На море в Турция - тема 59

• 52 903
  • 831
  •   1
Отговори
# 390
.....може и през travelrepublic да опитате.

А какви са условията и как се плаща през Травел Републик? Гледам, че имат добри оферти.
Това какво значи "Flexible Amendment available until 07 June
£15 deposit on hotel only "? Пише го под всяка цена.

Плаща се с дебитна или кредитна карта, за Вон е 15евро депозита, за някои хотели х1евро. Понеже съм запазила още два през този сайт. Но гледайте https://www.travelrepublic.ie/, а не UK. Останалата сума може да се внесе 15 дена преди настаняване. Може да си вкарваш и по-рано пари по резервацията, колкото пъти искаш. През travelrepublic.ie са ми потвърдили цената за VON RESORT GOLDEN BEACH, че важи и за граждани без UK паспорт, доколкото помня за golden coast искаха доплащане. Затова е хубаво ако резервирате да попитате съпорта, за да го имате черно на бяло. За единия хотел, в който ще отседнем в Турция, след запитване ми отговориха, че хотела иска доплащане. Отказах и веднага ми канселираха резервацията безплатно и върнаха парите от депозита. Засега доста коректна и адекватна е комуникацията.

# 391
За Вон още през януари свършиха стаите, но аз реших, че щом почивката е през октомври, все някъде сте успели да намерите една свободна. Вече е април, а резервациите вървят усилено още от ноември миналата година, така че по-добре вижте първо къде има места.
За Lyra Resort тази година имаше доста питания, вероятно защото няма по-евтина алтернатива на Вон. Понеже няколко пъти отговарях за този хотел, ще се самоцитирам в скрит текст, за да не пиша всичко отново.
Скрит текст:
Иначе хотелът не е лош, но все пак си има минуси.
Плюсовете са, че има хубава територия, доста неща включени в цената - гьозлеме, сладолед през деня, сладкарница, ежедневно пълнене на бара, сейф, един а ла карт може да се посети безплатно. На пешеходно разстояние има няколко магазинчета, има и безплатен шатъл до някакъв техен шопинг център.
Минусите са, че стаите, макар и реновирани, са захабени. Тези в хотела са по-големи, а в къщичките са малки. Храната не е много разнообразна, а морската е оскъдна. Вносния алкохол се заплаща, независимо дали е марков или не. Другото, което не ми харесва е, че има друг хотел почти залепен в задната част на Lyra Resort.

# 392
През .ie идва по-скъпо, отколкото през co.uk.

# 393
Еха, момичета супер сте! Сега през този сайт 7 нощувки в Club Turban от 30 септември ми излизат 1090лв., докато нашите агенции го продават с около 600лв. по-скъпо. Само дето за тази цена пише, че е промо економи, което не мога да разбера какво ще представлява. Имате ли идея? В другите сайтове ми излизат само стандарт и на горе видове стаи.

# 394
Икономични и промо стаите имат недостатъци: по-малки са, или са на неудобно място - близо до складови помещения, кухня, големи климатици и други подобни. Не си заслужава риска при резервация на такава стая, защото по никакъв начин не може да бъде сменена.

# 395
Еха, момичета супер сте! Сега през този сайт 7 нощувки в Club Turban от 30 септември ми излизат 1090лв., докато нашите агенции го продават с около 600лв. по-скъпо. Само дето за тази цена пише, че е промо економи, което не мога да разбера какво ще представлява. Имате ли идея? В другите сайтове ми излизат само стандарт и на горе видове стаи.

да не ви настанят на -1 етаж с половин прозорец долу под земята
и като бонус близо до кухнята през цялото време мирис на храна.. Simple Smile
не се знае....

# 396
Преди време някой беше публикувал сайт, в който можеше да се видят евентуалните глоби за автомобил в Турция. Ако някой знае нещо по въпроса,  може ли да сподели?

# 397
Преди време някой беше публикувал сайт, в който можеше да се видят евентуалните глоби за автомобил в Турция. Ако някой знае нещо по въпроса,  може ли да сподели?

https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama/Sayfalar/Sorgulama

Hgs ogs глоби, може и да се плаща
Пишете номера на латиница.. CM1234AA

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 20:01 от BsrnX

# 398
Преди време някой беше публикувал сайт, в който можеше да се видят евентуалните глоби за автомобил в Турция. Ако някой знае нещо по въпроса,  може ли да сподели?

https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama/Sayfalar/Sorgulama

Hgs ogs глоби, може и да се плаща
Ришете номера на латиница.. CM1234AA
Благодаря!

# 399
Разликата в цената между промо стая и стандартна не е голяма. И аз гледам Тюрбан, в английския сайт ми идва  много малко под цената, която ми даде една бг ТА, а в ирландския - малко по-скъпо.

# 400
True Blue, аз не знам какво съм гледала одеве, но намерих стандартна стая за 50лв. повече и ще резервирам от този сайт. Разликата, която ми дава турс клуб е над 500 лв.
Искам да попитам тези, които вече са използвали сайта. Тази цена крайна ли е или щом не сме граждани на uk или Ирландия, може да има увеличение? И ако има такова след направена резервация мога ли да канселирам безплатно? Ако е някаква голяма разлика де.

# 401
Знае е ли някой каква е разликата за стая CORNER ROOM и SUIT ROOM от STANDART ROOM в Euphoria Palm Beach hotel в Сиде?
Благодаря!

# 402
Преди 1-2 години в описанието на хотела стаите бяха разделени на цитираните видове. Сега видях, че тази година в сайта на хотела има стандартни, суити, фамилни и екзекютив. Стандартните са ясни - две легла, макс 3 гости. Corner room бяха две стаи - спалня и дневна и си бяха точно ъглови. Понеже капацитетът им беше 2+2, вероятно сега са ги прекръстили на фамилни, ама това са си мои предположения. Питайте в агенцията, в която резервирате.
Суитите са големи, имат две спални и отделно гостна.
Искам да ви предупредя, че Euphoria Palm Beach е хотел с ниско ниво. Преди да резервирате прочетете отзиви в Холидейчек, или Трипадвайзър, или Топхотелс, за да не останете неприятно изненадани. Има разбира се и положителни коментари, но има и доста отрицателни, което не се случва ако хотелът е добър. Вижте какви са му проблемите и ако не ви притесняват резервирайте.

# 403
Яко си плащат глобите хората на гише 58..

# 404
True Blue, аз не знам какво съм гледала одеве, но намерих стандартна стая за 50лв. повече и ще резервирам от този сайт. Разликата, която ми дава турс клуб е над 500 лв.
Искам да попитам тези, които вече са използвали сайта. Тази цена крайна ли е или щом не сме граждани на uk или Ирландия, може да има увеличение? И ако има такова след направена резервация мога ли да канселирам безплатно? Ако е някаква голяма разлика де.
Няколко поста по-напред подробно написах. UK сайта е само за англичани. В Ирландския някои хотели приемат чужди резервации. Дали цената по вашата резервация остава, може да проверите, като попитате съпорта. Анулират безплатно и връщат парите, ако не е било написано предварително при резервация, като условие.

Общи условия

Активация на акаунт