Hercai/Вятърничав по ATV Тема 1

• 69 555
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Наде Grinning аа добре - от редките видове значи : )))

Ето - не му било спокойно, отмъстил, но продължавало да гори ( в сърцето) , сякаш половината му останала там.
Рейян запали къщичката и иска да изгори с нея . . .
Joy Joy
От изчезващите видове е. Joy
Лекинка дружки-писарушки и мерси, че писахте за да се ориентирам.
25 Потребители и 60Гости преглежда(т) тази тема.

# 316
Наде , браво на мъжа ти .Моят и по-градско дизи не би погледнал , та чак такава източна история , ли .Ако знае какво гледам сега сигурно всички кабели на нета ще изскубе и ще ме подиграва 1 месец . Не ,че ми пука .Аз от години си гледам ...
За съжаление, Съла съм гледала само първите епизоди , не можах ,въпреки химичните актьори .Сега няма лесно да се предам , ще гледам и следващите .Може пък да ми хареса сериала .Винаги има първи път .Но разчитам ,че ще се премести действието в Истанбул ....

# 317
И току - виж Миран геройски я спаси от дървената колибка. Като в сериал.  Stop

# 318
  • IT
Като гледах още веднъж първа серия -"хотелът"(конакът от бащата на дядото) е къщата на майката и бащата на Съла. И друго което ми направи впечетление, е че Миран като говореше за отмъщението, каза нещо от сорта "Това е перфектния план", само че не е познал.....

# 319
  • Варна

Дали няма да я спаси някой, да изчезне и да се появи с бебе после т.е. да я видят някъде. В Истанбул например.

с превод от рускините
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23Hercai&section=search&z= … st_-132377322_903

Сега Миран трябва да намрази баба си.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 22:40 от BVAR

# 320
Много ми е интересно какви бяха тия снимки, дето я изхвърлят от колата? Да не би някой от семейството да я е намерил, взел с колата и след това изхвърлил на площада през всички?

# 321
  • IT
А и нали баща й и помагаше да излезне от конака, имаше и една как бяга по рокля.
Дали тя сама ще излезне или някой ще и помогне... как ще чакам до петък.

# 322
А и нали баща й и помагаше да излезне от конака, имаше и една как бяга по рокля.
Дали тя сама ще излезне или някой ще и помогне... как ще чакам до петък.

А тогава накъде я дърпаше Азат в едните сцени ?  newsm78 Че и той не остава по-назад.

# 323
  • Варна
Да, вярно ,че имаше такива кадри как бяга от конака.

Ето откъс от къщата с руски субтитри:

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23Hercai&section=search&z= … -132999259_229967

песента е много хубава

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 22:57 от BVAR

# 324
  • Пловдив
Да се включа и аз, малко късно, но гледах епизода, и нямаше как да пиша..
Постъпката на Миран независимо от причините е непростима, как можа да постъпи така с нея.
Интересно е кой ще я спаси, защото все някой ще я спаси и после изхвърли демонстративно от колата.
Друго което не разбрах беше, кой стреля по Гюл и Азад държеше пистолет и приятеля на Миран, а ако онзи стреляи сега напразно обвиняват Азад.
Мисля си и още нещо, дали сега няма да решат да я омъжат за някой друг и тогава Миран да се върне за нея.
Вие сте коментира ли,че може да избяга и да се върне с бебе, според мен няма как на този етап, в книгите в началото на втората книга се разбира за бебето, сега ще я върне някой , а и клипчетата Азад как я дърпаше по стълбите, някъде на вън беше боса, бащата където и помагаше, трябва да са от трети епизод, ще е прекалено голям скок във времето да замине и да се върне с бебе, прекалено лесно ще е и за Миран да си я върне, трябва да се тормози, докато му прости, макар че, това е не е нещо което лесно може да се прости.
Вие и за Хазар и Миран сте коментирали че може да са баща и син, като се замисля има логика, и бабата да знае, и нарочно настройва син срещу баща, може Реян да е дете на синът й, и да не знае че майка й се е омъжила за Хазар, интересно става, заплете се историята.
Аз малко късно нахълтах простете, но сега намерих време, малко дълго стана, но ако оставя за утре нещата, ще си ги забравя Simple Smile

# 325
  • Варна
Освен бабата да я е намерила и да я изхвърля от колата.

# 326
  • Пловдив
В клипчето беше мъж този които я изхвърли, но не пречи да е бил човек на бабата, дано само не е някой от нейното семейство Sad а като разбере и за Гюл ще се побърка горката Sad

# 327

Да това е добър вариант.
Не мисля ,че Рейян е дъщеря на бащата на Миран. Нали казаха, че Хазар е взел вдовица. Пък и истинската му сестра /не й запомних името/ е по-малка от Рейян. Така, че не може двете да са сестри от един баща. /Дали го обясних ясно Simple Smile ))))))) /.

# 328
Бабето крие доста неща от цялата фамилия и определено им е спестила поне 2/3. Чудничко ще стане, когато Миран разбере как любимата баба го е лъгала - то си личи, и как ще се отнася с нея. А пък тя няма капка съчувствие или милост у себе си. Само като дадоха момента, в който разбра за Гюл -  Shocked камък .. А пък може и с дядото да са имали нещо навремето - то много тайни, много нещо. Допада ми, че действието се развива бързо - няма 5 серии се гледат, още 10 се гонят и на 30- та се женят. Раз - праз и айде Laughing иначе не е интересно.

# 329
  • Пловдив
Ние за бащата на Реян реално гадаем, а и не знам маката на 17 вдовица ли е била (освен ако не съм го изпуснала това , тогава моя грешка).
Бабата че крие много неща е ясно, и как умело манипулира Миран, и на мен ще ми е много интересно кагато разбере истината какво ще прави. Как се притесни само като чу ,че "къщата" е изгоряла, не знам но скоро време аз лично едва ли ще му простя за това което направи с Реян Sad 

Общи условия

Активация на акаунт