Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 391
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
В днешния брой на "Уикенд" има статия за сериала. Източник на вестника от продукцията издал, че злодеят ще е Краси.

# 436
  • Варна
Тъкмо влизах да пиша, че снощи Краси ми се видя леко съмнителен с това тефтерче. Но пък какъв мотив има, ако е той? По-скоро си мислех, че може да прикрива някого. Нещо със споменаването на пенсионирането ме усъмни, не му ли е раничко за пенсия. Стори ми се ,че си пише неща там, за да не се издаде нещо.
Мия и мен ме изуми що за майка е, явно има нещо счупено там.
Асен хич не мога да го изключа от подозрение, струва ми се има нещо скрито. Доста жестокост има в него, та не бих го изключила.
Чудя се на тези накъсани сцени от престъпленията, които дават почти по всяко време, сякаш някой има проблясъци, видения, спомени?

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 09:34 от julisa

# 437
Едната жертва вероятно е без език, защото много говори, Каракехайов е наказан, задето си е затварял очите за нещо, а Дичо - защото краде/пипа чуждо. Аз така интерпретирам "липсите" по труповете.

Напомни ми на „Не чух, не видях, не казах“:  Grinning

И аз за това се сетих, но има и с четвърта маймуна, която е със скрити ръце или ръце на четала и е не пипай, така че следващата жертва трябва да е без уши и сме на правилният път. Политически убиства, поръчани от прокорора, извършени от психар, за да разчистят пътя за поста кмет.

# 438
  • София
Полицаите май са първа категория труд и се пенсионират на около 55 години.
Вчера  гледах Хр. Петков в театъра, много е добър, което ме кара да харесвам Асен още повече. Според мен не той е убиеца. Странен е, самотник е, предпочита да е изолиран, отколкото сред хора. Методите му за разпит обаче са жестоки и си мисля, че е възможно това да е една от причините да напусне полицията, но не и да извърши няколко убийства.
Това, което липсва все още е връзката между убийствата и какво свързва жертвите. Едва ли е само трафика на бежанци, има и нещо друго. Това ще е следата, която ще ги заведе до убиеца.
И друго ми е интересно, третият труп е на човек, който е убит преди няколко седмици. Обаче никой от полицаите не знаеше за изчезнал човек, което значи, че сигурно не е местен.

# 439
Тръпки ме побиват от Асен,особено когато крачеше в тъмницата.Може и да не е убиецът,макар да ми е съмнителен, методите му на разпит говорят за жесток човек.
Мия е под всякаква критика,като майка.
Интересно става,да започнат да се разплитат нещата.

# 440
Нищо няма да и стане на Дианчето, хипито ще я стресне в гората, но после ги даваха край огън./май- най накрая ще видим онази сцена на мъжа който напада жена в гората/.
В промото даваха пребита жена,  това не беше ли жената на Попето?
А видяхте  какво пише в тефтерчето на Краси - да напръскам със син камък, да се пенсионирам, да нахраня прасето. Не ми е подозрителен, само ни насочват вниманието към него.
И Асен не е,  и пчеларя не е - но какво ще измъкне Асен от пчеларя?

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 10:16 от trotinettka

# 441
Според мен не е Краси - човекът си мисли за пенсиониране и спокоен живот. От 25 год. е полицай и сега, точно преди да се пенсионира някакви убойства му се случват и му развалят рахата. Ми и аз да съм, и на мен ще ми е криво.

Асен и пчеларят са ми съмнителни, особено пчеларят, но не мисля че е той.

# 442
Можете ли да пуснете снимка на страницата от Уикенд, че аз пари за този вестник не искам да давам. Благодаря предварително.

# 443
Краси е вечният заподозрян май😁, горкият Стоян Радев. Няма шанс да изиграе добрия принц, вечния злодей😜😊

# 444
Аз все още въртя около  коментар на думите от промото. Мия разпитваше пчеларя /явно го бяха докарали след импровизацията в планината/ и каза - и аз бих ги убила , няма мъж , който да не те разбере ... Дали той е направил нещо или пък само е видял ?  Асен беше направо брутално жесток .
Пъшкането на "секссимволите"  беше комично . Карамазов нещо не може да докара любовна сцена , която да ми въздейства /така беше и в ОЖ/ . От всичко най-еротично ми беше , когато  я гледаше  на дивана , преди да отидат в неговата стая .
На Диана  ще и се наложи  да порасне и да не се държи като капризен пубер след разходката в планината .Леко започва да ме дразни с това цупене , като че ли майка и  планирано е убила баща и .

# 445
И мен тази Диана ме дразни. Голяма е, а се държи като някаква обидена детскоградинка. Наказвала майка си, ще накаже себе си май с тези неразумни постъпки. Човек има страх, инстинкт за самосъхранение, а жените и от насилие. Какво търси сама в гората през нощта? Къде е тръгнала, при кого?
Ако нещо и се случи майка и ще страда много, но винаги най- тежко е на самият пострадал. Освен това остават често психически увреждания за цял живот. Като Много глупаво момиче е представят. Децата на полицаи и профайлъри не са такива.

# 446
Може би единия труп беше обрязан, защото е спал с който не трябва, т.е с жената на сина си.
Убиеца наказва всеки, заради грешките му. Нищо чудно да е Асен.

Не е пчеларя, и аз от промото останах с впечатление, че едва ли не и да е направил нещо е било един вид самозащита или пък принуден.

На мен пък ми харесаха Мия и Филип. Само че трябваше още от началото да отидат в неговата стая.

Диана не ме кефи, голямо момиче, а наистина се държи адски инфантилно.
Харесва ми заигравката им с хипаря, вълнуващи са ми техните отношения.

# 447
Аз имам нова теория 😊. Мозъкът, човекът с мотива е майката. А физическият убиец - Асен 😎.

# 448
Прекалено явно става да е Асен. Пчеларят не е достатъчно интелигентен и хладнокръвен, макар че онзи изрод от ИД също не пращеше с интелект пък какви убийства какво нещо..

Убиецът все още не сме го видели, но който и да е има връзка с всички убити в миналото. Голяма следя няма що 😂

# 449
Аз имам нова теория 😊. Мозъкът, човекът с мотива е майката. А физическият убиец - Асен 😎.

Интересно, защо мислиш така?

Късно изгледах епизода - много добър, нещо се бях разочаровала от последните 1-2, но този беше силен.

Общи условия

Активация на акаунт