Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 403
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
Много ми е страшно.
Настръхва ми "козината" докато гледам.  Shocked

# 406
Асен обаче май хареса Мия.
Методите му на разпити са много страшни.
Хубав се.с между Мия и Филип. Личи си, че са приятели и се познават, не бяха дървени.
Краси нарочно го набутаха подозрителен, значи почти сигурно не е той.
Пчеларят е замесен в нещо или знае, но не е той убиеца.(
Филип абсурд за мен.

# 407
В промото май казаха на пчеларя нещо от сорта на "всеки ще разбере защо си ги убил" или така ми се е дочуло .
Диана  ще намери  каквото търсеше .

# 408
Вече знаем, че и Асен със сигурност не е убиецът! Иначе уникален епизод, може би един от най-напрегнатите до момента. Диана с какъв акъл тръгна сама в гората, не знам.. Но те тинейджърите са с такава психика, че като видя майка й, се ядоса и напук тръгна. Филип и Мия бяха страхотни накрая. Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 01:15 от Dzqn

# 409
А какво търси Диана в гората?
Майка и е много глупава. Наливат се с алкохол с чужд мъж пред момичето и то е в същата стая, при положение, че я предупреди, че не и е приятно да се занимава и сваля с Филип.
Съседната стая на Филип е празна, ясно е, че се желаят какво прави и демонстрира пред дъщеря си, която "уж" спи?
Никоя читава майка не би постъпила така. Децата се предпазват инстинктивно, без значение на колко години са ив какви отношения сте. Ами ако стане? Тройка ли да заформят? Не я ли е страх от Филип, който е много пиян и може да направи нещо на спящата и дъщеря, която е красива.

# 410
Откачалка до откачалка в този сериал. Scream

# 411
Много ми харесва Асен. Ролята му много ми допада, а Христо Петков играе чудно. Абсолютно не е той убиеца, но не мисля, че е и пчеларя. Дори мисля, че се прави на 6 без 10, съвсем с акъла и зрението си ще се окаже.
Дианчето е ясна, луда за връзване. Първо тръгва с непознат, после излиза посред нощ на напълно непознато място, в което се разследват странни убийства, абе да се радва, че не съм и майка. Щеше да е вързана за парното.

# 412
Съгласна съм с densi, много тъпо постъпи Мия.

Не мога да си обясня с какъв акъл ще седнеш на раздумка, да пушиш и пийваш на главата на спящото си дете ?!?

# 413
  • София
От Асен ме побиват тръпки. Много е готин. Мия е абсолютен провал като майка. Пие и пуши над главата на дъщеря си.

# 414
  • София
Ама тя и майката не е много с главата. Голямата ти дъщеря спи на дивана, на две крачки от нея се занасяш и купонясваш с мъж, после се измъкваш за секс в съседната стая. Да не е заспало бебе, та толкова да не се съобразиш с порасналата си дъщеря.
Мия даже изглежда беше забравила за Диана, като влезе в хотелската стая изглеждаше изненадана, че има човек вътре.   

# 415
Асен наистина е невероятен и играе много добре. Точно тръпки предизвиква. Страшен е, истински мъжкар. Има и добра физика. Никакъв убиец не е той, даже смятам, че ще им помогне страшно в разследването и разкриването и ще се върне да е полицай, а Филип ще отиде в София с Мия.

# 416
А за Мия - дали Диана й е истинска дъщеря????  Единствената им връзка е бил бащата!!!!
Да, Мия е биологичната й майка - https://nova.bg/diavolskotogurlo/profiles/view/672/%D1%82%D0%B5% … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

Hай-напрегнатия дотук епизод. Дано продължава да се завързва все повече. Aсен започва да ми става по-симпатичен от Филип.

# 417
Дали драмата, за която говорят е, че Филип или Мия ще умре /ще го убият накрая/?
Двама братя влюбени в една и съща "странна" жена, обременана с минало не е добър знак. Единият винаги е излишен. Асен няма да е, него го готвят за наследник на тате и брат му май.

# 418
  • in Wonderland
И на мен ми дойде доста тъпа сцената в хотелската стая как пийваха и пушеха, докато дъщеря ѝ уж спи. Че и после решиха да се из****т. Ами не може да е чак толкова неадекватна майка....
Дианчетое яде дръвщето, дано не я уморят.
Филип на МИЯ ли каза в промото, че ако не си тръгне, той напуска??

# 419
  • София
Асен май ще го махам вече от заподозрените след разпита, който спретна на убиеца, хмм макар че то не пречи де. Може да е друго убийство просто и един убиец да не иска да дели брашно с друг. Wink Не, не и не, не ми се ще да е той, а и много ми е симпатичен. Но си имам едно наум, че убиеца щял да ни бъде симпатичен герой и сме щели да плачем от финала?! Асен ни става все по-любим и харесван, така че хора просто очаквайте неочакваното... По същата причина разбирам и доводите за Филип, но при него само ще да е раздвоение на личността и някаква страшна психопатия. Не че няма почва де. Но има нещо сбъркано в това семейство.
Уф, как може Мия да се занася с чужд мъж на 5 метра от дъщеря си, хем знае и в какво крехко психологическо състояние се намира. Абсолютно неуместно и недопустимо поведение. Пълен провал като майка.  Confused ooooh! Любимка ми е ама това е безумие.
Но и Диана е за няколко здрави шамара, то бива бива глупост ама нейното минава всякакви граници. В промото май точно нея отвличат, дано е някаква задявка и опит да я сплаши по някакъв идиотски начин онзи пройдоха хипито, а не нещо страшно което и да се случи. Макар че сама си го проси. Но за това вина има и майка и, която един свестен разговор не може да проведе с детето си. Влиза в умовете на безмилостни убийци, а не може да разбере какво се случва в главата на дъщеря си. А тя трябва да и е първа грижа.

Общи условия

Активация на акаунт