Hercai/Вятърничав по ATV Тема 1

• 69 590
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Тя Рейян ми се струва, че няма да му прости в скоро време и ще гледаме г-н "жаден за отмъщение", тичайки след нея. То това даже е по-интересно (лично за мен). Той просто много бързо я "приземи" от облаците - пък и тя толкова лесно се влюби. Хайде сега той да се измъчва. Naughty На нея унижението й е предостатъчно.

# 331
  • Варна
Имаше реплики ,че е била вдовица Зехра и Хазар каза на баща си ,че не е могъл да остави сираче - нещо в този дух.
Но наистина му се възхищавам как се отнася с жена си и как е приел чуждото дете - евала.

А Миран се надържа на няколко пъти много грубо с Реян.

Тя реши ,че се е избавила от онази къща и обидите, а я чакат още по-големи.

# 332
  • Пловдив
Тя Рейян ми се струва, че няма да му прости в скоро време и ще гледаме г-н "жаден за отмъщение", тичайки след нея. То това даже е по-интересно (лично за мен). Той просто много бързо я "приземи" от облаците - пък и тя толкова лесно се влюби. Хайде сега той да се измъчва. Naughty На нея унижението й е предостатъчно.

Той я съсипа, в онова общество да я прелъсти и изостави, кой би се оженил за нея, постоянно сега ще и се подиграват ,ще я имат за "лека жена", каквото и да прави никога няма да изчисти името й, заслужава си дълго да тича след нея. Иначе да прекалено лесно се влюби в него, но като се има предвид как я тормози дядо й, братовчедката, видя нежност от Миран, някой които и обърна внимание , и се влюби, наивна е, но сега Миран я унищожи Sad много ме е яд, очаквах че ще се случи нещо такова, и пак се ядосах.

# 333
  • Варна
Финала с руски субтитри:
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23Hercai&section=search&z= … -132999259_230077

Чудно е как може толкова много хора да желаят злото на някого , без той нищо да им е направил.

# 334
vasileva23, то с такова семейство и мъж - врагове въобще не ти трябват. Как пък точно на нея се падна да страда по този начин. Абе Миран заслужава един чук по главата  bash Да не му прощава, той не я заслужава.  Naughty

# 335
  • IT
Много тъжен епизод и студен и буквално и преносно.

# 336
  • Пловдив
vasileva23, то с такова семейство и мъж - врагове въобще не ти трябват. Как пък точно на нея се падна да страда по този начин. Абе Миран заслужава един чук по главата  bash Да не му прощава, той не я заслужава.  Naughty

Колкото е красива тя, толкова и е грозна съдбата, а майката й тя как се радваше,че ще се спаси и дядото няма да я тормози повече, а то какво стана. Сега всичкия срам  и болка, и тормоз ще си бъдат за нея. А реално тя няма никаква вика, Миран постъпи много жестоко, на няколко пъти се държа ужасно зле с нея , а на сутринта беше брутален, аз не го съжалявам, той е голям човек може да прецени кой има вина и кой не, донякъде и той самия искаше да бъде с нея. Не го оправдава това че бабата го настройва, той сам е решил да й вярва сляпо, и заради него сега ще страда един невиннен човек. Да си призная, не ми се мисли дядото какво ще направи с Реян Sad

# 337
  • Варна
Ще иска да я убие дядото.
Обаче и Зехра с какво пък е заслужила да преживее страданието и на двете си деца ?

Най-тежко го отнасят невинни хора.

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 00:06 от BVAR

# 338
Много ми хареса как му каза "Няма да забравя какво ми причини." Ей така - да му се набият тези думи и да си блъска главата. Искаше отмъщение, на ти сега отмъщение. Бабата като се върне в града - ето това ще интересно. О сигурно дядото ще иска да я убие. Зехра наистина не е заслужила да страдат двете й деца - хеле пък как й го каза на Хандан в болницата. Дядката как мълчеше - щото и той отстрани много лае. Може Азат да й помогне или да се възползва от ситуацията - я да повдигне въпроса пак за брак, я да си я вземе и да замине с нея. Кой знае  newsm78 Миран много започна да се колебае, но бабката така го е нахъсала  Sick Пък как й кресна в колата .. мъж иначе.  Crossing Arms

# 339
  • Пловдив
Наистина горката Зехра, цял живот си е мълчала, търпяла си е, нападките на етървата, а сега за един ден и двете и деца нараниха.
Сега се сетих и за Ярен, как само съсипа роклята, откачалка от всякъде, после какво се правеше в болнцата на много разстроена, като си умираше от кеф, че ще върнат Реян. Отвратителна е тази Ярен , отдавна не съм гледала толкова зло същество Sad И Азад само реве, сигурна съм че той няма да помага на Реян Sad , някой беше казал ,че пръв ще нападне падналия (съжалявам не помня имена Sad ) но ще излезе прав.

# 340
  • IT
Вярно обаче бабката може да я спаси и да я хвърли от колата. Ако Миран и е казал къде я е оставил и на е отишла да провери.

# 341
  • Пловдив
Аз много ще се изкефя, ако Реян се окаже внучка на бабата, е тогава да я видя, унищожила сама живота на внучка си ( но едва ли да се окаже така, размечтах се вече)

# 342
Тая вещица по скоро би наляла спирт в огъня, отколкото да я спаси

# 343
  • Пловдив
Тая вещица по скоро би наляла спирт в огъня, отколкото да я спаси
А ще я спаси, иначе как хората ще разберат, че е изоставена, обезчестена, мъртва не й върши работа Sad на проклетницата.А така ще трябва да живее , срамувайки се, както и цялата фамилия.

# 344
Казах Ви лека, нооо сърце не трае. Tired
Попрехвърлих епизода и всичко бе уж добре до финала, след него съм като изцеден лимон. Sad
Скъса ми се сърцето за Рейянчето, Cry жива да я оплаче човек, но не по-малко ми е мъчно и за Миран. Rolling Eyes
Не го оправдавам за  постъпката му към нея, а и той тепърва ще берe горчивите й плодове, но това младо момче е съсипаноооооо още от детството му, че и продължава. Той друга истина не знае и не може да прецени на този етап кой крив, кой прав, единствената истина за него са думите на баба му, но в неговата почернена душа съзирам сила. Сила, с която ще се бори за Рейян след като лъжите и истините започнат да лъсват една по една. Е те тогава, ще е интересно, а засега на този етап е объркан и желанието му за мъст има превест. Скоро обаче това, ще се промени, друг е въпросът, че Рейян няма да го иска, а и щом ще имат бебчеееее, отиде та се не видя от мъка. Tired
В моментите когато се сеща за отмъщението и думите на баба му и очите му стават страааашни, направо страх ме хваща като видя погледа му и в следващия момент се бори за да забрави за отмъщението си и чертите на лицето му омекват, след това отново се изострят като бръснач.
Мнооого добър подбор на каст.
Интересното тепърва предстои.
И двамата са влюбени един в друг, и занапред колкото и да се отдалечават един от друг с разума си, дваж повече ще се приближават един към друг със сърцата си.
Сън не ме хваща...... Confused

Общи условия

Активация на акаунт