Хадижа Сам

Е, той нали и обеща на люлката,че ако тя падне, той ще скочи след нея. Човекът си държи на думите ...

Изгледах епизода с български субтитри. Леле бабата е отвратителна
Използва цялото семейство за своите цели. Хареса ми играта на Гьонюл и на Зехра. Особено втората как пресъздаде болката на майка. Силно се надявам да спасят мъничкото, защото е такъв сладур и прави атмосферата наоколо по-приятна. Зехра като й го каза на Хандан за разглезените им деца - чак дядото мълчеше, понеже са прави. Така така - да има кой по малко да му казва истината в очите. Той и без това Хазар не го зачита за свой син. Все Джихан е на преден план. Много "правилен" родилителски подход .. да си делиш децата- няма що.
Струва ми се, че колкото и да не харесват, на всички им е мъчно за малката. Гьонюл още дъълго ще чака Миран да я погледне. Баба й да не дава напразни надежди, пък за идеите за на Султан да не говорим. За Миран няма да говоря, още в Петък казах. Не го оправдавам, ноо каквото сам си направиш и врагът ти не може. Сега да страда там, да тича след Рейян, че и Азат не спи - и той действа по план
Въпреки че му казаха "не"
? btw казва се Арчи...

Не се долюбваме аз и мъжете Деви. Но пък за сметката на това - браво на младежа, играе си ролята превъзходно! 

Препоръчани теми