Който иска да гледа много добра актьорска игра ..., ето ви сцена:

От фрага на 4 епизод и аз започвам да се дразня на Миран.
Как я задърпал само. Нещо май забрави какво й причини. Много ми е интересно, сега я прибра, крещи й, опитва се да се реваншира, a какво ще прави, като се разбере чия е законната му съпруга. Какво - пак ли ще я преследва и ще скача по мостовете. Извинявай, ама какъв мъж си ти. Баба - вещер те е командвала толкова време, сети се нашия какви ги е надробил. Щял да я спасява, на такъв като него и по гръб да се влачи му е малко. Не съм съгласна Рейян да му прощава толкова бързо. Не го е заслужил. Фърат много хубаво му го каза, когато наблюдаваха сцената с побоя от покрива - Ти знаеше, че ще се стигне дотук. Вбесих, когато каза "Толкова ли ти е важно да умра?". Да питаме тогава на него толкова ли му беше важно да отмъсти и да се изгаври с момичето. Ама нали баба е Богът вкъщи и контролира всичко, вярваме безусловно на всичко, което казва и ето ги последствията. За Миран ей това -
Нали остави всичко зад гърба си, а като Фърат му съобщи за изгорялата къщичка само дето не се задави. И хукна да се убеждава, че това не е истина. Сцената на моста беше "черешката на тортата".Единствено не ми допадна как Миран слезе геройски от колата и беше убеден, че тя ще се върне с него. Колко е сбъркал - не е истина. А това как вещера откри Рейян ми е подозрително
И ми говори, че всичко е било постановка - от развалянето на колата до намирането на къщичка. Много харесах момента, когато Миран не отговори на бабчето - направо щеше да се пръсне от яд.
Ще коментирам по-обстойно, когато изгледам серията с превод.
, сега ще трябва да го лекува , той ще я бълнува и може пък да се сдобрят, само да не ги набара бабата, че тя по страшна от дядото , той Миран, може и да не осъзнава, но вече е тръгнал срещу нея .
, сега ще трябва да го лекува , той ще я бълнува и може пък да се сдобрят, само да не ги набара бабата, че тя по страшна от дядото , той Миран, може и да не осъзнава, но вече е тръгнал срещу нея .
Трябва още доста да я моли, да си изкупва вината, да й спечели доверието, тогава ще се радвам да се сдобрят и да бъдат щастливи