Hercai/Вятърничав по ATV Тема 1

• 68 892
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Мери, свалиха картите на масата.
Злата вещица каза, че тя е отмъстила на Шадоолу за смъртта на сина си с нещо, което е по.лошо и от смъртта, както им е обещала. Наслаждава се на победата си. Каза им, че внука й се казва Миран Асланбей.

Благодаря, Дъгичке! Значи не е казала точно какво се е случило. Като се хвана дъртия за сърцето и аз помислих, че е разкрила неговата намеса в смъртта на сина й

# 616
  • Варна
Много ми хареса Ебру - погледа й казва - толкова си жалък, че даже не заслужаваш да те мразя. Точно като с умрял се държи с него - защото няма смисъл да мразиш един мъртвец.

Направиха 3 часа серия , за това е нямало озет.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 22:02 от BVAR

# 617
дъртата вещица свали черното,но съм сигурна,че пак ще го сложи,като разбере ,че Раян не е истинската внучка да му мисли оная русата Ярем нейн ред е нали е от фамилията

# 618
Дойдохме си на думата - бой, крясъци, чест и лицемерие, точи се точи, сълзи сополи. Но цялото гледане си заслужаваше заради тази последна сцена!

# 619
Сцената на моста е уникална. Браво на актьорите, много силна игра.
Чакаме фраг.

# 620
А Ердоган е черешката на тортата .Браво на нас , какво гледаме ...
Вярно утре рейтинга ще име 20 , уф !

# 621
  • Варна
Хихи - Фили Flowers Cherries

Брееее Миран - ако искал да му вземе Реян да го убиел - голям аслан Joy

# 622
Насух знае за какво става дума, но уж виновния бащата на Рейян - не личеше да  е наясно...

На мен ми е интересно. Чудесна режисура, великолепна игра. Заслужават рейтинг само заради това.

# 623
Какъв финал  Shocked Shocked Shocked Shocked #Shocked

# 624
  • Варна
и след всичко и ръката си подава

ааа! и Рая да ми дават - няма да съм с теб!

# 625
Миран пък как можа да си помисли, чи Реян ще тръгне с него. Наивник.
Много добре му ги каза тя нещата.
"Тази ръка вече веднъж я държах и ако я хвана пак, ше умра."
И се хвърли, а той след нея. И свърши....

# 626
Казах ви аз, че не случайно Азат призна, че обича Рейян на баща й. По този начин се разбраха и я спасиха от дъртия. Миран малко късничко се сети да я спасява ?! Нищо му, още много поводи ще има да я омилостивява.
Ама колко физиономии смени за 2-3 секунди - браво на артиста!!!

# 627
Той как се хвърли веднага, тя още не е паднала.

# 628
Сега вече става интересно - никой не иска двойката Миран Реян освен самия Миран. Чак е смешно. Иначе сцената си я биваше.
Прави сте за рейтинга. До небесата ще е с този финал! Има за всички - за романтиците любов, за мъжкарите тамън три пистолета, за бабите сълзи, вай вай вай!

# 629
  • Чужбина
Мене много ме жегна, защото дядото удряше Рейян. Направо се вбесих!

Но имам проблем с разбирането на смисъла на това отмъщение. Внукът ми преспа с твоята внучка, излъга я, че са подписали, и я заряза. Егати отмъщението! И свали траурната кърпа от главата, защото внукът преспа с внучката.

Но бащата на Рейян много готин мъж!

Общи условия

Активация на акаунт