На море в Турция - тема 59

• 52 876
  • 831
  •   1
Отговори
# 405
Pisa, благодаря! Не можах да разбера дали мога да съм сигурна за цената преди да резервирам, но явно комуникацията със съпорта се случва след резервация.
Ако  не е тайна може ли да кажеш с колко горе долу се оскъпи единият хотел, който сте резервирали и след това си канселирала?

# 406
  • sofia
След първата /и единствена/ почивка в Турция заобичах дългото пътуване. Миналата година видяхме толкова неща, спирахме на толкова места, разговаряхме с толкова хора! Изживяването е сто пъти по-хубаво и спомените по-емоционални, отколкото инклузива, тичането за храна и взирането в лебедите от кърпи на леглото. Различна култура, места, хора и пейзаж, които няма да се видят в хотелите. Нямам търпение за пътуването тази година - различен маршрут, различни емоции!
По хубаво не бих могла да ко кажа, всичко това не знам как ще дочакам до септември!

# 407
След първата /и единствена/ почивка в Турция заобичах дългото пътуване. Миналата година видяхме толкова неща, спирахме на толкова места, разговаряхме с толкова хора! Изживяването е сто пъти по-хубаво и спомените по-емоционални, отколкото инклузива, тичането за храна и взирането в лебедите от кърпи на леглото. Различна култура, места, хора и пейзаж, които няма да се видят в хотелите. Нямам търпение за пътуването тази година - различен маршрут, различни емоции!
По хубаво не бих могла да ко кажа, всичко това не знам как ще дочакам до септември!
Pisa правете разлика между почивка и екскурзия.На почивка отиваш ,за да си починеш (да си седиш по цял ден на плажа или басейна),а на екскурзия се ходи да се разгледат различни места,забележителности,да се запознаете с бита на хората.Винаги се предлагат и допълнителни екскурзии по време на почивката от хотела ,ако все пак искате да разгледате нещо и не Ви се седи 7 дни в хотела.

# 408
Аз съм решила да комбинирам екскурзията с почивка. И доста по-изгодно излиза, вместо ден или два от скъпата почивка да изгубя в екскурзии /това са над 300-400лв на ден/. Аз в момента съм запазила хотел в Сиде за 2 дена, за 100лв за 4 членното ни семейство. Двата дена ще ги използвам за екскурзиите, разглеждане на забележителности и шопинг. След втората нощувка, отивам в скъпия хотел сутринта, седя си 7 дни пълни без да го напускам и така. Да си призная, ако не ме бъркаха парите, щях да запазя 12 дни в скъп хотел и за всичко да имам време, ама пусти бюджет 😟
water_nymph, запазих двустаен апартамент в апартхотел в Сиде за 2 нощувки - 40евро. Поискаха доплащане от 120евро.

# 409
  • Sofia
Аз съм решила да комбинирам екскурзията с почивка. И доста по-изгодно излиза, вместо ден или два от скъпата почивка да изгубя в екскурзии / След втората нощувка, отивам в скъпия хотел сутринта, седя си 7 дни пълни без да го напускам и така. Да си призная, ако не ме бъркаха парите, щях да запазя 12 дни в скъп хотел и за всичко да имам време, ама пусти бюджет 😟
Pisa, ако не е много нахално, кой хотел резервирахте за 7-те дни?

# 410
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, не намирам скорошни мнения за  Grand Yazici Club Marmaris.В TripAdvisor мненията са доста противоречиви.Ще съм много благодарна за коментар относно въпросния и каква е разликата с Club Turban знам ,че са на един собственик,но цената за едни и същи дати е с около триста лева разлика.

# 411
Скрит текст:
Аз съм решила да комбинирам екскурзията с почивка. И доста по-изгодно излиза, вместо ден или два от скъпата почивка да изгубя в екскурзии / След втората нощувка, отивам в скъпия хотел сутринта, седя си 7 дни пълни без да го напускам и така. Да си призная, ако не ме бъркаха парите, щях да запазя 12 дни в скъп хотел и за всичко да имам време, ама пусти бюджет 😟
Pisa, ако не е много нахално, кой хотел резервирахте за 7-те дни?
[/quote]
Не, разбира се - VONRESORT Golden Beach & Aqua.

# 412
  • Sofia
Pisa, благодаря, и аз го гледах, но докато се "накумим" нямаше места! Искаше ми се да сменя Белек със Сиде, но явно няма да е тази година Simple Smile Приятна почивка и ще очаквам да споделите отзиви Simple Smile

# 413
Искаше ми се да сменя Белек със Сиде
Защо?

# 414
Яко си плащат глобите хората на гише 58..
Колко години е срокът на давност за глобите в Турция?

# 415
  • Sofia
Нещо ново и различно Simple Smile чета много положителни отзиви за Сиде, ако имаме възможност и финанси (септември, или октомври) за втора почивка, определено ще е в Сиде:)

# 416
Здравейте, не намирам скорошни мнения за  Grand Yazici Club Marmaris.В TripAdvisor мненията са доста противоречиви.Ще съм много благодарна за коментар относно въпросния и каква е разликата с Club Turban знам ,че са на един собственик,но цената за едни и същи дати е с около триста лева разлика.
Бяхме в клуб Тюрбан през 2015г.  В другия хотел не съм ходила, само отвън го видяхме като се разхождахме към Ичмелер и доколкото си спомням плажа му е на платформи.

# 417
Да питам пътуващите с автомобил.
Използвате ли прибирането от почивка с възможност да напазарувате?
И къде? - за тези, които пътуват до Анталия.

# 418
  • Варна
Ми на мен Белек повече ми харесва от Сиде, и като град, и като хотели.

# 419
  • Sofia
Ми на мен Белек повече ми харесва от Сиде, и като град, и като хотели.
Може, малко промяна няма да навреди Simple Smile  Пък и плажовете в Сиде се водят едни от най-хубавите!

Общи условия

Активация на акаунт