Звездни компромати - 403

• 74 173
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Само едно ще добавя - свикнахме от 90-те насам да възприемаме такива хора за герои. 

Скрит текст:

И напоследък стана много модерно по ТВ да виждаме "силни" жени... И Карбовски преди седмици беше направил нещо подобно с Цеци Красимирова... Само където онзи човек от 90-те нямаше професия, а можеше да бъде полицай, митничар, спортист и не беше толкова набеден за герой вероятно именно поради липса на силна професия пред прякора си.
Има и полицаи, и полицаи. Тъпо е с трагедията да се измива всичко и да се създават изцяло медийни образи само на базата на това.

# 421
Сравняваш Шарков със Самоковеца ли? Не те разбирам

# 422
Не сравнявам хора, които не познавам. Просто разсъждавам върху нещата, които медиите показват. На база медии - както всички други. Нормално е да виждаме различни неща обаче на тази база.

# 423
  • До сърцето...
На фона на негативните мненията за нея, изсмукани от обувки, снимки, пък и просто от въздуха, Милена Шаркова още повече ми се издигна в очите.
Само човек, загубил толкова близък човек, има правото да я обсъди и осъди. Защото е минал по пътя.
Другото е повърхностно и безстойностно.

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 21:17 от Радика

# 424
Мъжът й е загинал преди 5 години. Нормално е да има нов човек до себе си.
Не споря, отбелязвам, че тя не е с новият мъж от вчера. Има техни снимки още от 2017та в ИГ

# 425
Никой не е губил близък човек, на никого не му се е налагало да се изправя след трагични загуби - това се случва само в старогръцките трагедии, филмите и само на някои хора, които дават по ТВ, да...

Скрит текст:

# 426
Е добре, и след година или две да е тръгнала с нов мъж, това си е нейния живот. Не по свое желание е останала вдовица. Колко време трябва да жали и да не живее?

# 427
Аз няма да влизам в спор, защото съм с друго мислене.
Щом е щастлива сега жената, нека е така.

# 428
Чукай на дърво, че не си й на мястото с това, което е преживяла навремето и толкова. Мисленето си може да си го приложиш в своя живот за всичко. Така е устроен света.

# 429
  • До сърцето...
Не споря, отбелязвам, че тя не е с новият мъж от вчера. Има техни снимки още от 2017та в ИГ

Шарков загина 2014 г, тя е с новият си мъж от 2017, т.е. 3 години след загубата.

Да спре да живее ли!? И да се носи в черно до края на дните си?

Много е лесно отстрани и за непознат Grinning

# 430
Прощавайте, явно аз съм най- задръстената от всички пишещи тук.
Нека живее живота си както намери за добре.

# 431
Съвсем като страничен наблюдател, тъй като не съм  гледала интервюто... просто на база последователността в темата, на мен ми изглежда леко нередно - вчера снимка на джакузи и шампанско, днес интервю, свързано с починалия съпруг.

Иначе определено смятам, че живите трябва да продължат напред.

# 432
Гледам снимката на Глория и дъщеря и не мога да разбера коя е Глория?!?!? С голямата глава или с по малката? Joy

# 433
  • София
И аз се позачудих, но залагам на по-малката глава.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт