На море в Турция - тема 59

• 52 851
  • 831
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
Бихте ли ми насочили кой район е подходящ за непрофесионално гмуркане  т.е търся (подобен на гръцки)  плитък пясъчен  плаж с разнообразен морски свят - да има рибки, които да виждаме с очила и шнорхел Simple Smile

# 466
Имате ли отзиви за Миракъл Ризорт в Лара? Има ли наблизо населено място,мол?

# 467
Здравейте! Какво ще кажете за Suhan360 Hotel & Spa Кушадзасъ и  INFINITY BY YELKEN AQUAPARK&RESORTS KUŞADASI ? Знам че втория ще отвори врати този сезон. За Великден дали ще са отворени?

# 468

Напоследък няма много почиващи българи в Miracle Resort, за това отзивите от него са малко. Хотелът е на ниво, предлага добри условия за почивка. Ако имате конкретни въпроси, питайте.
На пешеходно разстояние от хотела има много магазини и търговски центрове. Миракъл е съвсем в началото на Лара, третия хотел на идване от летището, за това трябва да се походи около 10 минути до първия базар, а от там нататък са един след друг и са най-малко 10 търговски центъра.

# 469
Здравейте. Понеже съм новак в темата, последната седмица поизчетох последните две-три теми "На море в Турция", та сега и аз да питам. Най-накрая и ние се решихме да почиваме там. След голямо лутане в агенции и сайтове, май като за начало си харесах Atlantique holiday club Кушадасъ. Моля дайте повече инфо, за тези които са запознати. Не сме били в нито един от турските курорти, надявам се да останем доволни. Благодаря предварително.

# 470
  • София
Здравейте. Понеже съм новак в темата, последната седмица поизчетох последните две-три теми "На море в Турция", та сега и аз да питам. Най-накрая и ние се решихме да почиваме там. След голямо лутане в агенции и сайтове, май като за начало си харесах Atlantique holiday club Кушадасъ. Моля дайте повече инфо, за тези които са запознати. Не сме били в нито един от турските курорти, надявам се да останем доволни. Благодаря предварително.
Повече не чети. Това ти е достатъчно, иначе тотално ще се объркаш. Супер избор като за първа почивка, дори се опасявям, че ще вдигнеш летвата високо. Стига да не сте извън сезон преди юни и след октомври, когато водата е студена това е вашия хотел. Еле пък ако сте с дете/ца. Има страхотен аквапарк хотела.

# 471
Благодаря,Марги. Морето как е , пясък ли е ,плитко ли е?

Напоследък няма много почиващи българи в Miracle Resort, за това отзивите от него са малко. Хотелът е на ниво, предлага добри условия за почивка. Ако имате конкретни въпроси, питайте.
На пешеходно разстояние от хотела има много магазини и търговски центрове. Миракъл е съвсем в началото на Лара, третия хотел на идване от летището, за това трябва да се походи около 10 минути до първия базар, а от там нататък са един след друг и са най-малко 10 търговски центъра.

# 472
Чак пък висока летва Кушадасъ....

# 473
  • Варна
Атлантик и висока летва. Някои хора са доста разцентровани.

# 474
Аз в крайна сметка резервирах за SENTIDO ORKA LOTUS BEACH 5* в Ичмелер през румънския сайт. След попълването на няколко полета с имена и т.н веднага ми потвърдиха по имейл наличността на стаята и офертата. Изпратиха ми проформа фактура, платих 30% депозит с дебитна карта и ми пуснаха договора. До 14 дни преди датата на настаняване трябва да внеса останалата сума. Много лесно е направено, всичко по резервацията ти е на едно място в сайта на "Мy Bookings". Офертата е с няколко стотин лева по-добра от българските ТА. При това с гледка море. 914Е за 7 нощувки през юни. 2 възрастни и дете на 5 години.
Много интересно, че няма никакви отзиви за този хотел в темата, а иначе го знаят хората, защото съм мяркала да се споменава като име.

п.с. Благодаря на adventurer, че го сподели.
Между другото нямаше изрично написан надпис, че офертата е валидна и за бг граждани, но си е. Май вече за всички хотели от сайта си важи.

# 475
  • Варна
За цената си е даже прекрасен . Все пак не забравяйте,  че има оферти 30 евро на ден , има 100 , ама има и 300.

# 476
-True Blue-, не се ли плаща още в процеса на резервация в сайта? Казваш че са ти изпратили проформа фактура и след това плащаш, как след това? Може би някакъв линк и оттам си дърпат пари от картата?

# 477
  • Варна
За цената си е даже прекрасен . Все пак не забравяйте,  че има оферти 30 евро на ден , има 100 , ама има и 300.

Съгласна съм. Ама той така го обясни, все едно ще почива в Регнум Белек. 😂

# 478
Аз в крайна сметка резервирах за SENTIDO ORKA LOTUS BEACH 5* в Ичмелер през румънския сайт. След попълването на няколко полета с имена и т.н веднага ми потвърдиха по имейл наличността на стаята и офертата. Изпратиха ми проформа фактура, платих 30% депозит с дебитна карта и ми пуснаха договора. До 14 дни преди датата на настаняване трябва да внеса останалата сума. Много лесно е направено, всичко по резервацията ти е на едно място в сайта на "Мy Bookings". Офертата е с няколко стотин лева по-добра от българските ТА. При това с гледка море. 914Е за 7 нощувки през юни. 2 възрастни и дете на 5 години.
Много интересно, че няма никакви отзиви за този хотел в темата, а иначе го знаят хората, защото съм мяркала да се споменава като име.

п.с. Благодаря на adventurer, че го сподели.
Между другото нямаше изрично написан надпис, че офертата е валидна и за бг граждани, но си е. Май вече за всички хотели от сайта си важи.

Предполагам сте направили само резервация на хотел, т.е. без самолетен транспорт?
Интересува ме как стоят нещата със самолет през directbooking.ro
Наистина офертите им са много добри!

# 479
  • Варна
Съгласна съм. Ама той така го обясни, все едно ще почива в Регнум Белек. 😂
[/quote]

Колкото хора толкова вкусове и цени - за едни Атлантик , за други , Риксос , Регнум , за трети стая в забутано селце или палатка на пуст приказен плаж.Най - хубавата ми почивка в Турция беше когато внучка ми проходи в ръцете ми докато майка и и баща и караха сърф в едно забутано селце на Гьокчеада Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт