На море в Турция - тема 59

• 52 978
  • 831
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Тез Тур, анулират полетите в сряда, ще ги подновят от 05.06.2019 г. За май остават само в петък и неделя! Проблемът е, че отпуските са планирани още ноември, семейството с което сме не може да мръдне и ден с отпуската, капарото също е платено! Бяхме спокойни и чакахме, а то какво стана...

# 76
  • have faith and be patient ..
Ние правим и застраховка отмяна.. По повод застраховките, а здравната мисля е включена в цената на тур агенцията

# 77
Триста застраховки отмяна. Почти април да правиш нова резервация е ценово несравнимо с ранните! Ще трябва да мръднат ден приятелското семейство, друг вариант не виждам. Или да свалят от цената и да търсите превоз обратно.

# 78
  • Sofia
Триста застраховки отмяна. Почти април да правиш нова резервация е ценово несравнимо с ранните!
Така е за съжаление! Мога да намаля дните, но хич не ми се иска! Ако ги увелича и ако има места, цената ще е друга, а идва и проблемът с отпуската! Това се казва карък!

# 79
Хванете вътрешен полет до Истанбул и оттам с каквото ви е удобно до България - самолет, автобус, дори влак?

# 80
  • Sofia
@Suadade, Благодаря! Ще търся варианти, не искам да ни пропада почивката!

# 81
Щом Тез тур анулират полетите в сряда, това дали означава че и други агенции продаващи техни пакети ще анулират?
Iseto6, Вие директно през Тез тур ли резервирахте? Нали не може през тях, а през някоя агенция?

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 09:00 от stani.1997

# 82
  • Sofia
Не знам, днес ще им звъня за повече информация.

# 83
stani.1997,може да се резервира директно в Тез тур,офиса им е срещу бившия ЦУМ.

# 84
Не съм от София и винаги резервирам всичко по интернет. Затова ме интересува примерно как може да се резервира през тях, а не през агенции, защото в сайта им даден хотел е на една цена а при агенциите които са им в списъка не е така.

# 85
Не съм от София и винаги резервирам всичко по интернет. Затова ме интересува примерно как може да се резервира през тях, а не през агенции, защото в сайта им даден хотел е на една цена а при агенциите които са им в списъка не е така.

Аз съм си резервирала директно през техния сайт, първо им звъннах за една цена дали е актуална и дали мога да резервирам и после мисля, че им изпратихме директно данните.

Ето така излиза:
http://old.teztour.bg/reservation_tariff.php?hotel_id=124698& … cFlyIds=115358590

- Отивате в старата версия на сайта: http://old.teztour.bg/
- Намирате си хотела, датите и т.н.
- Срещу съответната цена има Запитване, натискате там и готово ->
http://old.teztour.bg/reservation_tariff.php?hotel_id=124698& … cFlyIds=115358590

# 86
  • Sofia
Отпадат полетите на 22.05.19 и 29.05.19 г. Можеш да резервираш директно чрез тях по телефона.

# 87
Аз също резервирах директно през Тез Тур. Първо им се обадих по телефона, да ми потвърдят и после чрез имейла им за резервации.

# 88
Да попитам само - след като агенцията отменя полета по някакви си причини, не е ли редно тя да предложи някакъв вариант на потребителите, който да не е в техен ущърб, или поне някакво парично обезщетение?

От години ползвам услугите на туроператор точно заради сигурността, че ако нещо стане, той ще се оправя - нали затова му плащам, иначе и сама мога да си организирам полети и хотели. При последното заминаване се оказа, че на летището има стачка - туроператорът организира транспорт до друго летище и всичко беше ок. Пристигнахме пет часа по-късно от предвиденото, но това не е проблем.

# 89
Winterflame, да , сега се сетих че съм виждала този вариант old на Тез тур, а не другия и там наистина може да се резервира. Но това беше още м.януари като търсех хотел и съм забравила после.

Общи условия

Активация на акаунт