Hercai/Вятърничав по ATV Тема 1

• 68 981
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Тази снимка сме я публикували досега, но текста към нея не сме, ето го.
Скрит текст:
К Рейяну на мост подходит Азат, за ним Миран. Азат говорит ей пошли отсюда и.т.д и Миран говорит пошли со мной. Рейян отказывается и прыгает в воду. Азат испугался а Миран не задумав прыгает за ней и спасает её.
Хадижа Сам

Тежко му и горко на Миран, отмъстил бил, дръжки, затъна с двата крака.

Е, той нали и обеща на люлката,че ако тя падне, той ще скочи след нея. Човекът си държи на думите ... Joy

# 466
Добро утро и от мен!  wavey

Аз се включвам малко по-късно. Рейтингът от Петък е ударил тавана като гледам. Grinning Изгледах епизода с български субтитри. Леле бабата е отвратителна  Shocked това същество да не ти е в къщата. Тя няма никакви останали емоции у себе си. Както беше написал някой по-нагоре, сметките й ще излязат криви по ред причини. И се радвам  smile3508 Използва цялото семейство за своите цели. Хареса ми играта на Гьонюл и на Зехра. Особено втората как пресъздаде болката на майка. Силно се надявам да спасят мъничкото, защото е такъв сладур и прави атмосферата наоколо по-приятна. Зехра като й го каза на Хандан за разглезените им деца - чак дядото мълчеше, понеже са прави. Така така - да има кой по малко да му казва истината в очите. Той и без това Хазар не го зачита за свой син. Все Джихан е на преден план. Много "правилен" родилителски подход .. да си делиш децата- няма що.  Whistling Струва ми се, че колкото и да не харесват, на всички им е мъчно за малката. Гьонюл още дъълго ще чака Миран да я погледне. Баба й да не дава напразни надежди, пък за идеите за на Султан да не говорим. За Миран няма да говоря, още в Петък казах. Не го оправдавам, ноо каквото сам си направиш и врагът ти не може. Сега да страда там, да тича след Рейян, че и Азат не спи - и той действа по план Grinning Въпреки че му казаха "не"  Crossing Arms

# 467
# 468
Днес голяма тишина в темата. Вероятно в очакване на фраг. Рускините вече преразказаха серията, ама все ще остане някоя изненада за петък. Миналата седмица най-много ми хареса, че сцените от втория фраг бяха до средата на епизода. После имаше още цял час нови неща.

# 469
  • IT
Аз си наваксвах с пропуснати сериали днес. Чакам фрага с нетърпение.

# 470
Фраг йок.
 Нова снимка с Ебру

# 471
# 472
Здравейте!

Както и предположих,  РД на Акън, не е януари, а 22.09.90. Това е потвърдено и от майка му, която е пуснала тази снимка на 22.09.15 и му честити РД. Изрично са я питали в Инстаграм за датата и тя е казала, че е 22.09
Когато пусках снимките на Акън, бая се чудех, дали това е майка му или някоя актриса, а то се оказа и двете. Майка му е актриса - Йозлем Акъньозю (Meltem Özlem Akınözü).  Нейния баща и чичо също са се занимавали с кино и дикументалистика. Тя се занимава с озвучаване и има участие в няколко филма и сериали. Тези, които са познати у нас са: Сабахат  (Фалшива принцеса), Гюлизар (Черна роза), Нермин (Зелиха 2). Баща му се казва Тамер...

Колкото и да е дискретен Акън, все пак в мрежата e “изтекла информация”. Девойката се казва Сандра Пестемалджиян (Sandra Pestemalciyan) Каква е, и защо се казва, така не знам …  засега. Учила е в Истанбул и Ню Йорк икономика. Работила е до миналата година като помощник бранд мениджър в Pinko.

на сватба на приятели

Кучето да ви е познато Wink? btw казва се Арчи...

Разбира се нещата на снимачната площадка трябва да се следят изкъсо... Joy

И на последно място, потвърждение от мама, която им честити новата година и на двамата...
Така че, ако девойката не изпадне в дива ревност, засега май не се очертава ашк в реала м/у Миран и Рейян Smiling Imp

пп За сериала ще пиша после ...

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 15:13 от tara_lezhka

# 473
  • Варна
За датата -има сайтове, където като не посочиш нищо , автоматично слага 01.01. - сигурно от там е станало объркването : )

# 474
Да, това е причината. Лошото е, че като "преписват" един от друг сайтовете и "грешката" се тиражира Peace

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 15:23 от tara_lezhka

# 475
Благодаря за инфото за личните взаимоотношения на Акън. Зодията му Дева, за мен обяснява леката ми вътрешна съпротива срещу излъчването, което има.Simple Smile  Не се долюбваме аз и мъжете Деви. Но пък за сметката на това - браво на младежа, играе си ролята превъзходно!
За сега виждам химия между него и Ебру, но не виждам искри. Нека да си останат добри приятели. Не съм от тези които държат непременно да има връзка между актьорите.
Приятелката е с такова име /Сандра Пастемалджиян/, защото може би има арменски корени. Има много такива родени и живеещи в Турция.
Може би заради еднаквите прически с мама ми изглежа да си приличат, а пък мъжете си падат по жени които визуално напомнят/наподобяват  майките им.
Ебру е коренно различен физически тип. Има класическа фигура тип"ваза", когато седна на люлката гледката отзад беше потресаващо разкошна!
Някой ако изрови нейната дата на раждане ще съм благодарна, защото някъде четох, че е 18 май, а на друго място - друго.

И нещо от рускините - нашето момиче след скока в реката:

Има вероятност днес да не дадат втори фраг, защото довечера ще има важна реч на Ердоган, заради местните избори в неделя.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 15:35 от dariVale

# 476
  • Чужбина

Някой ако изрови нейната дата на раждане ще съм благодарна, защото някъде четох, че е 18 май, а на друго място - друго.

18 май 1994-та.

Ебру има добра фигура. Според мен, това на люлката просто изглеждаше така от самото сядане. Ще я гледам повече в следващия епизод.

Изглежда по-възрастна от Акин, защото той е много нежен.

# 477
  • Варна
Преразказ на сцената. Не ми се превежда - извинявам се.
Скрит текст:
Возле моста стоят Реййян ,Миран и Азат .
Реййан хочет спрыгнуть в воду и покончить с собой
Миран и Азат просят не делать этого , пока Миран и Азат ругаются мужду собой, Реййан не выдерживает и прыгает в воду . Азат не решается прыгать в воду и спасти ее , а Миран не задумываясь прыгает за ней . Азат остаётся на мосту и следит за ними , но они так и не вышли из воды

# 478
Наистина Ебру има много хубава фигура , все пак и със спорт се занимава . Хубаво момиче е , но е с малко различна красота . Но пък ролята и легна като ръкавица .
Мерси за инфото за ГГ, дружки !

# 479
  • Варна
Пишат, че е от 3-та серия, но другите снимки ми приличат на 2-ра Thinking

Много черни краски . . .

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 16:02 от BVAR

Общи условия

Активация на акаунт