразни стомаха. При тежки вирусни инфекции го изписват - варицела, грип, упорит вирус с висока Т.
Обичайно не го купувам за детето. Спестявам го.

# 604
Този изопринозин преди месец алерголожка ми го беше изписала за да повиша имунитета, заедно с витамин ц от 1000 мг. На следващия ден бях с подута уста и болки в бъбреците. След това стана и проблема с десния бъбрек, установената киста и сега бактерията, която май няма да е единствена, защоото от два дни пак съм с болки в гърлото, хрема и болки в гърдите. Някой да знае мощен имуностимулатор, който да не пречи на щитовидната жлеза, да няма много нежелани реакции, защото се нуждая от нещо , което да ми закрепи имунитета, защото от антибиотици разбрах, че ефект няма само понижават имунитета убиват една бактерия и с отслабената имунна тялото отново става жертва на нови и нови бактерии.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 10:22 от bubulina_baby

# 605
  • София
Как става изследването за грип ?
3 дни ми е зле. Хрема , гърло , кашлица , болки в плешките , безсилие , завишена температура. Казват, вирусно било , но 3 дни едва гледам.

# 606
37 не е завишена като за грип Т.

# 607
  • София
Wind, може би те е хванал вирус. И аз така бях преди 10 дни. Кошмарно беше. Но иди на УНГ да те види (и синузита) и ако се налагат антибиотик нещо, да не стигнеш до усложнения. Дано мине бързо.

# 608
  • София
37.0 -37.1 постоянна . Знам ли и аз вече ?
С какво се лекуват вируси? Антибиотик ще подейства ли? Преди седмица направих носен и гърлен, всичко беше чисто.
Само знам, че не ми е окей. Пкк , СУЕ, ДБ , да направя ли? Ще излезе ли нещо?
Силвър, какво лечение проведе?
Аз съм на прахчета с парацетамол , противоалергично , витамин це ( ударно) стеримар за хремата и нещо за гърло.

# 609
  • София
Wind, вируси не се лекуват с антибиотик, а евентуално техните усложнения. Миналата седмица си правила, ама не си била болна.

# 610
Чака се 3-4 дена и ако още вдигаш...тогава на лекар.
Последно 4 дена имах като твоята Т. После ми мина.

# 611
Седи си у дома, Уинд. Стига изследвания.

# 612
  • София
Вземи пий парацетамол три пъти на ден или нурофен стоп Колд. Витамин ц, д. Чай повече и течности. Геломиртол помня, че не можеше (това за секретите). Ако имаш сополи почни виброцил нещо.. и промивки с физиологичен, няма да навредят и инхалации.
Но ако идеш на УНГ да те види сега, може и да си спестиш някои усложнения (секретите и синузита, който чувстваш с лош мирис).

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 17:06 от silver birch

# 613
37.0 -37.1 постоянна . Знам ли и аз вече ?
С какво се лекуват вируси? Антибиотик ще подейства ли? Преди седмица направих носен и гърлен, всичко беше чисто.
Само знам, че не ми е окей. Пкк , СУЕ, ДБ , да направя ли? Ще излезе ли нещо?
Силвър, какво лечение проведе?
Аз съм на прахчета с парацетамол , противоалергично , витамин це ( ударно) стеримар за хремата и нещо за гърло.

Давай с инфлуцид докато ке е станало късно. Пресича , стига да няма бактерия

# 614
  • Sofia
Прахчетата ОКИ за леки болки ли са?

Общи условия

Активация на акаунт