Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 413
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
А за Мия - дали Диана й е истинска дъщеря????  Единствената им връзка е бил бащата!!!!
Да, Мия е биологичната й майка - https://nova.bg/diavolskotogurlo/profiles/view/672/%D1%82%D0%B5% … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

Hай-напрегнатия дотук епизод. Дано продължава да се завързва все повече. Aсен започва да ми става по-симпатичен от Филип.
Аз също съм чела профилите, но сега ми направи впечатление, че точно, където има пише МАЙКА ....... и родила на 19 ..... САМО ТАМ ИМА МНОГОТОЧИЕ.
Относно майката ме наведе коментарите й в болницата към Филип, че е спасил една майка!!!!!!

А Христо играе прекрасно, прави невероятен АСЕН!!!!

# 421
Много яка серия😊, хареса ми! Затвърждавам си мнението, че пчеларят не е нашият човек, но сигурно ще има нещо покрай  него,  може и да е свързан по някакъв начин с убиеца, или с жертвите.
Забелязвам, че Асен има повече фенки от красавеца Карамазов, лелеее, какъв удар😉! Ама и мен ме кефи и хич не ми е съмнителен даже, въпреки, че методите му за разпит са малко брутални. Все повече се задълбочава вътрешния конфликт на Филип, обаче. Да видим дали ще устои да се опълчи на баща си. Майка му ми е адски антипатична, има нещо прикрито сякаш в нея, по- властна и от баща му ми се струва,  ама по по- фин някакъв начин. Още предишния път като я дадоха не ми хареса.

# 422
  • in Wonderland
На мен пък много ми харесва майката, красива жена е. Изглежда ми много блага и спокойна, балансьорът в семейството им.

# 423
  • София
Филип на МИЯ ли каза в промото, че ако не си тръгне, той напуска??

Да, точно на нея. Явно не му е харесал кекса...  Laughing Wink

# 424
Има многоточие в описанието на Мия, защото тя не е имала майка, не знае какво е това и не знае как да бъде майка. Не знае как да се държи с Диана. Иначе я обича, но понякога само любов не стига.
Грам не се съобрази.
А Диана не е луда, тя просто се бунтува и наказва майка си, за нейното привидно безразличие към нея.

# 425
  • София
отваря се само при спрян ADBlock, но няма реклами.

ЛИНК 2 се зарежда на мобилните - без добавки,
 а за да се отвори на компютър,
трябва на браузъра да се инсталира
разширението
   Native HLS Playback

в спойлера съм обяснила по-подробно и съм дала линк за разширението

Скрит текст:

След направените промени в ,

директните ЛИНКОВЕ - без реклами, вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 426
Най-завладяващият епизод дотук Scream Sunglasses! Дано и нататък е все така.

Не е пчеларят. Той е хахо, който тормози жена си. Като казаха, че е 30-годишен, женен без деца, се зачудих жена му къде ли е? Ами там, малтретирана и вързана. Затова не иска никой да влиза. В кадрите след епизода се видя как я изнасят, но си е жива. Обаче може да е кръшкала с някой от първите двама убити,  което дава на Пчеличко мотив Thinking.  Вероятно ще се окаже, че той все пак е видял нещо, но изобщо не осъзнава че е важно, защото не го засяга.

Трупът, който откриха, на жена ли е? Пропуснала съм го това. Ако правилно разбирам, ще ни пуснат по пързалката за невярната жена. Обаче какво общо с подобен сюжет могат да имат думите  на Дичо Манолов - "Не съм само аз". Нещо друго е.
Едната жертва вероятно е без език, защото много говори, Каракехайов е наказан, задето си е затварял очите за нещо, а Дичо - защото краде/пипа чуждо. Аз така интерпретирам "липсите" по труповете. Може би като идентифицират новата жертва ще стане по-ясно каква е връзката й с първите двама.

Асен и на мен ми е много симпатичен и извън подозрение. Има нещо в майката, направо тръпки ме побиват от нея. Нещо много студено и властно.

А Мия в хотелската стая, просто нямам думи.

# 427
Хвала за реализма-и в Смолян, и в Софето болниците са мизерия. Трайно се загуби тръпката и садо разпити и пиянски кекс нищо не променят. Жалко за Диана, че ще й се случи случка. Да беше минала първо един курс по оцеляване при майка си и после да се навира между шамарите с непознати скрити психари

# 428
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Прочетох коментарите ви с голям интерес.Епизода беше ок.

Попето - То и аз рисувах на баба ми мустаци на снимките. Joy
И все реже и яде нещо.Много колоритен образ.Краси пък си кръстил прасето на Попето..мухахаха.

# 429
  • Street of Dreams
Филю влезе в пубертета на 40 и реши да се опълчи на баща си, да му възрази и дори да се изнесе от къщи! Скандал! И като едно истинско разбунтувано лошо момче отиде в хотела при счупената и провалена мама, да се напият като пубери, да пушат цигари и да правят секс. А самият секс беше еротичен колкото менделеевата таблица.

Не очаквах Асен да е толкова жесток човек. Не се е отказал от полицайстването по свое желание. Брутален и измъчващ някого, който не е доказано виновен в нищо. Опротивя ми. Много съжалих пчеларя, който се явява underdog в случая.

Между двамата братя ще има мерене на мускули за неустоимата Мия.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 08:22 от OnDiNe_

# 430
Духовникова ми играе еднакво в каквато и роля да се изявява. За мен убиеца е Асен. В главата си той изпълнява мантрата си: "На този свят му трябва друг свят", казва го за втори път. Дразни се на полицаите, че нищо не правят и е взел правосъдието в свои ръце, както направи и с пчеларя(които за мен изнасилва и може би убива жени, но извън разследвания случай). Като гледам става и любимец, точно както беше издадено, че преди да разберем кой е ще симпатизираме на убиеца. Секса като сцена нещо не ми беше както трябва. А Диана излезе, защото търси внимание от майка си, склонна е да се рискува само и само да й обърне внимание.

# 431
Едната жертва вероятно е без език, защото много говори, Каракехайов е наказан, задето си е затварял очите за нещо, а Дичо - защото краде/пипа чуждо. Аз така интерпретирам "липсите" по труповете.

Напомни ми на „Не чух, не видях, не казах“:  Grinning

# 432
Едната жертва вероятно е без език, защото много говори, Каракехайов е наказан, задето си е затварял очите за нещо, а Дичо - защото краде/пипа чуждо. Аз така интерпретирам "липсите" по труповете.

Напомни ми на „Не чух, не видях, не казах“:  Grinning

И на мен, само дето на “не чух” му липсва едната ръка 😱. Трябваше ушите да му отреже 😂.

Обаче аз нещо друго си мисля за липсващата ръка на Дичо. Патоанатомът каза, че според него причината са диви животни. Т.е. ръката е откъсната, не отрязана.

# 433
  • София
А обрязването, как ще коментирате?
Без очи и обрязан беше първия труп.

# 434
Теорията за Асен е най-правдоподобна- обяснява и защо кучето не надушва, тъй като той самоят е бил полицай. освен това знае как мислят те и му е по-лесно да предвиди действията им, да прикрива следи и т.н. Защо обаче не ги замотава в грешни посоки при претърсванията на гората или така би станал твърде съмнителен...

Общи условия

Активация на акаунт